Allure kasten

Welke kast op maat je ook wenst; Aanhuis.nl maakt het voor je! Wil je een inloopkast, een televisiekast of wasmachinekast? Onder de schuine wand of onder de trap? Alles kan met onze Allure kasten op maat!

Allure kasten op maat

Voor elke opbergvraag heeft Allure een oplossing. Van ensuitekasten tot wandmeubels, van wasmachinekasten tot inloopkasten; niets is te gek. De vakspecialisten van Allure maken elke kast perfect op maat. Je hebt keuze in kasten met of zonder deuren. Draaideuren, schuifdeuren, al dan niet met softclosing en zelfs in accessoires is er volop keuze.

Stel je kiest een een kast op maat voor al je kleding, dan kan je de kast inrichten zoals jij dat wilt. Denk aan kledingstangen, schoenenrekken, lades, mandjes, spiegels, planken, stropdashouders en verlichting. En wil je bij jouw televisiekast ook al je boeken kwijt of een elektrische haard; dat kan!

Allure staat voor hoogwaardige kwaliteit in vele kleuren en dessins. Met een Allure kast geef je je ruimte meer glans!

Alles over kasten

Welke kast kies jij?

Bij Allure draaien ze hun hand niet om voor jouw opbergvragen. Dagelijks monteren ze de mooiste droomkasten. Denk aan:

  • Schuifdeurkasten
  • Draaideurkasten
  • Inloopkasten
  • Wasmachinekasten
  • Televisiekasten
  • Ensuitekasten

Welke Allure kast mogen wij in 3D voor je uittekenen? Want ook dat doen we bij Aanhuis.nl voor je. We geven advies, inspireren, teken de kast voor je uit, meten en monteren bij je thuis. Waar wacht je nog op?

Allure kasten op maat is een bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte kasten voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf is ontstaan uit de passie van een aantal ervaren meubelmakers en interieurontwerpers, die zich richtten op het creëren van kasten die perfect passen bij de individuele wensen van klanten.

Met jarenlange ervaring in de meubelindustrie en een diepgaande kennis van materialen en ontwerp, besloten deze vakmensen hun krachten te bundelen en Allure kasten op maat op te richten. Het bedrijf begon klein, maar al snel groeide de reputatie van Allure als een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige meubelmaker.

Vandaag de dag staat Allure kasten op maat bekend om hun creativiteit, vakmanschap en de hoogwaardige materialen die ze gebruiken. Het bedrijf biedt een breed scala aan op maat gemaakte kasten, van inloopkasten tot boekenkasten en van keukenkasten tot garderobekasten. Allure kasten op maat blijft zich inzetten om de wensen en behoeften van hun klanten te begrijpen en hun visie tot leven te brengen met unieke en functionele kasten die perfect passen bij elke ruimte.

Alles van Allure zelf ontdekken? Kom gezellig langs in de winkel of maak een afspraak. Doen!

Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door Sandra
Geschreven door
Sandra

Hi, mijn naam is Sandra

Niets is leuker dan lekker bij mensen naar binnenkijken of onze winkel te bezoeken, inspiratie op te doen en daar over te schrijven! Want bij Aanhuis.nl adviseren en inspireren wij je met de nieuwste tips en trends. Wij weten alles over woonstijlen en bieden je de beste merken voor werkelijk alles in jouw huis. Dus ga je verhuizen, verbouwen of wil je die ene kamer aanpakken? Je reis naar een nieuw interieur start hier! Waar wacht je nog op?