De finishing touch voor jouw woonkamer; stalen deuren!

Met stalen deuren zet je in jouw woonkamer de figuurlijke puntjes op de i! Je kunt stalen deuren namelijk gebruiken om twee ruimtes van elkaar te scheiden of juist met elkaar te verbinden. Enne, voor een gave stalen deur in huis hoef je echt geen industrieel interieur te hebben. Deze strakke deuren staan namelijk ook enorm gaaf in een modern of juist kleurrijk interieur!

Zoveel opties, zoveel keuzes

Laat ik eerst maar eens beginnen met alle soorten stalen deuren te benoemen. Bij een stalen deur denk je namelijk al snel aan een stalen pui, maar je hebt ook opdekdeuren, taatsdeuren en zelfs schuifdeuren. Kortom, een stalen deur past in elk huis en interieur, zelfs in die van jou! Een stalen pui spreekt natuurlijk voor zich; deze pui wordt passend van muur tot muur en van vloer tot plafond gemaakt, waardoor er een glazen ‘muur’ ontstaat.

Een stalen deur voor elk interieur

De grootste statement in je interieur maak je met een stalen pui. Heb jij een grote ruimte, die je liever opdeelt in een aparte woonkamer en eetkamer? Dan is zo’n pui de perfecte oplossing. Je creëert namelijk twee aparte ruimtes, die door het gebruik van het vele glas wel met elkaar verbonden blijven. Wil je toch liever wat meer afscheiding? Dan kun je ook voor melkglas kiezen, wat trouwens ook top is bij deuren waarachter je wat wilt verbergen ;).

Ga jij liever voor een ander type deur? Dan kun je kiezen voor een schuifdeur, waarmee je ruimte bespaart, of voor een opdekdeur. Deze deur is op het bestaande kozijn te plaatsen, zodat je niets hoeft te slopen of aan te passen. Mooi én makkelijk dus! Een taatsdeur is nog weer een staaltje vakwerk apart, maar past daardoor extra mooi in een modern interieur. Deze deur wordt namelijk niet in of op het kozijn bevestigd, maar draait om een verticale verbinding tussen vloer en plafond. Zo krijg je een extra strak en gelikt resultaat!

Ontdek onze stalen deuren


In elke woonstijl past een stalen deur!

Multifunctioneel, zo’n stalen deur

Bij onze stalen deuren heb je dus zelf de keuze in de soort deur die het beste in jouw interieur past, maar wist je dat je de deuren zelfs nog verder kunt customizen naar jouw smaak? We bieden namelijk ook de mogelijkheid om je eigen deurgreep uit te kiezen en je kunt zelfs de kleur kiezen! Op deze manier zorg je ervoor dat je nieuwe stalen deuren één worden met je interieur en volledig aansluiten op jouw smaak. Ga je voor zwart, wit of toch subtiel brons?

We verklappen nu wel alle manieren om stalen deuren te integreren in jouw woonkamer, maar de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. De hal, de wc of de slaapkamer, misschien wel de badkamer of zelfs de deur naar de inloopkast; alles is mogelijk! Helemaal enthousiast en kan je niet wachten? Kom langs bij Aanhuis.nl en we kijken met je mee naar de vele manieren om stalen deuren in jouw interieur te plaatsen!

Bezoek onze winkel
Dominique
Geschreven door Dominique
Geschreven door
Dominique

Hey, ik ben hier om je te inspireren en te helpen bij het creëren van jouw droominterieur. Ontdek de laatste informatie, interieurtrends, handige inrichtingstips en meer op onze website. Samen met ons team streven we ernaar om je te voorzien van de juiste informatie en inspiratie om je huis om te toveren tot een knus en sfeervol thuis.

Welkom bij Aanhuis.nl, laten we samen beginnen aan jouw interieur make-over!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief