Wat zijn de populairste producten van Luxaflex®?

Op zoek naar raamdecoratie? Dan ben je vast het merk Luxaflex® al wel tegen gekomen. Het bekendste merk op het gebied van raamdecoratie en met alle oplossingen om jouw ramen, puien & glaswanden weer decoratief, stijvol en functioneel te laten zijn. De meest populaire producten van Luxaflex® zijn: Luxaflex® Duette® Shades, Luxaflex® Plissé Shades, Luxaflex® Horizontale Jaloezieën, Luxaflex® Rolgordijnen, Luxaflex® Vouwgordijnen, Luxaflex® Verticale Jaloezieën en Luxaflex® Horren.

Over Luxaflex®

Bijna alle raamdecoratie van Luxaflex® is te bedienen met Luxaflex Powerview®. Maar welk product is het beste toe te passen voor een schuifpui of een zolderraam? Waarom zijn de producten van Luxaflex® zo populair? Wij leggen je graag per productgroep van Luxaflex® uit waarom ze nou zo stijlvol zijn, zowel in de winter als de zomer. Wij zetten de populairste producten van Luxaflex® voor jou op een rijtje:


Luxaflex Duettes® Shades

Laten we beginnen met één van de meeste populaire raamdecoratie van Luxaflex®, de Duettes® Shades. Deze collectie is al jaren toonaangevend binnen de raamdecoratie markt en dat is niet voor niets, want de Duettes® Shades van Luxaflex® zijn om meerdere redenen bijzonder te noemen. Naast de functionele eigenschappen van het reguleren van het lichtinval en dat de Duettes® Shades energiebesparend zijn, zijn ze ook erg stijlvol.

De stijlvolle vormgeving van de Luxaflex® Duettes® Shades geeft een tijdloos karakter en de mooi geweven stoffen zorgen ook voor een subtiele geluidsdemping in de woning en dat is een aangename bijkomstigheid gezien er tegenwoordige veelal voor harde vloerbedekking wordt gekozen.

Ontdek Luxaflex® Duettes® Shades


Ga voor gemak!

Het gemak dient de mens en daar speelt Luxaflex® met haar innovatieve oplossingen prachtig op in. Door de vele bedieningsmogelijkheden van Luxaflex® Duettes® Shades is het mogelijk om alle raamdecoraties van ieder gewenste afstand te bedienen, zelfs op je mobiel. De meest gekozen bedieningsvormen zijn tegenwoordig smartcord en powerview®.

Door de vele verschillende stofkeuzes voor de Duettes® Shades kan er ook gekozen worden voor verschillende transparanties. De stof kan zowel van beneden naar boven als andersom bediend worden. Transparant, licht doorlatend, linnen structuur tot zelfs verduisterend voor in de slaapkamers. Voor ieder raam wat wils.

Alles over slimme raamdecoratie


Luxaflex® Plissé shades

De plissés van Luxaflex® zijn échte sfeermakers. Door het veelzijdige ontwerp met verfijnde vouwen kan je het zo uniek maken voor iedere raampartij als je zelf wilt. Het unieke aan de plissés is dat je ze in ieder gewenste positie voor het raam kunt hangen. Je kunt ze als een soort harmonica uit elkaar trekken. Met de vele variaties aan kleuren creëer je een uitzonderlijke klasse voor jouw ramen.


Horizontale jaloezieën

De horizontale jaloezieën van Luxaflex® zijn echte designklassiekers. Met een superstrakke en tijdloze uitstraling passen ze erg goed binnen een modieuze woonstijl. Omdat iedere woninginrichting een bepaalde sfeer uitstraalt, zijn er vele soorten horizontale jaloezieën. Exclusieve ontwerpen en een keur aan modieuze kleuren en inspirerende texturen zijn een belangrijk kenmerk van de collectie horizontale jaloezieën van Luxaflex®. Ook heb je de mogelijkheid om het onderste of bovenste deel van de jaloezie afzonderlijk te openen, hierdoor bepaal jij nog makkelijke het gewenste licht en privacy.

Onze horizontale jaloezieën zijn vervaardigd met lamellen van uiterst veerkrachtig aluminium die hun vorm niet verliezen en beschikken over een ingebouwde "terugspringfunctie". Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je adviseren en inspireren bij één van onze winkels bij jou in de buurt.

Bezoek onze winkel

Luxaflex® rolgordijnen

Rolgordijnen van Luxaflex®, het zijn échte eye-catchers! Ze zijn er in verschillende varianten van transparant tot volledig verduisterend en zelfs nog transparant met verduisterende banen. Deze laatste variant van rolgordijnen noemen we de Twist® Shades (multishades) van Luxaflex®. De rolgordijnen van Luxaflex® zijn erg karakteristiek en voor alle ramen toepasbaar van groot tot klein. De rolgordijnen hebben hun populariteit te danken aan de verfijnde stoffen, die naar wens in transparantie voor het perfecte lichtinval zorgen.

Luxaflex® vouwgordijnen

De Luxaflex® vouwgordijnen hebben hun populariteit te danken aan het gebruik van bijzondere materialen en de slimme bediening. Met de vele variatie aan exclusieve stoffen, die zich prachtig in- en uit elkaar vouwen maakt het de vouwgordijnen erg elegant.
Met Luxaflex® zit je altijd goed!

Luxaflex® Horren

De horren van Luxaflex® hebben hun populariteit te danken aan het ontwerp en design. Naast dat de horren erg functioneel zijn, weet Luxaflex® de horren een uniek design mee te geven. De horren zijn er in verschillende varianten om te bedienen. Zo hebben we de inzet rolhor, vaste hor en hordeuren. Alle horren worden op maat gemaakt in jouw gewenste stijl. Door de enorme variaties aan horren heeft Luxaflex® voor iedere deur of raam een passende oplossing.

Ben jij benieuwd naar de populairste collecties van Luxaflex® en wil je hier graag alles over te weten komen? Kom dan naar één van onze winkels bij jou in de buurt en ontdek hoe sfeer- en designvol de raamdecoratie van Luxaflex® is.

Ontdek de horren van Luxaflex®


Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief