Luxaflex® jaloezieën

Stijlvol, karakteristiek en perfect in elk interieur, dat zijn horizontale of verticale jaloezieën van Luxaflex®! Met jaloezieën kies jij voor raamdecoratie dat afhankelijk van jouw stijl in verschillende soorten, maten en kleuren te verkrijgen is. Maar wat maakt de verschillende jaloezieën van Luxaflex® nou zo bijzonder? Wanneer kies je jaloezieën van Luxaflex® en in welke stijl kan je ze het beste toepassen? Daar vertellen wij je graag meer over!

Waarom nieuwe houten jaloezieën van Luxaflex®?

Omdat houten jaloezieën van Luxaflex® een elegante klassieker zijn. Houten jaloezieën zijn gemaakt uit prachtig hardhout en modern imitatiehout. Innovatie en design met duurzaamheid als uitgangspunt. De houten jaloezieën van Luxaflex® onderscheiden zich door de verfijnde details.

De horizontale lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren. Ook zijn de Luxaflex® jaloezieën op maat te maken. Kies jij voor lamellen voorzien van natuurlijke nerven, een geschilderde look in grijstinten of juist voor felle kleuren?

Nieuwe aluminium jaloezieën van Luxaflex®?

Nog zo'n klassieker, de aluminium Luxaflex®. En ook je nieuwe jaloezieën van aluminium kan je op maat laten maken en in de kleur bestellen die jij wilt. Luxaflex® aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes, passend bij jouw woonstijl (25 mm, 50 mm zijn populaire lamelbreedtes).

Witte lamellen hebben een rustige en lichte uitstraling, passend bij de basic of Scandinavische woonstijl. Of wat dacht je van stoere, zwarte aluminium Luxaflex® jaloezieën voor in een design of industrieel interieur. De horizontale lamellen staan erg fraai wanneer je hoge ramen of brede tuindeuren hebt! Wil je met één van onze adviseurs de mogelijkheden bespreken?

Maak een afspraak

Elektrisch bedienbare jaloezieën van Luxaflex®

Door de vele bedieningsmogelijkheden van Luxaflex® jaloezieën is het heel simpel om zowel het zonlicht als ook je privacy te reguleren. Gewoon, door de lamellen te kantelen! Heb je ook al eens aan elektrische bediening gedacht? Luxaflex® biedt PowerView® Automation aan, je bedient via dit systeem jouw jaloezieën met de Pebble® afstandsbediening of spraakbediening.

Luxaflex® jaloezieën via je mobieltje bedienen

Bovendien kan je de PowerView® app downloaden. Via de app is het ook mogelijk, je raamdecoratie via je mobieltje bedienen. Daarnaast is het ook mogelijk om tijdschema's op te slaan. De raamdecoratie zal zich dan op het door jouw ingestelde tijdstip aanpassen, aan de door jou bepaalde stand.

Ben jij benieuwd naar de mooiste jaloezieën op maat van Luxaflex®? Kom dan naar één van onze winkels bij jou in de buurt en ontdek hoe sfeervol de raamdecoratie van Luxaflex® is.

Bezoek onze winkel

Luxaflex® jaloezieën: welk materiaal?

Bij Luxaflex® kan je zelfs spelen met het effect van het materiaal. Aluminium Luxaflex® jaloezieën zijn er als matte of glanzende versie. Met een metallic glansje leg je juist de focus op een mooi groot raam.

Bij alle jaloezieën van Luxaflex® kan je kiezen of je wel of geen ladderband wilt. Met een ladderband onderstreep je de natuurlijke uitstraling van houten jaloezieën, prachtig in een basic interieur. Het inmeten en monteren van je Luxaflex® jaloezieën kan je door onze vakmensen laten uitvoeren, scheelt tijd en werk!

Wanneer horizontale of verticale Luxaflex® jaloezieën?

Je kan bewust voor horizontaal of verticaal kiezen wanneer je bijvoorbeeld een ruimtelijk effect wil bereiken met Luxaflex® jaloezieën. Met horizontale jaloezieën kan je een kleine ruimte groter laten lijken omdat ze van links naar rechts verlopen en de breedte benadrukken.

Heb je een kamer met laag plafond dan kan je door verticale Luxaflex® jaloezieën de hoogte benadrukken en door de lange lamellen lijkt je woonkamer of keuken optisch hoger. Meer tips en advies? Dan is interieuradvies iets voor jou!

Meer over interieuradvies

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Als je gekozen hebt voor elektrisch bedienbare raamdecoratie, dan kun je die vaak op verschillende manieren bedienen. Denk daarbij aan een aparte afstandsbediening, een app op je telefoon of tablet en soms valt je systeem te koppelen met je Smart Box. Via Google Home is het dan mogelijk een commando geven om je raamdecoratie te openen of te sluiten.

Meer over je slimme raamdecoratie zie je bij onze Smart Home opties.

Zit er stof op je jaloezieën? Pak dan een schone stofdoek, of een microvezel doekje. Doe je lamellen dicht en maak ze op die manier schoon. Zijn je jaloezieën vies of vettig? Maak dan een klein sopje met allesreiniger en maak met een spons de lamellen van je jaloezieën schoon.

Al onze rolgordijnen maken wij op maat. Geen enkel raam is namelijk hetzelfde. We komen bij je thuis om de ramen/kozijnen op te meten, zodat we exact weten hoe hoog en breed je rolgordijnen moeten zijn. Standaardmaten zijn bij ons ook niet verkrijgbaar.

Waar duettes® 2 lagen geplisseerde stoffen heeft, bestaan plisségordijnen uit één laag gevouwen stof. Beide vouwen zich als een harmonica op als je deze omhoog trekt. Bij duettes® zie je de koorden nauwelijks, aangezien deze tussen de 2 lagen stof zitten.

Lamellen is een soort raamdecoratie met verticale stroken van hout, aluminium of kunststof. Deze lamellen zijn vanaf de bovenzijde draaibaar voor meer of minder lichtinval. Helemaal openen of dichtdoen is natuurlijk ook een optie. Bediening gaat via een koord of elektrisch.

Welke vorm raam je ook heeft, een plissé is de geschikte raamdecoratie voor ieder draai- en kiepraam. Naast dat een plissé functioneel en duurzaam is, zijn de plissés erg decoratief. Duettes of plissés met een magneetsysteem zijn ideaal voor een draai- kiepraam. Omdat het raam op twee manieren kan worden geopend, mag de raamdecoratie niet in de weg hangen.

Bekijk alle veelgestelde vragen