Jaloezieën in combinatie met gordijnen

De stoere look van houten jaloezieën in combinatie met sfeervolle transparante of misschien wel dichte gordijnen geeft je alle mogelijkheden. De jaloezieën iets gekanteld voor een perfect stukje lichtinval en s'avonds de gordijnen dicht voor ultieme privacy. Een combinatie van gordijnen en jaloezieën maakt je woonruimte af.

Combinatie houten jaloezieën met gordijnen

Gordijnen en jaloezieën zijn een perfectie combinatie. Omdat beiden als raamdecoratie dienen, wordt bij gebruik in combinatie vaak het gordijn ingezet als sfeermaker. Dit in combinatie met bepaling van lichtinval doormiddel van de jaloezieën kan een hele gezellige sfeertint geven aan de omgeving voorzien van de nodige privacy.

Gordijnen kunnen zeker bijdragen aan privacy, sfeer en verduistering. Een stijlvolle combinatie met houten jaloezieën. Denk aan lichte of aanwezige kleurtinten die vanuit het gordijn over worden gedragen tot de houten jaloezieën. Ook voor de akoestiek kan een gordijn in combinatie met een jaloezie goed dienen.

Ontdek onze jaloezieën


Ontdek de prachtige collecties in de winkel!

Naast een combinatie van jaloezieën en gordijnen zijn er nog andere soorten raamdecoratie. Kom langs in een winkel bij jou in de buurt om alle mogelijkheden te testen, voelen en beleven, zodat goed voorbereid bent op jouw gewenste raamdecoratie.

Bezoek onze winkel


Doe mij maar die fantastische combinatie van jaloezieën en gordijnen!

Dominique
Geschreven door Dominique
Geschreven door
Dominique

Hey, ik ben hier om je te inspireren en te helpen bij het creëren van jouw droominterieur. Ontdek de laatste informatie, interieurtrends, handige inrichtingstips en meer op onze website. Samen met ons team streven we ernaar om je te voorzien van de juiste informatie en inspiratie om je huis om te toveren tot een knus en sfeervol thuis.

Welkom bij Aanhuis.nl, laten we samen beginnen aan jouw interieur make-over!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief