Interieurstijlen deel 1

Tijdens ons interieuradvies bespreek je je woonwensen met onze stylisten. Op basis van je eigen woning en smaak maken zij uiteindelijk een concept of schets. Er wordt bijvoorbeeld een moodboard gemaakt en indien gewenst wordt er zelfs een compleet woonplan opgesteld. Misschien is het leuk om te weten dat onze stylisten daarbij werken met 8 verschillende ‘basis’ woonstijlen, van waaruit verder wordt uitgebreid naar je eigen persoonlijke interieur-advies. De komende weken wil ik je meenemen door deze woonstijlen. Zo kan je zelf (alvast) bekijken welke stijl bij je past en van daaruit je eigen weg zoeken.

Industrieel

De eerste stijl is Industrieel. Daarbij horen pure, natuurlijke materialen. Grijstinten gecombineerd met blauw maken het af. Dit past bij een stoere en robuuste inrichting. Of wens daartoe. Denk daarbij niet alleen aan de accessoires, maar bijvoorbeeld ook een grove tafel, een muur van (schoon of gesaust) metselwerk.

Kleurrijk

Een hele andere stijl is Kleurrijk. De naam zegt natuurlijk al genoeg, maar het gaat niet alleen om kleuren, maar ook om het ontwerp en de samenwerking in het interieur. Kleurrijk is een stijl voor mensen met durf, maar als je die stap neemt, ga je voor een energiek en vrolijk huis. Maar pas op voor een overload aan verschillende kleuren. Het mooist is om kleuren te kiezen die in het palet tegenover elkaar staan en elkaar daarmee versterken. Het is wel belangrijk om met deze stijl de accessoires voorzichtig te kiezen om een schreeuwerig interieur te voorkomen.

Laat je inspireren door 'Klassiek Elegant'

Zoveel mensen, zoveel wensen!

Doen!

Voor welke stijl je ook kiest, onze styliste staat voor je klaar en loopt met je mee. Geniet ervan! Meer weten of aanmelden voor onze adviesdagen?

Meld je aan
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief