Marmoleum click

In de jaren 50 waren de Marmoleum vloeren niet weg te denken uit het interieur! Ondanks we deze prachtige vloeren even uit het oog zijn verloren, zijn ze door de milieuvriendelijke eigenschappen en de mooie dessins helemaal terug van weggeweest!

Voordelen Marmoleum click t.o.v. banen

Marmoleum vloeren zijn verkrijgbaar in banen, vanaf de rol, en als click variant. Kies je voor banen? Dan wordt het geleverd op een rol en is het leggen van zo’n vloer echt specialisten werk. Laat in dat geval jouw vloer leggen door de vakmensen van Aanhuis.nl. Wil je een vloer die je eventueel zelf kunt leggen? Een Marmoleum click vloer zelf leggen is zeker mogelijk. De click panelen zijn eenvoudig aan elkaar te klikken.

Wij zorgen voor de juiste ondervloer!

Voor het leggen van een Marmoleum click vloer is een vlakke ondergrond nodig. Samen met jou zorgen wij ervoor dat de vloer geëgaliseerd is voordat de ondervloer gelegd wordt: zo verleng je de levensduur van jouw vloer! Er zijn ontzettend veel keuzes aan ondervloeren. Is een houten ondervloer of een betonnen ondervloer het beste voor jouw gekozen vloer? Marmoleum click is verkrijgbaar als variant waarin het ondervloersysteem geïntegreerd is in één product. Hierdoor kunnen Marmoleum click panelen op praktisch iedere ondergrond gelegd worden. Vraag onze vakmensen om advies.

Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

De geweldige eigenschappen van click Marmoleum!

Marmoleum click vloeren hebben een aantal eigenschappen die we jou niet willen ontnemen, namelijk:

  • Milieuvriendelijk
  • Lange levensduur
  • Ruime keuze aan kleuren en dessins
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Comfort aan de voeten
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Antistatisch
  • Gemakkelijk te leggen

De mogelijkheden van een Marmoleum vloer!

Marmoleum click is verkrijgbaar in planken en tegels. Door de verschillende groottes te combineren zijn er talloze mogelijkheden om jouw vloer naar eigen smaak samen te stellen. Zo is er ook een optie tot vloerverwarming. Marmoleum click vloeren zijn verkrijgbaar in 23 Marmoleum kleuren, waaronder de Marmoleum betonlook vloer optie; maak jouw wensen werkelijkheid!

Wil je een Marmoluem vloer bekijken?

Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ja, Marmoleum kan op een houten trap worden geplaatst. Bij een nieuwe trap is het belangrijk om eerst hardboard toe te voegen vanwege de werking van het hout. Bij een oude trap is het raadzaam om een vloerenbedrijf te raadplegen. Gebruik altijd een trapneusprofiel bij het leggen van Marmoleum op de trap.

De linoleum vloeren, die vallen onder de merknaam Marmoleum® zijn duurzame vloeren met een hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen, waardoor de vloer ook echt duurzaam is. Hij draagt bij aan een gezond binnenklimaat.

Marmoleum® is de merknaam van linoleum. Hier zit dan ook geen verschil in, linoleum is de vloersoort en Marmoleum® is een merknaam daarvan. Vaak gebruiken we Marmoleum®, omdat dat voor de meeste mensen bekender is dan linoleum.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Forbo Marmoleum click

Marmoleum is het Linoleum van de Nederlandse fabrikant Forbo. Marmoleum Forbo gelooft in het creëren van een betere omgeving en heeft duurzaamheid ontzettend hoog op de agenda staan. Marmoleum click Forbo is een natuurlijk product en sluit daarom ook aan bij onze collectie aan duurzame producten. Door de nieuwste innovatieve stap kan Forbo met trots zeggen dat Marmoleum de beste duurzame, natuurlijke vloeroplossing is!