Weer verliefd op je huis

We beginnen weer! In plaats van Studio Sport op zondag mogen wij ons op die avond én op de woensdag weer verlekkeren op de opgeknapte woningen bij vtwonen ‘weer verliefd op je huis’.

We beginnen weer!

In plaats van Studio Sport mogen we ons weer verlekkeren op de opgeknapte woningen bij vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. En ook dit seizoen is Aanhuis.nl weer partner bij de 12 afleveringen op zondag én 8 afleveringen op de woensdag vol wooninspiratie, stylingtips en verassende make-overs. Het programma waarin 2 verschillende woonstijlen samenkomen tot een smaakvol geheel. De ervaren vakmensen van Aanhuis.nl gaan stellen weer blij maken met mooie vloeren, op maat gemaakte kasten en sfeervolle raamdecoratie. En ja, ik heb er weer zin in!

Smaken verschillen

Zo'n avondje meespieken is echt vaak heerlijk. Lijken de woningen op mijn eigen woning en wat kan ik qua styling zelf toepassen? Kan ik mij identificeren met de mensen die daar wonen en tegen welke smaak verschillen lopen zij dit seizoen weer aan? En lukt het ook nu weer die smaken zo samen te voegen dat zij ‘nog lang en gelukkig’ in hun opgeknapte stulpje blijven wonen?

Als interieur liefhebster kan ik niet wachten om weer met een bak thee en een reep chocola op de bank te ploffen en mij in de gehele make-over te inspireren. Nu ken ik de meeste producten vanuit Aanhuis natuurlijk wel, alleen zie ik ze niet vaak geheel gestyled voorbij komen. Een kast op maat is natuurlijk nóóit hetzelfde en een visgraat pvc vloer ziet er toch meer aangekleed uit in een compleet geschilderde en ingerichte woning.

Alle afleveringen zien?

Start 19 september

Ben jij nou ook zo nieuwsgierig, kijk dan vanaf 19 september met ons mee! Niet alleen op tv, maar ook op onze website en op onze social media houden we jou op de hoogte van de de make-overs en de gebruikte producten van Aanhuis.nl. Alvast nieuwsgierig van wat er eventueel komen gaat? We hebben twee compilatiefilmpjes gemaakt van vorig seizoen. Een echt kijkje achter de schermen!

Een aflevering vol wooninspiratie, stylingtips en verassende make-overs.

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief