Behangen of schilderen? Doen! Zo komen je muren uit de verf

Wat is het geheim van behang - waarom blijven we massaal plakken...? Of krijg je nog geen baan recht op de muur geplakt? Dan ben je zo'n knoeipot die met kwast en verfbakje op de stoel stapt. Als het draait om kleurrijke muren zijn er twee groeperingen: 1.) de plakkers 2.) de knoeiers - behang of verf. Hoor ik je nu denken 'ik wil wel, maar help, ik ben geen klusser'? Aanhuis.nl fixt het voor je! En zo doen we dat...

Behang is trendy & knus maar oh zo lastig?

Ben je ook zo’n fan van prachtig behang? Hip behang in trendy kleuren of Eijffinger behang met bloemen. Mijn favoriet? Luxe behang met een verfijnd patroon, voelbaar, soort 3D behang voor leven op de muur. Weet je wat mij altijd weerhoudt om voor het mooiste behang te gaan?

Het plakwerk, HELP! Ik heb nul ervaring, nul behangtafels en krijg al hoogtevrees op het moment dat ik op een krukje stap. Mijn ultieme doemscenario:

  • De eerste baan stopt 10 cm boven de plint.
  • De tweede baan overlapt iets te veel met de vorige.
  • De print sluit net niet op elkaar aan…

en dan sta je er met kostbaar behang, je kijkt naar een schots en scheef resultaat en denkt: ik wil dit acuut verwijderen, nu!

Alles over onze behangservice

Behang inclusief plakken

Zie je nu jezelf staan, helemaal bedolven onder een baan behang, de glibberige lijm druipt door je vingers? Vink dat scenario maar af als nachtmerrie. Want met Aanhuis.nl kan je niets overkomen!

Ga voor te gek behang met of zonder print, structuur behang of een behangcirkel. Kies uit de behangboeken jouw favoriete wandbekleding en laat de klus klaren.

Eijffinger Unify behang: unieke stijlen, één collectie


Bespaar op vrije dagen, laat behangen

Niet nadenken, kies gewoon fotobehang, vlies- of glasvezelbehang én Aanhuis.nl! Want onze vakmensen kunnen perfect behangen. Nog een voordeel: als iemand mij het klussen uit handen neemt, bespaar ik ook nog eens op mijn vrije dagen :) kan ik extra lang met vakantie én genieten van mijn prachtige muren.


Welk verf type ben jij?

Ben je het type 1.) fijnschilder 2.) spetteraar of 3.) airbrush? Een ding is duidelijk, ben je niet van behang, dan krijg jij het warm van verfkleuren.

Misschien ben je wel fan van de Sigma of Flexa kleur van het jaar? Of wil je snel een frisse look voor op je woonkamer of slaapkamer muren? Muurverf is in ieder geval jouw favoriet. En dit wil je niet:

  • Banen en strepen op je muren.
  • Verfspetters op je vloer of kasten.
  • Net het witte plafond raken met de donkergrijze verfkwast…

Ook voor muurverf geldt: zet gerust een dikke streep door alle doemscenario’s. Want met Aanhuis.nl kan je niets overkomen! Ook geen spierpijn ;)

Meer over schilderwerk

Wees geen stuntpiloot, laat schilderen

Kruip vooral niet op je wiebelende huishoudtrap, met de verfemmer in je linker ellenboog en de klodderende verfroller in je rechter hand. De schilders van Aanhuis.nl sausen en verven je muren met de ogen dicht / twee vingers in de neus / op de automatische piloot…

Wat ik wil zeggen: ze schilderen uitstekend jouw muren, kozijnen, de hele binnen- of buitenboel. Want onze vakschilders hebben jaren ervaring met muurverf, lakverf, betonverf, coatings, beits... Ze zijn gewend om met roller, kwast en gereedschap te hanteren, prachtig resultaat gegarandeerd.

Jouw stijl creëren? Alles over interieuradvies

Welk behang- of schilderwerk laat je doen?

Heb je mij door? Ja, de minpunten van zelf klussen heb ik je dik op de boterham of pokébowl gesmeerd… maar hoe fijn is het, dat je zonder twijfel of doemscenario’s jouw droominterieur kan realiseren!

Kies uit de mooiste behangcollecties van Eijffinger, Masureel of Arte. En ga voor stralende verf van Flexa, Sigma, Sikkens en meer A-merken en geef het klussen in de handen van vakmensen.

Geen spierpijn, fysio, tijdstress, opgeofferde vakantiedagen of ongelukken – jij geniet onmiddellijk van het prachtige resultaat, jouw thuis! Tot snel :)

Bezoek de Aanhuis.nl winkel in jouw buurt

Mooie muren zijn de ziel van je woning ♥

Karin
Geschreven door Karin
Geschreven door
Karin

Hoi, ik ben Karin, interieurblogger bij Aanhuis.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief