Luxaflex® Duettes®️

De Duette® Shades van Luxaflex® zijn al jaren enorm toonaangevend in de raamdecoratie markt en dat is niet voor niets, want de Duette® Shades zijn om meerdere redenen bijzonder te noemen! En daar vertellen wij je graag meer over.

Waarom Duettes® van Luxaflex®? 

Een van de bekendste merken op het gebied van raamdecoratie is Luxaflex®. Met al haar innovatieve oplossingen om jouw ramen weer in een mooi daglicht te zetten. Ben je op zoek naar Duettes® op maat voor jouw ramen? Bij Aanhuis.nl laten wij je graag het ruime assortiment Luxaflex® Duettes® zien. Duettes® zijn niet alleen vanwege hun sierlijke verschijning populair. Ze hebben een isolerend effect waardoor je 's winters minder warmte verliest via de ramen. In de zomer profiteer je juist van het zonwerende effect van Luxaflex® Duettes® en krijgt de hitte minder kans om je kamer op te warmen.

Hoe werken Luxaflex® Duettes®?

Duette® Shades zijn opgebouwd uit twee lagen stof die samen een honingraatstructuur vormen. Tussen de twee gevouwen lagen stof zit een holle ruimte. Hierdoor ontstaat het isolerende effect van deze raamdecoratie. Luxaflex® Duettes® zijn daarnaast gemakkelijk te bedienen en kunnen helemaal naar boven en beneden. Kies jij voor het top down - bottom up systeem? Dan blijven je Duettes® ook in het midden van het raam 'zweven'. Zo bepaal jij hoe je raamdecoratie hangt en kies je zelf voor voldoende privacy in huis. Wil je graag de opties voor Duette® Shades voor jouw ramen bespreken? Plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak een afspraak

Populaire kleuren voor Luxaflex® Duettes®?

Witte en lichtgrijze Duette® Shades zijn heel populair. Ze passen bij elke woonstijl. Heb je zwarte raam- of deurkozijnen? Dan staan zwarte Duettes® ook prachtig. Wil je kleur toevoegen aan je interieur? Net als bij gordijnstoffen zien wij bij Duette® Shades steeds meer pastel- en natuurtinten terug. Denk aan lichtgroen of de iets neutralere beigetinten.

Welke stoffen zijn er voor Duettes® ?

De stoffen van de Duettes® zijn er in verschillende transparanties: transparant, licht doorlatend tot verduisterend. Kies je een gladde, effen stof dan komt het gevouwen patroon van deze raamdecoratie mooi tot zijn recht. Maar er zijn ook stoffen verkrijgbaar met een zichtbare structuur zoals je die van linnen kent. Prachtig in een Scandinavisch, Basic naturel of Botanisch groen interieur. Er zijn natuurlijk ook volop verduisterende stoffen verkrijgbaar, die maken jouw Duette® Shades uitstekend geschikt voor je slaapkamer of kinderkamer.

Of je hoge, brede of schuine ramen hebt, tuindeuren of een draaikiepraam maakt niet uit. Want de Duette® Shades worden op maat gemaakt. Onze vakmensen komen jouw Duettes® graag inmeten en monteren.

Meer over raamdecoratie op maat laten maken

Luxaflex® Duettes® elektrisch bedienen?

Jazeker, Luxaflex® Duettes® zijn geschikt voor Luxaflex® PowerView® Automation! Door middel van dit systeem wordt het mogelijk om je Duettes® te bedienen met je smartphone, stem of afstandsbediening.

Daarnaast kun je gemakkelijk verschillende scènes inplannen. Zo bepaal jij wanneer de Duettes® omhoog of omlaag gaan. Bovendien biedt PowerView® Automation een veilig gevoel. Want als de stand van je raamdecoratie veranderd laat je passanten denken dat je thuis bent, dat maakt jouw woning minder interessant voor ongewenste gasten.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Duettes® van Luxaflex®? Kom dan naar één van onze winkels bij jou in de buurt.

Bezoek onze winkel

Luxaflex® Duettes® zijn de perfecte raamdecoratie voor dakramen. Strak en praktisch!

i

Combineer verschillende soorten raamdecoratie met elkaar, zoals gordijnen en Luxaflex® Duettes®.

i

Zoek jij raambekleding voor een draaikiep raam? Oplossing: Luxaflex® Duettes®!

i

Luxaflex® Duettes® zijn in verschillende stoffen verkrijgbaar, ook met geweven structuur.

i
Ontdek Luxaflex® Duette® Shades in de winkel!
Maak een afspraak

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Als je gekozen hebt voor elektrisch bedienbare raamdecoratie, dan kun je die vaak op verschillende manieren bedienen. Denk daarbij aan een aparte afstandsbediening, een app op je telefoon of tablet en soms valt je systeem te koppelen met je Smart Box. Via Google Home is het dan mogelijk een commando geven om je raamdecoratie te openen of te sluiten.

Meer over je slimme raamdecoratie zie je bij onze Smart Home opties.

Zit er stof op je jaloezieën? Pak dan een schone stofdoek, of een microvezel doekje. Doe je lamellen dicht en maak ze op die manier schoon. Zijn je jaloezieën vies of vettig? Maak dan een klein sopje met allesreiniger en maak met een spons de lamellen van je jaloezieën schoon.

Al onze rolgordijnen maken wij op maat. Geen enkel raam is namelijk hetzelfde. We komen bij je thuis om de ramen/kozijnen op te meten, zodat we exact weten hoe hoog en breed je rolgordijnen moeten zijn. Standaardmaten zijn bij ons ook niet verkrijgbaar.

Waar duettes® 2 lagen geplisseerde stoffen heeft, bestaan plisségordijnen uit één laag gevouwen stof. Beide vouwen zich als een harmonica op als je deze omhoog trekt. Bij duettes® zie je de koorden nauwelijks, aangezien deze tussen de 2 lagen stof zitten.

Lamellen is een soort raamdecoratie met verticale stroken van hout, aluminium of kunststof. Deze lamellen zijn vanaf de bovenzijde draaibaar voor meer of minder lichtinval. Helemaal openen of dichtdoen is natuurlijk ook een optie. Bediening gaat via een koord of elektrisch.

Welke vorm raam je ook heeft, een plissé is de geschikte raamdecoratie voor ieder draai- en kiepraam. Naast dat een plissé functioneel en duurzaam is, zijn de plissés erg decoratief. Duettes of plissés met een magneetsysteem zijn ideaal voor een draai- kiepraam. Omdat het raam op twee manieren kan worden geopend, mag de raamdecoratie niet in de weg hangen.

Bekijk alle veelgestelde vragen