Slaapkamerkast op maat; ik wil!

Een kast in je slaapkamer is (bijna) onmisbaar. Denk aan je kleding, schoenen, slaapmutsen en pyjama's. Voor alle spullen biedt een kast op de slaapkamer een stukje rust en ruimte. Lekker je spullen opbergen in de kast op je slaapkamer, wie wil dat nou niet? Maar waar moet je zoal rekening mee houden met een kast op je slaapkamer? Daar vertellen wij je graag meer over!

Zijn er ook slaapkamerkasten met schuifdeuren?

De meest gekozen kast voor op de slaapkamer is de schuifdeurkast. Deze kast is handig in gebruik en biedt heel veel mogelijkheden tot opbergen. Je kan hem inrichten naar eigen wens en op maat gemaakt. Draag jij veel blouses of jurkjes? Dan adviseren wij om de kast van voldoende hangplekken te voorzien. Als je veel schoenen hebt, dan adviseren wij om de kast te voorzien van veel schoenenvakken. Extra opties voor de kast is helemaal naar eigen wens in te richten, denk aan planken voor hoeden, hangplekken voor blouses of misschien wel lades voor al je pantoffels.

Is een slaapkamerkast met draaideur handig?

Bij een draaideurkast op de slaapkamer letten wij er altijd goed op welke kant de deuren opdraaien en hoeveel ruimte er over blijft. In de meeste gevallen is een slaapkamer wat minder ruim en is er weinig ruimte voor een openslaande kastdeur. Als de slaapkamerruimte dit toelaat dan is een draaideurkast ook toepasselijk op de slaapkamer en is tevens erg makkelijk in gebruik.

Ontdek onze kasten op maat

Maken jullie slaapkamerkasten met tv?

Een kast voorzien van tv op je slaapkamer maakt het mogelijk om 's avonds heerlijk vanuit bed tv te kijken. En laten wij daar nou net een specialist in zijn! Door een ruimte voor de tv in de kast te reserveren, hou je meer ruimte over voor ander meubilair. Zo heb je toch een stijlvolle kast passend bij het interieur zonder dat daar een overheersende tv voor staat. Eigenlijk zijn alle varianten kasten voor op de slaapkamer wel mogelijk.


Maken jullie ook slaapkamerkasten in een hoekopstelling?

Een slaapkamerkast in een hoekopstelling is erg efficiënt. Zorg ervoor dat je let op de juiste indeling, dat je de hoeken efficiënt opvult perfect passend bij jou gewenste inrichting voor de kasten. Heb je veel blouses, zorg dan voor veel hangplekken en bij schoenen juist voor veel schoenenrekken. Wij adviseren je graag hoe jij jouw hoekkast het beste in kunt delen.


Kan een kast ook als scheidingswand in de slaapkamer gebruikt worden?

Een kast als scheidingswand in de slaapkamer, dat kan met de ensuite kasten. Bij een kast die aan twee kanten gebruikt gaat worden moet er rekening mee worden gehouden dat deze ensuite kast een minimale diepte van 100 cm moet hebben. De ensuite kast komt het best tot haar recht in een grote slaapkamer, waar de kast als eyecatcher en soort van scheidingswand zal gaan dienen. Voor een wat minder ruime slaapkamer biedt een kast in hoekopstelling ook een perfecte uitkomst.

Voor iedere situatie, schuine kant of uitzonderlijke hoeken kan een hoekkast worden geplaatst. Wat je stijl ook is, van landelijke slaapkamerkasten met klassieke schuifdeuren of misschien wel modern door een subtiele witte kast voorzien van spiegeldeuren, bij Aanhuis.nl helpen wij je graag verder.


Hebben jullie ook landelijke slaapkamerkasten?

Voor iedere stijl is een kast. En zo ook voor de landelijke stijl hebben wij slaapkamerkasten. Van grote witte kastdeuren tot kleine hout-look kastdeuren, alle varianten slaapkamerkasten zijn mogelijk. Samen met jou ontwerpen wij een landelijke slaapkamerkast en creëren we samen de gewenste landelijke sfeer.

Onze kasten zijn verkrijgbaar in meerdere structuren en kleuren, helemaal naar jouw wens. Wil je de kast en kleuren graag zelf beleven? Kom dan naar één van onze winkels bij jou in de buurt. Voel, beleef en laat je inspireren.

Bezoek onze winkelDat een slaapkamerkast onmisbaar is, daar zijn we het nu wel over eens toch?

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief