Laminaat visgraatvloer

Ben jij gek op houten vloeren, maar wil je een vloer die makkelijker te onderhouden is? Ga voor een laminaat vloer! Een laminaat vloer met een v-groef is bijna niet meer te onderscheiden van een houten vloer. Ben je geen grote fan van een v-groef? De laminaat visgraat vloer is ook te verkrijgen zonder v-groef. En al nagedacht over de optie visgraat? De visgraat vloeren zijn weer helemaal terug van weggeweest! Een visgraat vloer geeft meteen een luxe uitstraling aan jouw interieur. Het laat jouw kamer groter lijken en past bij elke woonstijl; wat wil je nog meer?

laminaat visgraat; doen!

Een laminaat visgraat vloer is een laminaat vloer die in het patroon van een visgraat patroon is gelegd. Laminaat kan gemakkelijk gelegd worden door middel van een clicksysteem en wie gaat er nou niet voor gemak? Maar wat nou als je laminaat in visgraat vorm wilt leggen? Dat kan! Een visgraatmotief is elegant, warm, romantisch, klassiek en past goed bij de industriële woonstijl. Daarnaast is het motief stoer en tegendraads; dus maak je interieur speelser met een visgraatvloer. Laminaat in visgraat leggen kun je helemaal zelf, maar wil je dat ook? Onze vakmensen nemen graag deze zorg uit jouw handen, maak snel een afspraak!Past laminaat met visgraatmotief bij jouw interieur?

Een laminaat met visgraatmotief is in veel verschillende kleuren te verkrijgen, maar voor welke kleur ga jij? Een lichtere visgraat vloer is perfect te combineren met zwarte accenten. Denk hierbij aan een zwarte keuken, zwarte plinten, stalen deuren; geweldig. Een donkere visgraat vloer is weer goed te combineren met lichtere accenten, wat past het beste bij jouw woonstijl? Heb jij ook al eens nagedacht over de keuze tussen brede of smallere planken? Veel om over na te denken. De ruime keuze maakt alles mogelijk; er is een laminaat vloer voor elk interieur!

Voordelen laminaat

De voordelen van laminaat vloeren in visgraat vorm zijn eindeloos, ken jij de voordelen al?

  • De keuze is enorm! Laminaat met visgraatmotief is verkrijgbaar in verschillende merken, kleuren en modellen. Hierdoor is er altijd een laminaat vloer die bij jouw interieur past
  • Kleurvast. Een groot voordeel van laminaat is dat de kleur van laminaat nooit verkleurd. Zet je een massief, houten kast op een laminaat vloer? Geen probleem
  • Geschikt voor vloerverwarming; ga voor een lagere energierekening én warme voetjes
  • Weinig onderhoud. Een laminaat vloer onderhoud je gemakkelijk door regelmatig te stofzuigen en af te nemen met een sopje met niet teveel schoonmaakmiddel

Laminaat vloeren met visgraatmotief hebben nog veel meer voordelen, nieuwsgierig? Kom naar onze winkel, bekijk de mogelijkheden en vraag onze vakmensen om advies!


Laat je inspireren!
Lees onze blogs

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Begin met het vegen of stofzuigen van los vuil en stof. Gebruik vervolgens een licht vochtige dweil met een mild schoonmaakmiddel om het laminaat af te nemen. Vermijd overmatig vocht om schade te voorkomen. Voor hardnekkige vlekken kun je een speciaal laminaatreinigingsproduct of een mengsel van azijn en water gebruiken. Ruim morsingen direct op en vermijd schurende materialen en agressieve chemicaliën.

Zeker! Onze vakmensen leggen de vloer die jij bij ons in de winkel hebt uitgekozen. Zo ook een laminaatvloer.

Het materiaal waarvan pvc vloeren en laminaat vloeren gemaakt worden is verschillend. Daar zie je aan de bovenkant niets van. Beide vloersoorten zien eruit als bijvoorbeeld een echt eikenhouten vloer. Het verschil zit wel in de eigenschappen van de vloer, bij de productie van laminaat worden verschillende lagen, waaronder hout, op elkaar geperst. Hierdoor is laminaat dikker dan pvc.

Omdat hout een van de bestanddelen van laminaat is kan je deze vloersoort beter niet kiezen voor bijvoorbeeld een badkamer. Een pvc vloer is bestand tegen water en daarmee prima geschikt voor vochtige ruimtes.

Bij pvc klikvloeren en laminaat vloeren die op een ondervloer gelegd worden hoor je wel wat woongeluiden. Een verlijmde PVC vloer geeft weinig contactgeluid en is zeer geschikt voor vloerverwarming.


Bekijk alle veelgestelde vragen