Rolgordijnen geschikt voor buiten

Een rolgordijn voor buiten, waar moet je allemaal op letten? Rolgordijnen voor buitengebruik moeten natuurlijk zonwerend en waterafstotend zijn. Daarnaast wil je natuurlijk graag dat de rolgordijnen niet te snel verkleuren en tevens een mooi design heeft. Oftwel het rolgordijn past perfect bij de stijl van jouw woning.

Rolgordijnen voor buiten het huis

Een rolgordijn is er voor zowel binnen als buiten. Voor het buitengebruik van een rolgordijn, is het advies om voor een rolluik of een screen te gaan. Beide soorten raamdecoratie zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en zijn tevens elektrisch bedienbaar. Door de ritssluitingen aan beide zijkanten blijft de screen strak en stevig hangen. Hierdoor hebben wind, regen en storm geen kans.

Screens

Met een screen bepaal jij je eigen lichtinval en blijft je woning tevens lekker koel. Door keuze te maken uit verschillende kleuren en designs kun je de buitenkant van jouw woning volledig naar eigen smaak inrichten. Van buitenaf kan niet meer in het huis gekeken worden, maar je kunt nog wel heerlijk naar buiten kijken.

Ontdek onze buitenzonwering


Rolluiken

De rolluiken geven je de mogelijkheid om het zonlicht volledig af te sluiten, zodat je kamer goed donker is. Ook geven rolluiken je een gevoel van veiligheid, doordat zij volledig om het raam zitten is het voor inbrekers bijna onmogelijk om je huis binnen te komen.

Rolluiken zijn naar eigen wens aan te passen in de kleur van jouw kozijnen. Tevens zijn er diverse opties mogelijk zoals volautomatische bediening. Rolluiken kunnen op diverse plaatsen worden toegepast; ramen, voor- en achterdeuren, garages etc.

Kom langs in een winkel bij jou in de buurt om alle mogelijkheden te testen, voelen en beleven, zodat jouw rolgordijnen goed bestand zijn tegen weersomstandigheden en perfect passen bij jouw woonstijl.

Bezoek een winkelDe perfecte rolluiken voor buiten vind je bij Aanhuis.nl!

Dominique
Geschreven door Dominique
Geschreven door
Dominique

Of het nu gaat om het mooie gordijn van je buurman, de prachtige vloer van je beste vriendin of de wasmachinekast bij je ouders is, inspiratie is overal om ons heen. Als het gaat om het inrichten van je woning, is het soms lastig om te weten waar te beginnen en welke stijl het beste bij jou past. Maar met de juiste inspiratie en informatie kunnen wij samen met jou, je droominterieur realiseren.

Onze blogs bij Aanhuis.nl zijn de perfecte plek om die inspiratie en informatie te vinden. Van de nieuwste trends tot praktische tips voor het inrichten van kleine ruimtes. We geloven dat iedereen een mooi en functioneel huis kan creëren, ongeacht het budget of de grootte van de woning.

Dus laat je vermaken en laat je inspireren door onze informatieve en inspirerende blogs. Kom steeds dichter bij jouw droominterieur en maak van jouw huis een thuis met Aanhuis.nl!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief