Hoe creëer je het ultieme Hotel chic gevoel? Met een haard!

vtwonen seizoen 18 afl. 1 Almere woonkamer kast

De donker houten deur gaat open. Over marmeren vloertegels loop ik door naar het schemerlicht, de laatste zonnestralen zeggen dag! Ik sta in een grote ruimte met een superzacht donkerblauw vloerkleed en prachtig structuurbehang op de muren. Bij het raam staat een grote fluwelen bank in een warme kleur, iets tussen honing en goudbruin. En deze bank roept: “Plof hier neer en maak je hoofd leeg!” Op naar de minibar of hotellounge?

Nee, geen bar of lounge. Ik pak de afstandsbediening en zet het haardvuur aan, samen met de vloerlampen die meteen zacht licht en sfeer verspreiden. Eindelijk thuis na een drukke dag, tijd om te relaxen. Het heerlijke hotelgevoel, verwend worden, omgeven door mooie spullen. Dit is een grote interieurtrend.

Hotel chic stijl, New chic, Hotel chique, boutique hotel... veel namen voor een trend. Populair is vooral het gevoel: omarmd worden door je interieur, warmte alom. Met een elektrische haard.

Ontdek de trend 'New chic'

Interieur tip: ga voor hotel chic met warmte

De charmes van het hotel, zo’n luxe interieur, de rust van een opgeruimde kamer, dat is mijn ding. Thuis is daarom marmer, glanzende accessoires, fluweel, diepe en warme blauw- en okertinten. En een haard, de droom van elke woningeigenaar. Want met zo’n haard voeg je sfeer toe aan je interieur. Een hele karwei? Gelukkig niet. Ga voor een haard zonder verbouwing, met een elektrische inbouw haard.


Waar maak je plek voor een elektrische haard?

Goede vraag. Bij de meeste woningen zit de haard of kachel op een niet logische of onhandige plek. Bijvoorbeeld in de hoek waar geen bank past. Of midden in de kamer waar je niet rustig kan zitten. Dat probleem is er niet als je kiest voor een elektrische inbouw haard.

Altijd plek voor een inbouw elektrische haard

De vraag naar de plek valt weg. Want een inbouw elektrische haard integreer je in je kast op maat. En je kiest zelf de ideale plek voor je elektrische haard. Geen rookkanaal, buizen of schorsteen voor nodig. Alleen een stopcontact. Makkelijker kan het niet!

Meer over tv-kasten op maat

Elektrische haard tv kast op maat in Hotel chic stijl met vtwonen

Kies voor een warm statement in je tv-kast

Stel je wilt een pronkstuk in je Hotel chique kamer dan is een elektrische haard een geweldige optie. Hiervoor hoef je niet een hele kastenwand op maat aan te schaffen. Ook een tv-kast met elektrische haard is een luxe statement. Die past prima op de hoogte van een dressoir.

Kies je voor een zwevend tv-meubel met deuren zonder grepen of poespas dan creëer je een rustig geheel. De ingebouwde elektrische haard zorgt voor gezelligheid, sfeer en is een unieke aanvulling op het functionele tv-meubel.

Jouw stijl creëren? Alles over interieuradvies

Verwarm zonder gas met een elektrische haard?

Dit punt spreekt zeker voor een elektrische haard. Je verbruikt geen gas. Kan je verwarmen met een elektrische haard? Hij geeft voelbaar warmte af. Maar om je kamer of verdieping te verwarmen heb je vloerverwarming of andere vorm van centrale verwarming nodig.

Echter om het ultieme Hotel chic gevoel te creëren kan je niet zonder elektrische haard. Combineer je deze met een tv-kast of wandkast op maat dan pak je ook die extra opbergruimte mee. Relax sfeer en een opgeruimde kamer = 2 vliegen in 1 klap. En jouw droom van een Hotel chic stijl komt uit.

Gun jezelf de ontspanning, warmte en geborgenheid. Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw luxe hotelkamer gevoel met haard. Tot snel!

Bezoek de Aanhuis.nl winkel in jouw buurt

Haal een haard in huis en ga voor de Hotel chic beleving!

Karin
Geschreven door Karin
Geschreven door
Karin

Witte muren zijn zo 1980!? Wel lekker veilig zo'n neutrale kamer. Of saai...? Hoe breng jij je interieur tot leven? Start hier met inspiratie! Lees alles over de nieuwste trends. En ontdek je nieuwe woninginrichting. Hoe combineer je alle ideeën tot jouw droom interieur? Gewoon in de winkel. Dat kan ook samen met onze interieurstylist, lekker veilig :-) tot snel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief