Ben jij al klaar voor de herfst? Met deze gordijnen zeker wel

Het is niet te geloven, maar het is al half september! We kunnen nu écht al afscheid gaan nemen van de zomer… Zucht: konden we maar terug in de tijd. Maar nee, wijze mensen zeggen vaak ‘kijk naar de toekomst’, dus 3 keer raden wat wij gaan doen? Exact: kijken naar de toekomst: de herfst. Ik ben er klaar voor, wat jij?

Herfstkleuren voor je gordijnen

Ieder jaargetij heeft wel iets. Zo vind ik de herfst de meest knusse periode van het jaar. Je ziet de zon steeds eerder ondergaan. De bomen gaan van groen naar het warme geel en oranje en je mag stiekem zo nu en dan de verwarming al aan doen. Of je duikt gewoon met een flinke mok thee en een dekentje op de bank. En dat bankhangen doe je het liefst in alle privacy. Dus wat jij nodig hebt zijn gordijnen. Doe het dan gelijk goed en kies voor gordijnen die passen bij de knusse tijd van het jaar. Tijd om je eens vol te stouwen met inspiratie.

Warme kleuren

Het zal een klein inkoppertje zijn maar gordijnen met een warme stof qua kleur passen natuurlijk perfect bij de herfst. Hoeft niet per se een dikkere stof te zijn, als de warmte maar terugkomt. Denk aan okergeel, smaragdgroen, koningsblauw en bordeauxrood. Zwart, bruin, beige en grijs kan natuurlijk, voor als je niet zo van kleur bent ;-)

Ontdek onze gordijnen

Zo zit je er lekker warm bij!

Dikke stoffen

Zei het net al, echte ‘herfstgordijnen’ hoeven echt niet dik te zijn. Maar toch heeft ’t een voordeel als je wél voor een dikke stof kiest. Deze isoleert de boel ook nog eens netjes. Dus heb je een warme kleur uitgekozen en kan je letterlijk nog wel wat warmte in huis gebruiken? Dan zijn overgordijnen jouw uitkomst.

Nu snap ik dat je met een paar afbeeldingen niet gelijk een keuze kan maken. Gordijnen moet je voelen. Zo voelt een katoenen stof écht heel anders dan een veloursgordijn. Met die laatste kan je echt knuffelen :-). Maar goed, voelen die gordijnen. En dat doe je gewoon in onze winkel. Tot snel!

Bezoek onze winkel
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief