Allemaal weer verliefd op onze op maat gemaakte vtwonen kasten

Hold your guts ladies and gentlemen: deze maand start weer een compleet nieuw seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ :-) 21 februari om precies te zijn. Ik ben zo super benieuwd wat de stylisten van vtwonen nu weer in petto hebben voor de bewoners die vaak al járen zijn uitgekeken op hun huidige interieur. En ook ben ik natuurlijk benieuwd naar wat wij van Aanhuis.nl allemaal gaan doen. Nope nee helaas, ik weet het al een beetje, but my lips are sealed.

Wat gaan we doen?

Misschien gaan we wel weer de meest fantastische vloeren leggen, of raamdecoratie ophangen waar de buurt jaloers op is. En heel misschien gaan we ergens weer een kast plaatsen die jij ook gelijk wilt. Doet me denken aan al die kasten die we al eens geplaatst hebben. En nu ik toch nog niets kan vertellen over de nieuwe afleveringen en alleen maar een beetje speculeer over ‘misschien doen we dit, misschien doen we dat’ is het best een idee om alle vtwonen kasten nog eens voor je op een rij te zetten.


Lekker álles wegstoppen

Ideaal voor de troepverzamelaar, speelgoedverzamelaars, administratieverzamelaars, dvd-verzamelaars, oftewel alle verzamelaars op de wereld: een (semi) dichte wandkast. Zo’n kast die precies past, want op maat gemaakt, die mooi is, want jij zoekt ‘m uit en dus super praktisch is, want jij kan er álles in kwijt. Vaak zijn deze wandmeubels of met een paar open stukken voor je waardevolle accessoires, of voor de favoriete accessoire van menig man: de televisie.

Ontdek tv-kasten

Bye bye kleren

Je hoeft je kleren echt niet op de brandstapel te gooien om ze weg te stoppen. We hebben daar gewoon mooie kasten voor. Een kast met schuifdeuren, maar ook (als je de ruimte hebt) de meest halleluja-achtige inloopkasten. En ook die hebben we gezien bij vtwonen ‘weer verliefd’. Is toch om verliefd op te worden of niet?

Wasmachine kasten


Je bijkeuken, of bij hok, is vaak wat rommelig. Naast je wasmachine, droger en extra koelkast is dat vaak een plek om even snel iets op te bergen wat je liever niet in je woonkamer hebt. Denk aan je winterspullen, of schoonmaakmiddelen. Gezien de ruimte vaak niet al te groot is, is een kast op maat ideaal voor die plek. Zeker als we daar de wasmachine en droger in meenemen. Afgelopen seizoenen zijn we deze vaak genoeg tegengekomen en de bewoners zijn onwijs enthousiast. Mogen we dit seizoen weer een wasmachinekast plaatsen? We gaan het zien :-)

Ontdek wasmachinekasten


Van dit soort kasten word je heel hebberig!

Tot slot

Eigenlijk bestaan er naast al die vtwonen kasten, nog véél meer kasten. Je kan ze zelf zo uniek maken als je wilt, wij tekenen het met liefde voor je uit! Maar ter inspiratie zijn deze kasten toch fantastisch: ik wil ze állemaal ;-). Vind jouw droomkast ook bij ons in de winkel!

Bezoek onze winkel
Dominique
Geschreven door Dominique
Geschreven door
Dominique

Of het nu gaat om het mooie gordijn van je buurman, de prachtige vloer van je beste vriendin of de wasmachinekast bij je ouders is, inspiratie is overal om ons heen. Als het gaat om het inrichten van je woning, is het soms lastig om te weten waar te beginnen en welke stijl het beste bij jou past. Maar met de juiste inspiratie en informatie kunnen wij samen met jou, je droominterieur realiseren.

Onze blogs bij Aanhuis.nl zijn de perfecte plek om die inspiratie en informatie te vinden. Van de nieuwste trends tot praktische tips voor het inrichten van kleine ruimtes. We geloven dat iedereen een mooi en functioneel huis kan creëren, ongeacht het budget of de grootte van de woning.

Dus laat je vermaken en laat je inspireren door onze informatieve en inspirerende blogs. Kom steeds dichter bij jouw droominterieur en maak van jouw huis een thuis met Aanhuis.nl!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief