Witte stalen deuren

Witte stalen deuren zijn een populaire keuze voor moderne interieurs vanwege hun strakke, minimalistische uitstraling en duurzaamheid. Deze deuren zijn gemaakt van stalen frames met glazen panelen, waardoor ze een eigentijdse uitstraling hebben die perfect past bij moderne woonstijlen. De witte kleur van de deuren zorgt voor een frisse, lichte en ruimtelijke sfeer en kan worden gecombineerd met verschillende kleuren. Bovendien zijn deze deuren zeer functioneel en kunnen ze worden gebruikt als kamerverdelers, schuifdeuren of als gewone deuren.

Witte stalen binnendeuren

Een populaire keuze. Deze deuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen. Waarom kies je voor deze deuren?

 • Duurzaamheid: wit gepoedercoate stalen deuren zijn duurzaam en bestand tegen krassen, deuken en roestvorming. Hierdoor gaan de deuren lang mee en hebben ze weinig onderhoud nodig
 • Stijlvolle uitstraling: deze deuren passen goed bij moderne en industriële woonstijl en geven een strakke en eigentijdse uitstraling aan de ruimte
 • Glaspanelen: veel stalen deuren zijn met glas, wat zorgt voor extra lichtinval en een ruimtelijk gevoel geeft aan de kamer
 • Maatwerk: ze zijn altijd op maat gemaakt en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen

Kortom, witte stalen binnendeuren zijn een geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle deuroplossingen. Een absolute finishing touch voor jouw woonkamer!

Witte stalen deuren met glas

Er zijn verschillende soorten stalen deuren waaruit je kunt kiezen, waaronder stalen taatsdeuren, stalen opdekdeuren, stalen stompe deuren en stalen puien. Bij elke deur kan je kiezen hoeveel vlakken met glas je wilt en of dat helder- of melkglas wordt.

 • Een taatsdeur is een draaideur die om zijn eigen verticale as draait. Het grote voordeel van een stalen taatsdeur is dat deze op elke gewenste plek in de woning kan worden geplaatst en dat er geen zichtbare scharnieren zijn
 • Een opdekdeur is een deur die op een opdekkozijn wordt geplaatst. Dit betekent dat de deur iets boven het kozijn uitsteekt
 • Een stompe deur is een deur die in het kozijn valt en gelijk ligt met het kozijn
 • Een stalen pui is een grote glazen wand die bestaat uit stalen profielen. Een stalen pui zorgt voor veel lichtinval en geeft een ruimtelijk effect aan de woning en kan ook worden gebruikt als afscheiding tussen verschillende ruimtes in huis

Je kan je jouw stalen deur helemaal naar jouw wens aanpassen. Meer weten? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak.


Stalen deuren zonder kozijn

Stalen deuren zonder kozijn hebben een strakke en minimalistische uitstraling. Omdat er geen kozijn is, kunnen deze deuren volledig in de muur verdwijnen en een naadloze overgang creëren tussen verschillende ruimtes.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Of je nu op zoek bent naar een grote schuifdeur voor een open woonkamer of een kleine draaideur voor een kantoorruimte, er is altijd een optie die bij jouw behoeften past.

Al met al zijn witte stalen deuren zonder kozijn een aantrekkelijke optie en alles behalve gewone deuren. Meer lezen?

Blog; Alles behalve gewone deuren

Voordelen industriële deuren

Witte stalen deuren kennen vele voordelen. We nemen je even mee:

 • Ze hebben een tijdloze en elegante uitstraling waardoor ze een populaire keuze zijn
 • Deze deuren hebben een minimalistische en moderne look
 • Passen perfect in verschillende woonstijlen van industrieel tot landelijk.
 • Stalen deuren zijn duurzaamheid,
 • Ze zijn enorm sterk
 • Creëren veel natuurlijk licht
 • Zijn verkrijgbaar in verschillende dessins

En dan noemen we niet eens dat het hele mooie deuren zijn met een regelrecht wow-effect! Wil je eerst eens deuren bekijken? Kom naar onze winkel.

Laat je inspireren!
Alle blog artikelen

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Wil jij het graag licht en ruimte in huis? Kies dan voor een stalen opdekdeur met glas. Met een glazen deur haal je uit de andere ruimte meer licht en je deelt je woning op, zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. Wel het licht in de kamer, maar toch de privacy behouden. Kies dan voor melkglas.

Een stalen taatsdeur geeft veel gemak, je kan de deur namelijk openen vanaf beide kanten. Ook met de deur weinig geluid bij het sluiten.
En nog belangrijker, je hebt een echte eyecatcher in huis.

Kom je favoriete kleur uitzoeken in onze winkel.

Stalen opdekdeuren vallen niet in het kozijn maar worden altijd een stukje naar voren geplaatst, de deur komt op de rand van het kozijn te liggen. Het grootste voordeel van opdekdeuren is dat ze weinig tocht doorlaten. Zo houd jij de warmte beter in de ruimte en bespaar je een hoop geld op jouw energierekening.

Een taatsdeuren van staal is een deur dat draait om een centrale as. De deuren zijn voorzien van een mechanisme waardoor je de opening maximaal kunt gebruiken. Een taatsdeur is voorzien van een hold-on systeem en een soft-close systeem. Zo kun je de deur vastzetten op de gewenste positie en slaat de deur altijd zachtjes dicht.

Bekijk alle veelgestelde vragen