Schuifdeurkast met spiegel

Een schuifdeurkast is ontzettend ideaal om aan al jouw opbergbehoeftes te voldoen, of het nu gaat om kleding, schoenen en tassen. Bij Aanhuis.nl hebben we de luxe optie om je schuifdeurkast nog praktischer te maken, namelijk door er een spiegel aan toe te voegen. Hierdoor krijgt je schuifdeurkast ineens een dubbele functie - een echte win-winsituatie!

Voordelen van een schuifdeurkast met spiegel

Het is heerlijk om voldoende opbergruimte te hebben in huis. Dat is al een voordeel van een schuifdeurkast op maat in het algemeen. Maar wat is de meerwaarde van een schuifdeurkast met spiegel? Wij hebben wat voordelen voor je opgesomd:

 1. Optisch vergroten van de ruimte
  Spiegeldeuren hebben een opvallende eigenschap, namelijk: ruimtes optisch te vergroten. Dankzij hun reflecterende oppervlak verspreiden ze het natuurlijke daglicht door de kamer, je ruimte wordt helderder. Hierdoor kan je ruimte zelfs groter lijken!
 2. De multifunctionaliteit van een spiegeldeur
  Zeg eerlijk, hoe vaak kijk jij per dag in de spiegel? Onbewust doen we dat namelijk best vaak. Hoe ideaal zou het zijn als jij een lijfspiegel als kastdeur hebt? Zo kun jij altijd je outfit checken voordat je je huis verlaat, zonder extra ruimte op te geven!
 3. Verberg je rommel
  In elk huis vinden we wel een rommellade of -kast. Dan is het wel zo mooi als de rommel niet in het zicht is. Dat kan perfect met een schuifdeurkast met spiegel!
 4. Esthetische waarde van een spiegeldeur
  Spiegeldeuren voegen ook nog eens stijlvolle waarde toe aan de ruimte. Ze geven een gevoel van luxe, creëren elegantie en ze kunnen worden aangepast aan de woonstijl van je interieur. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van het frame. Alles kan met onze schuifdeurkasten met spiegel op maat.

Ben jij overtuigd van onze schuifdeurkasten met spiegel?

Creëer jouw schuifdeurkast met spiegel op maat!

Wist je dat je bij Aanhuis.nl jouw schuifdeurkast met spiegel geheel naar jouw wensen kunt samenstellen? Er zijn een aantal mogelijkheden waar je aan moet denken:

 • Welke afmetingen zouden perfect zijn voor jouw ruimte?
 • Weet jij welk materiaal jij graag wilt voor jouw schuifdeur? Je kunt naast spiegelglas namelijk ook kiezen voor normaal glas of hout.
 • Heb je al een idee welke opbergmogelijkheden en interieurindeling je graag zou willen? Denk daarbij aan de grootte van de planken, vakken of zelfs lades.
 • Denk tenslotte na over de stijl en het design. Wil je bijvoorbeeld een dubbele schuifdeur in donkere tinten, of geef je de voorkeur aan een enkele schuifdeur met een lichtere kleur?
 • Daarna moet jouw schuifdeurkast natuurlijk bij jou thuis gemonteerd worden. Hier hoef jij je geen zorgen om te maken, want dat doen onze vakkundige monteurs voor je!

Dat zijn heel veel vragen waar wij je graag mee helpen!

Onderhoudstips: frisse schuifdeurkast met spiegel

Na een zorgeloze montage kun jij eindelijk je nieuwe schuifdeurkast gaan inpakken en genieten van alle voordelen die het met zich meebrengt! Wij geven je nog een paar simpele onderhoudstips zodat jouw kast als nieuw blijft:

 • Zorg ervoor dat je regelmatig je spiegeldeur schoonmaakt en onderhoudt. Gebruik bijvoorbeeld een microvezeldoekje en glasreiniger om de spiegel af en toe weer glanzend te maken. Op die manier is de helderheid van de weerspiegeling het mooist.
 • Om de kaststructuur in optimale conditie te houden, is het verstandig om af en toe af te stoffen. Op die manier behoud je de materialen in topconditie. En het ziet er natuurlijk wat netter uit.
 • Pas op met krassen en beschadigingen. Dat betekent niet dat je de kast met fluwelen handschoenen moet aanpakken, maar wees alert als je er met de stofzuiger langs gaat. Het zou zonde zijn om een kras te maken.

Zo duurzaam en milieuvriendelijk zijn schuifdeurkasten met spiegel

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn van groot belang voor Allure, het merk dat onze kasten op maat produceert. Allure houdt rekening met deze aspecten, vooral bij onze schuifdeurkasten. Bovendien bieden schuifdeurkasten met spiegels ook voordelen voor jou!

 • Wist je dat schuifdeurkasten met een spiegel zelfs energie-efficiënt zijn? Een spiegel weerkaatst het natuurlijke daglicht waardoor je dus minder snel de lamp aan hoeft te doen! Dat scheelt jou weer omdat je minder energie verbruikt en op je stroomkosten bespaart.

 • Allure kasten worden met duurzaamheid en recycling in gedachten vervaardigd. Met behulp van geavanceerde optimalisatiesoftware wordt verspilling bij het zagen aanzienlijk verminderd, wat leidt tot minder overgebleven materiaal tijdens de productie. Het resterende hout en aluminium ondergaan een recyclingproces.

 • De schuifdeurkasten met spiegel worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit houtproducten. Je haalt dus letterlijk de natuur in je huis wanneer je kiest voor een kast op maat.

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Om een beslagen spiegeldeur te voorkomen, is het raadzaam te zorgen voor goede ventilatie, deurafdichtingen te controleren of de kamertemperatuur te verhogen. Je kunt ook het gebruik van een ontvochtiger overwegen!Dat is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een schuifdeur van hout of glas.

De kasten die het meest toe worden gepast in de woonkamer zijn de wandkasten en tv-meubelkasten. De wandkasten worden ook vaak ingezet als tv-meubelkast. Met deze wand- of tv-meubelkast kan je ervoor kiezen om hem op maat te laten maken, passend bij jouw woonstijl. Of dat je de kast kant- en klaar koopt, zodat jij je interieur op de kast inricht/aanpast. De opties voor een wandkast zijn eindeloos, van kleur, vorm, variant tot design, één ding is zeker, je plaats hem voor je wand. Een wandkast heb je al vanaf ongeveer € 700,- bij jou thuis afgeleverd exclusief montagekosten. Let er wel op dat deze kosten afhankelijk zijn van omstandigheden op locatie, verdieping en ontwerp.

Wil jij een kast op maat laten maken en ben je benieuwd naar de kosten? Wij zijn een specialist in het maken van kasten op maat. Een standaard kast kost (afhankelijk van de breedte, hoogte, kleur en het materiaal) tussen de € 200 en € 1.500,- exclusief montagekosten. De kosten voor een kast op maat gemaakt liggen hoger, dit omdat er een stukje vakwerk bij komt kijken. De kosten beginnen hier vanaf € 800,- exclusief montagekosten. Ook dit is weer afhankelijk van het formaat, materiaal en kleur.

Met een inbouwkast geef je op een zeer efficiënte manier invulling aan jouw woonruimte. De inbouwkasten zijn praktisch, vernieuwend en verkrijgbaar in ieder gewenst design. Welke ruimte wil jij optimaal gaan benutten met een inbouwkast op maat? Personaliseer jouw kast in ieder gewenste stijl, van staal voor een industriële stijl of juist eiken voor een warme landelijke of Scandinavische stijl. De inbouwkast op maat kost heb je al vanaf € 700,- afhankelijk van de locatie, het formaat en natuurlijk het materiaal. Benieuwd naar jouw kosten voor een inbouwkast op maat? Kom dan naar onze winkel, dan tekenen we je wensen uit.

De keuze is reuze! Wil jij bijvoorbeeld een 2-deurs of een 3-deurs? En heb jij al nagedacht over welke greepjes jij graag zou willen? Maak een afspraak bij een Aanhuis.nl winkel bij jou in de buurt en stel met onze stylistes jouw droomkast samen.

Een nis is een uitsparing in de dikte van de muur, dat je kunt opvullen door een niskast. Een ideale oplossing om je nis zo efficiënt mogelijk in gebruik te nemen. En daar zijn wij een specialist in. Afhankelijk van de omvang van de nis kan er een niskast op maat in worden gebouwd. De kosten voor een niskast bedragen zijn wel heel verschillend, dit omdat de nis bepalend is voor het formaat, kleur en soort materiaal. Je hebt al een niskast op maat vanaf € 700,- bij jou thuis afgeleverd. Benieuwd naar jouw kosten voor een nis kast? Kom dan naar de winkel!

Ja, absoluut! We kunnen elke schuifdeurkast met een spiegel op maat maken, waardoor we voor elke ruimte, groot of klein, een kast kunnen realiseren.

Bekijk alle veelgestelde vragen
Laat je inspireren!
Alle blog artikelen