Alles behalve gewoon, onze stalen deuren

Even vast een waarschuwing voordat je verder leest. Alles is op eigen risico. Je kan er namelijk nogal hyper van worden. En hebberig. En net zo enthousiast als ondergetekende. Waar ik het over heb? De stalen deuren van Aanhuis. Want zeg nou zelf, stalen deuren móet je hebben. En het mooie is, ze passen ook nog in iedere inrichting. Van een oud huis, tot een minimalistische rijtjeswoning. Het kan gewoon! Dus koop maar gewoon. Of wacht huh, je bent nog niet overtuigd? Zal ik dan een aantal voordeeltjes voor je op een rij zetten? Kijk uit hè, ik ‘influence’ je als een malle ;-)

1. Pit

Zit je woning in een sleur? Ben je daar eigenlijk wel tevreden mee, maar kan je wel ietsiepietsie pit gebruiken? -> Aanhuis stalen deuren.

Ontdek onze stalen deuren

2. Mannelijkheid

Even voor de mannen: ben je wel een beetje klaar met alle tierelantijntjes in huis? Jij wilt een stukje extra ‘mannelijkheid’ in je vrouwelijke huis? -> Aanhuis stalen deuren.

3. Praktisch

Je kunt wel alleen afgaan op de looks van Aanhuis stalen deuren, laten we de praktische kant niet vergeten. Schuifdeur (ruimtebesparend), glas (ruimtelijk) en als afscheiding van diverse ruimtes (en dat heeft weer meerdere voordelen). Dus voor als je moet onderbouwen bij je wederhelft waarom je stalen deuren wilt: onze stalen deuren zijn ook praktisch.

Maak een afspraak

Onze stalen deuren zijn hot!

4. Stoer

Voel jij je ook te stoer voor simpele deuren? Ook als je geen man bent, maar wel een stoere smaak hebt: je raad het al -> Aanhuis stalen deuren.

Overtuigd genoeg? Kom dan van die bank af en ga voor de grap eens naar Aanhuis.nl. Dan kan je precies uitzoeken welke stalen deur het beste past bij jouw inrichting. Veel plezier met uitzoeken!

Bezoek onze winkel


Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief