Tot 60% minder zon in huis met deze gordijnen

Mooiste aan je woninginrichting, is dat het blijft veranderen. De trends zijn anders, de kleuren veranderen, de toepassingen en zeker ook de materialen innoveren. Zoals de gordijnen. Nu kennen we gordijnen als echte sfeermakers. Of ze nu verduisteren, wat ideaal is voor in je slaapkamer, je privacy geven als je aan ’t chillen bent op de bank of zorgen voor een betere akoestiek: gordijnen kies je met een reden. En nu kan je ook nog kiezen voor gordijnen speciaal tegen de zon! Ideaal toch voor de aankomende zomer?

Sun Block gordijnen

Waar ik het over heb? Over de Sun Block gordijnen van Holland Haag (de CACHET collectie). Zij hebben een hele functionele toepassing bedacht op gordijnen. Met Sun Block zorg je ervoor dat lichtinval in je huis wordt beperkt tot wel 60%. Een echte must-have voor in je woonkamer en op je (thuis)kantoor!

Maar hoe werkt Sun Block? Eigenlijk heel simpel. Door een innovatieve mettalic coating die is aanbracht op de achterzijde van de gordijnstof. Een soepele metallic laag die ervoor zorgt voor reflectie van het zonlicht. Die zon die anders door de stof zou gaan, ‘schijnt’ nu weer terug naar buiten. Zo heb je gelijk geen last meer van schittering van het zonlicht én natuurlijk de warmte. En iets functioneels kan ook heel mooi zijn.


Voordelen Sun Block

Alle voordelen nog even op een rijtje:

  • Het reflecteert en reduceert het zonlicht – schittering en slecht leesbare beeldschermen zijn verleden tijd!
  • Thermische isolatie – de zon komt minder snel binnen, dus de warmte ook niet. En in de winter heeft het juist een isolerende werking.
  • Energiebesparend – je krijgt een stabieler binnenklimaat wat ervoor zorgt dat je niet handmatig nog de temperatuur moet bijstellen. Scheelt weer!
  • Meer privacy – geen inkijk meer door Sun Block door de dichtheid van de stof.
  • Geluidsabsorberend – ook door de dichtheid van de stof.
  • Vlamvertraging – dus veilig
  • Trendy en deels high-tech uitstraling – de gordijnen vallen soepel en prachtig en de metallic coating zorgt daarnaast voor een high-tec look. Dat zijn de gordijnen van nu!


Sun Block gordijnen bij Aanhuis

Dat je gordijnen nodig hebt is zeker mogelijk. Waar je dan voor kiest is smaak en functionaliteit. En wij zijn blij dat we daar in onze collecties dat mogen combineren. We hebben in onze winkels de DAKAR FR overgordijnstof en de RIYAD FR, een inbetween. Verkrijgbaar in maar liefst 14 kleuren. Zoek jouw favoriet uit. Eerst even een afspraak maken ;-)

Bezoek onze winkel

Yes! Met Sun Block gordijnen heb ik geen last meer van schittering van het zonlicht!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief