Duurzame producten

Met Aanhuis.nl richt je je hele woning in, van de zolder tot de kelder. Wij werken met eigen vakbekwame experts die stofferen, monteren, vloeren leggen, schilderen en behangen. Bij al onze activiteiten onderkennen wij het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dat betekent dat wij zoveel mogelijk gebruikmaken van materialen, producten en accessoires die zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en met lage CO2-emissies zijn geproduceerd. Ook adviseren wij je graag over minder milieubelastende alternatieven voor je interieur. Er zijn al alternatieven op de markt die even goed, zo niet beter presteren dan traditionele producten en toch niet duurder zijn. Kies voor duurzaam; de natuur is je dankbaar!

Kom langs en bekijk onze duurzame producten
Maak een afspraak

Waar ga jij voor?

Heb je liefde voor natuur en milieu en wil je ook thuis duurzaam wonen? Kies voor duurzame producten! Bij Aanhuis,nl hebben we een bijzonder mooie collectie duurzame vloeren en duurzame gordijnen. Gemaakt van recyclebaar materiaal, CO2 neutraal geproduceerd of van Europese herkomst. Iets voor jou?

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen