Waarom een schuifdeurkast op maat?

Een schuifdeurkast op maat is natuurlijk erg stijlvol en makkelijk voor alle opbergspullen die je hebt. Maar wanneer heb jij een goede schuifdeurkast? Welk materiaal moet je op letten en waar moet je zoal aan denken bij de inrichting van de schuifdeurkast? Wij helpen je graag op weg.

Welk hout gebruiken jullie voor de schuifdeurkasten?

Het materiaal van een schuifdeurkast is zeer bepalend voor de uitstraling, maar ook de houdbaarheid van de kast. Stevig hout, ofwel professioneel meubelplaat mag dan ook verwacht worden bij een kast die veelvuldig in gebruik wordt genomen. Door het gebruik van goed materiaal blijft de kast steviger op z’n plek staan en voorkom je dat de kast door beweging instabiliteit vertoond. De inrichting van de kast is heel persoonlijk, want bij het dragen van veel blouses, pakken en nette schoenen is het handig om veel hangplekken te hebben. Dit om de pakken en blouses vouwvrij op te kunnen hangen.

Ontdek onze schuifdeurkasten

Hebben jullie ook schuifdeurkasten met een spiegel?

De deuren van de schuifdeurkasten kunnen worden voorzien van spiegelglas. Hierdoor maak je de schuifdeurkast multifunctioneel. Zo bespaar je ook weer ruimte voor een losse spiegel, zodat je hier een kledingrek of kledingpop neer kunt zetten. Een schuifdeurkast met spiegeldeuren wordt op maat gemaakt en kan al vanaf € 900,- bij jou thuis afgeleverd worden. Richt jouw kast volledig naar wens in en ontdek daarnaast het gemak van een spiegel op de schuifdeurkast. Benieuwd naar de kosten voor jouw schuifdeurkast?

Bezoek onze winkel

Zijn er ook schuifdeurkasten voor de wasmachine?

Het is heel handig, een schuifdeurkast voor een wasmachine. Het is ook zeker mogelijk, alleen moet je er goed op letten dat je bij gebruik van de wasmachine de schuifdeur wel open laat. Of dat de schuifdeurkast is voorzien van voldoende luchtgaten om de warme lucht weg te kunnen geleiden. Wij kunnen de kast ook zodanig inrichten dat er voldoende luchtstroming is, zodat het aangezicht van de kast prachtig blijft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in één van onze winkels bij jou in de buurt voor een advies op maat.

Optimaal gebruik maken van je ruimte? Schuifdeurkast op maat!

Zijn er ook schuifdeurkasten voor tv's?

Een schuifdeurkast voor de tv is zeker mogelijk, maar niet erg handig in gebruik. Dit adviseren wij alleen als je schuifdeurkast dient voor minder gebruikte spullen, zoals films, recorders etc. Mocht je hier je afstandsbediening in op willen bergen dan adviseren wij een open kast voor het gebruiksgemak. Ook voor de veiligheid adviseren wij een open kast, het kan namelijk zijn dat de tv per ongeluk aan blijft en dit wordt bijna niet opgemerkt achter een gesloten schuifdeur.


Wat is beter; een zweefdeurkast of schuifdeurkast?

Voor de stabiliteit en houdbaarheid adviseren wij om voor schuifdeurkasten te gaan, deze kan ook in alle situaties geplaatst worden. Het grootste verschil tussen een zweefdeurkast en een schuifdeurkast zit hem in de constructie. Een schuifdeurkast is vaak bevestigd op de rails onderaan de kast. De deuren zitten dan ook vaak in de kast zelf, in plaats van dat ze ervoor hangen. Vraag vrijblijvend een offerte op voor een zweef- of schuifdeurkast op maat.

Maak een afspraak


Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief