Gordijnen in de woonkamer

Gordijnen zijn échte sfeermakers in iedere woonkamer. Je kan met gordijnen in je woonkamer spelen het licht en tevens zorg je voor de gewenste privacy. Bij de keuze van gordijnen de woonkamer en de positie van het raam zeer bepalend. Ben jij gezegend met grote ramen in je woonkamer? Dan kan je deze ramen prachtig decoreren en accenturen met mooie lange gordijnen.

Gordijnen in de woonkamer

Grote ramen in de woonkamer worden vaak voorzien van gordijnen passend bij de stijl en het interieur. Kies je voor donkere gordijnen in een landelijke woonstijl of juist voor transparante en lichte gordijnen binnen een moderne woonstijl.

Gordijnen zijn erg sfeerbepalend in de woonkamer. Naast een stukje privacy wil je natuurlijk dat het stukje lichtinval creëert zodat de woonkamer ten alle tijden een prettige woonsfeer heeft. Het is ook mogelijk om achter de gordijnen voor vitrages of inbetweens te kiezen. Je gordijnen open en toch de felle zon tegenhouden in de woonkamer of je gordijnen dicht en lekker donker, het is helemaal aan jou.

Ontdek onze gordijnen


Rolgordijnen voor in de woonkamer

Heb je een woonkamer met ‘kleinere’ ramen, dan kiezen de meeste mensen voor rolgordijnen. Met rolgordijnen (transparant of verduisterend) geef je ieder raam de finishing touch voorzien van een stukje privacy in je woonkamer. Het is ook mogelijk om de rolgordijnen elektrisch te bedienen, zodat je zelfs de rolgordijnen van ramen op grotere hoogte makkelijke kunt bedienen.

Naast een combinatie van gordijnen, inbetweens of vitrage zijn er nog andere soorten raamdecoratie. Kom langs in een winkel bij jou in de buurt om alle mogelijkheden te testen, voelen en beleven, zodat goed voorbereid bent op jouw gewenste raamdecoratie.

Bezoek onze winkel


Gordijnen, échte sfeermakers!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief