Jaloezieën in combinatie met gordijnen

De stoere look van houten jaloezieën in combinatie met sfeervolle transparante of misschien wel dichte gordijnen geeft je alle mogelijkheden. De jaloezieën iets gekanteld voor een perfect stukje lichtinval en s'avonds de gordijnen dicht voor ultieme privacy. Een combinatie van gordijnen en jaloezieën maakt je woonruimte af.

Combinatie houten jaloezieën met gordijnen

Gordijnen en jaloezieën zijn een perfectie combinatie. Omdat beiden als raamdecoratie dienen, wordt bij gebruik in combinatie vaak het gordijn ingezet als sfeermaker. Dit in combinatie met bepaling van lichtinval doormiddel van de jaloezieën kan een hele gezellige sfeertint geven aan de omgeving voorzien van de nodige privacy.

Gordijnen kunnen zeker bijdragen aan privacy, sfeer en verduistering. Een stijlvolle combinatie met houten jaloezieën. Denk aan lichte of aanwezige kleurtinten die vanuit het gordijn over worden gedragen tot de houten jaloezieën. Ook voor de akoestiek kan een gordijn in combinatie met een jaloezie goed dienen.

Ontdek onze jaloezieën


Ontdek de prachtige collecties in de winkel!

Naast een combinatie van jaloezieën en gordijnen zijn er nog andere soorten raamdecoratie. Kom langs in een winkel bij jou in de buurt om alle mogelijkheden te testen, voelen en beleven, zodat goed voorbereid bent op jouw gewenste raamdecoratie.

Bezoek onze winkel


Doe mij maar die fantastische combinatie van jaloezieën en gordijnen!

Dominique
Geschreven door Dominique
Geschreven door
Dominique

Of het nu gaat om het mooie gordijn van je buurman, de prachtige vloer van je beste vriendin of de wasmachinekast bij je ouders is, inspiratie is overal om ons heen. Als het gaat om het inrichten van je woning, is het soms lastig om te weten waar te beginnen en welke stijl het beste bij jou past. Maar met de juiste inspiratie en informatie kunnen wij samen met jou, je droominterieur realiseren.

Onze blogs bij Aanhuis.nl zijn de perfecte plek om die inspiratie en informatie te vinden. Van de nieuwste trends tot praktische tips voor het inrichten van kleine ruimtes. We geloven dat iedereen een mooi en functioneel huis kan creëren, ongeacht het budget of de grootte van de woning.

Dus laat je vermaken en laat je inspireren door onze informatieve en inspirerende blogs. Kom steeds dichter bij jouw droominterieur en maak van jouw huis een thuis met Aanhuis.nl!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief