Duurzame vloeren bij Aanhuis; die je moet zien

Duurzaam wonen start bij Aanhuis.nl. Zeker als het gaat om de duurzame vloeren. Met onze nieuwe collectie 'Blauw maakt gelukkig' vind jij unieke vloeren gemaakt van natuurlijke producten. Meer weten? In onze blog vertellen we je er alles over!

Duurzaam wonen met een duurzame vloer

In een tijd waar we steeds vaker met de neus op de feiten worden gedrukt als het gaat om klimaat blijven wij van Aanhuis.nl niet achter. Natuurlijk maken we nog steeds de mooiste producten voor de perfecte woninginrichting, alleen nu geven we ook de aandacht aan duurzaam wonen. En wie zegt dat dat niet duurzaam kan! Zoals onze nieuwe vloerenlijn, Blauw maakt gelukkig. Waarom maakt blauw gelukkig? Dat ontdek je nu.

Blauw maakt gelukkig

Blauw, de kleur van frisse lucht. Geeft gelijk al een fijn gevoel. Maar blauw staat voor meer, zoals de Europese vlag en aangezien onze vloeren voldoen aan het keurmerk 'Blauer Engel' zit ook daar een link naar duurzaamheid. Zegt verder nog niets over de vloeren, maar dan snap je onze naam tenminste een beetje ;-) Moving on naar de échte vloeren.

Blauw duurzame vloeren

Duurzame vloeren

Want de vloeren zelf zijn het belangrijkste. Of de manier hoe ze gemaakt zijn. Al onze vloeren uit de ‘Blauw maakt gelukkig’ collectie zijn opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen en ze worden allemaal CO2 neutraal geproduceerd.

Duurzame klikvloeren van Aanhuis.nl

Het zijn klikvloeren, wat het handig maakt voor als je gaat verhuizen, neem je vloer gewoon mee! Geen lijm meer (beter), geen weekmakers meer van de pvc (nog beter) en gemaakt van grondstoffen met een minimale footprint (het best!). De vloer eruit halen of een duurzame vloer leggen mag je trouwens aan de vakmensen van Aanhuis.nl overlaten, fijn toch?!

Ook jouw pvc-vloer laten leggen?

Unieke vloeren speciaal voor jou

Wat krijg je dan precies op je vloer? Eigenlijk een vloer die je van ons gewend bent. Stijlvolle hout, beton- en tegellook vloeren. Misschien ken je Marmoleum® al wel. De vloer op zich is al duurzaam, maar nu in de click variant ook herbruikbaar. Allemaal unieke kleuren en al vanaf een hele schappelijke prijs verkrijgbaar.

Van kurk vloer tot composiet tegels

Alle collecties, kleuren en soorten vind je natuurlijk op onze site of je kan het bekijken in onze winkels.

Bezoek onze winkel

Aanhuis plant bomen

Maar wij doen meer voor de natuur! We planten namelijk jaarlijks nieuwe bomen om het duurzame karakter van onze vloeren te onderstrepen. Dat is niet alleen duurzaam denken op het gebied van onze producten, maar net dat ene stapje verder. En zo maakt Blauw je echt gelukkig!

Interesse in onze duurzame vloeren?

Meer weten over de duurzame vloeren collectie ‘Blauw maakt gelukkig’? Snap ik wel! Je kan heel gemakkelijk hier een afspraak boeken in één van onze winkels.

Maak een afspraak

De mooiste duurzame vloeren collectie voor onze groene toekomst!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Toch nog vragen?

Kies een winkel en neem vrijblijvend contact met ons op. Kies jouw Aanhuis winkel