Author overview

Annemiek
Annemiek

Hi! Ik ben Annemiek, interieurblogger bij Aanhuis.

Ik ben gek op alles wat met het interieur te maken heeft en daar wil ik jou graag over inspireren. Ontdek de laatste trends, nieuwste producten en fascinerende blogs. Laat je betoveren door kleuren, texturen en materialen die je interieur tot leven brengen. Krijg je al kriebels om je interieur aan te pakken? Let's go!

Demi
Demi

Hi, ik ben Demi en neem je graag mee op reis in de wondere wereld van interieur! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vloer i.c.m. vloerverwarming, benieuwd bent naar de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of vtwonen graag op de voet volgt: bij Aanhuis.nl zit je goed! Kan je niet wachten om meer inspiratie op te doen of misschien wel jouw nieuwe interieur uit te zoeken? Lees gezellig mee of kom langs in jouw Aanhuis.nl-winkel!

Dominique
Dominique

Hey, ik ben hier om je te inspireren en te helpen bij het creëren van jouw droominterieur. Ontdek de laatste informatie, interieurtrends, handige inrichtingstips en meer op onze website. Samen met ons team streven we ernaar om je te voorzien van de juiste informatie en inspiratie om je huis om te toveren tot een knus en sfeervol thuis.

Welkom bij Aanhuis.nl, laten we samen beginnen aan jouw interieur make-over!


Ivona
Ivona

Hallo, ik ben Ivona Skokic, eigenaar van Aanhuis.nl Groningen!

Ik ben een enthousiaste interieurontwerper met een scherp oog voor detail. Met mijn creatieve oplossingen en uitgebreide kennis van materialen transformeer ik elke ruimte tot een adembenemend geheel. Van kleurenschema's tot meubelindeling, ik zorg ervoor dat elk aspect klopt. Samen kunnen we jouw droominterieur werkelijkheid maken, waarbij functionaliteit en esthetiek samenkomen. Ik ben gedreven om jouw visie tot leven te brengen en een ruimte te creëren waar je elke dag van kunt genieten. Laten we samen jouw droominterieur waarmaken!


John
John

In 1984 ben ik begonnen als leerling stoffeerder in het bedrijf van mijn vader met het plaatsen van tapijt, vinyl, marmoleum, pvc-vloeren en binnen- en buitenzonwering. Onder toezicht oog van een zeer ervaren leermeester heb ik op ambachtelijke wijze het vak kunnen leren.

In 1999 ben ik door Tarkett – één van onze vloerenmerken bij Aanhuis.nl – gevraagd om als technisch-expert te komen werken. Op basis van mijn vaardigheden mocht ik product- en installatietrainingen geven, gaf ik technische ondersteuning op locatie en onderzocht product- en installatieklachten. Vooral door dit laatste heb ik veel geleerd.

Na 12 jaar heb ik de overstap gemaakt naar Moduleo – ook te vinden bij Aanhuis.nl – waar ik me vooral bezig heb gehouden met productontwikkeling en technische documenten maken over installatie en onderhoud van vloeren.

5 jaar geleden zijn wij Aanhuis.nl Zoetermeer gestart. Ik (John) houd mij zich vooral bezig met technische adviezen over vloeren, vloerverwarming, trapbekleding en kast op maat. Anna, mijn zakenpartner, houdt zich vooral bezig met interieuradvies, kleur en styling. Samen én met de rest van ons team helpen wij onze klanten op de best mogelijke manier.

Als je op zoek bent naar vloeradvies dat echt het verschil maakt, ben je bij Aanhuis.nl aan het juiste adres.

Karin
Karin

Welkom in de wereld van interieur, trends, woonstijlen en meer!

Witte muren zijn zo 1980!? Wel lekker veilig zo'n neutrale kamer. Of saai...? Hoe breng jij je interieur tot leven? Start hier met inspiratie! Bij Aanhuis.nl lees je alles over de nieuwste trends. Ontdek nu jouw nieuwe woninginrichting. Hoe combineer je alle ideeën tot jouw droom interieur? Gewoon in de winkel van Aanhuis.nl. Dat kan ook samen met onze interieurstylist, lekker veilig :-) tot snel!

Lois
Lois

Ik ben Lois! Een creatieve, technische, ondernemende filiaalleidster die haar klanten van A tot Z begeleid.

Inmiddels ben ik alweer 7 jaar aan het werk voor Aanhuis (na het afronden van mijn opleiding als binnenhuisadviseur ben ik hier terecht gekomen). Klanten zien mij niet alleen in de winkel maar ik kom ook veel op locatie! Wat doe ik zoal op locatie? Inmeten van raamdecoratie, vloeren, kasten, deuren op maat maar ook het verzorgen van interieuradvies. Ook het proces van bestellen, planning, uitvoering en opleveren begeleid ik. Tevens de verantwoordelijkheid van de winkel en het personeel. Een soort duizendpoot zullen we maar zeggen 😉

Kasten en gordijnen zijn mijn specialiteit! Met een combinatie van klantwensen, mijn creativiteit en technische expertise, creëer ik sterke (3D) ontwerpen. Onze maatwerk kasten passen perfect in elke ruimte, in elke dimensie. We nemen de zorgen weg bij onze klanten door de kasten nauwkeurig op te meten en professioneel te monteren voor een prachtig eindresultaat. Maar daar stopt het niet, ik sta ook klaar voor al je gordijnvragen. Of je nu inspiratie zoekt, wilt weten welke stof het beste verduistert of welk type gordijn de meeste sfeer in je woning brengt, ik help je graag verder!

Ron
Ron

Mijn naam is Ron de Jong . Al weer meer dan 20 jaar samenwonend met mijn grote liefde Erna en onze kinderen die inmiddels jong volwassenen zijn. Het inrichten van grote objecten en woningen heeft mij altijd al getrokken en heb na vele jaren in de projectstoffering gezeten mij nu volledig gericht op de woninginrichting.

Naast de vloeren en raamdecoratie heb ik mij in het bijzonder gespecialiseerd in het ontwerpen van kasten helemaal op maat. Inmiddels ben ik al weer 10 jaar bezig met het ontwerpen van kasten en heb ik alle facetten, van ontwerp tot de uiteindelijke opbouw, doorlopen. Met behulp van een 3D-impressie kunnen consumenten zowel de kast als de ruimte waarin deze geplaatst wordt visualiseren. Hierdoor krijgen ze een duidelijk beeld van hoe de kast eruit zal zien en hoeveel ruimte het hun oplevert.

Wij gaan altijd net een stapje verder om alle mogelijkheden en ruimtes te benutten. Van slaapkamerkast en wasmachinekast tot de meest mooie woonkamer kasten van Gaaf met of zonder elektrische haard. Ik kan zeggen dat de liefde voor kasten alsmaar blijft groeien omdat de mogelijkheden ook bijna eindeloos zijn!

Sandra
Sandra

Hi, mijn naam is Sandra!

Niets is leuker dan lekker bij mensen naar binnenkijken of onze winkel te bezoeken, inspiratie op te doen en daar over te schrijven! Want bij Aanhuis.nl adviseren en inspireren wij je met de nieuwste tips en trends. Wij weten alles over woonstijlen en bieden je de beste merken voor werkelijk alles in jouw huis. Dus ga je verhuizen, verbouwen of wil je die ene kamer aanpakken? Je reis naar een nieuw interieur start hier! Waar wacht je nog op?

Tom
Tom

Hallo, ik ben Tom Veerman, een Volendammer in hart en nieren. Na mijn studie Interieuradviseur aan het Hout & Meubileringscollege in Amsterdam, ben ik bij Tase Wonen & Slapen beland. Daar heb ik bijna 10 jaar gewerkt, waarvan 5 jaar als bedrijfsleider van de Pronto Wonen afdeling. Ik snakte naar een nieuw avontuur en toen klopte Aanhuis plotseling op mijn deur! Samen met ons fantastische team runnen we nu het nieuwe filiaal in Purmerend.

Met mijn expertise en uitgebreide kennis weet ik alles wat er te weten valt over deuren. Of het nu gaat om prachtige binnendeuren die een statement maken in je huis, veilige buitendeuren die je beschermen en je stijl weerspiegelen, of functionele schuifdeuren die ruimtes slim indelen: ik kan je helpen! Ik streef ernaar om mijn passie en enthousiasme over te brengen op onze klanten. Ik wil net dat beetje extra bieden in vergelijking met andere winkels. Denk aan stalen aanvragen, uitstekende communicatie, service, inmeten en montage, interieuradvies, aftersales, social media en natuurlijk totale ontzorging. Mijn doel is om van klanten echte fans te maken!