Van Dijk Staircase Solutions

Van Dijk trappen

Van Dijk Staircase Solutions is dé expert op het gebied van traprenovaties en trapbekleding. Gecombineerd met ons vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit materialen zorgen wij voor stijlvolle en functionele trappen die passen bij elke interieurstijl. Met maatwerkoplossingen, stijlvolle designs en duurzame materialen, maak je van jouw trap een ware eyecatcher die perfect past bij jouw wensen en interieur.

Van Dijk Staircase Solutions; hét merk voor traprenovatie

Is je trap echt beschadigd, kies dan voor traprenovatie voordat je de trap gaat bekleden. Van Dijk Traprenovatie is de ideale oplossing om je bestaande trap een nieuw leven in te blazen. Hierbij wordt een bestaande trap vernieuwd, opgeknapt of getransformeerd om een frisse uitstraling te geven. In plaats van de volledige trap te vervangen, worden de treden, stootborden, leuningen en andere onderdelen van de trap aangepast of vervangen. Dit kan onder andere inhouden het bekleden van de trap met nieuwe materialen zoals hout, laminaat of pvc, het plaatsen van nieuwe trapleuningen, het toevoegen van verlichting of het verbeteren van de veiligheid door het aanbrengen van antislipprofielen. Traprenovatie biedt een kostenefficiënte en snelle oplossing om een trap te moderniseren en te verfraaien, zonder de noodzaak van volledige vervanging. Zowel voor open als dichte trappen.

Van Dijk trappen
Van Dijk trappen

Trapbekleden? Waarmee?

Als we jouw trap bekleden dan gaat het om de treden en eventueel ook de stootborden van een open of dichte trap. Het doel van trapbekleding is om de uitstraling van je trap te verbeteren, bescherming te bieden aan de oorspronkelijke trap en mogelijk extra functionaliteit toe te voegen, zoals extra grip of geluidsdemping.

Bij het bekleden van je trap kunnen verschillende materialen worden gebruikt, zoals hout, laminaat, pvc of tapijt. Hiermee verander je de uitstraling van de trap drastisch, variërend van een moderne en strakke look tot een warme en gezellige uitstraling. Daarnaast zijn er diverse afwerkingsopties, zoals antislipprofielen en verlichting. Al met al biedt trapbekleding een efficiënte manier om een trap te renoveren en aan te passen aan de gewenste stijl en functionaliteit.

Wil je de opties eerst bekijken en bespreken met onze vakmensen? Maak eenvoudig een afspraak!

Afspraak maken

Sandra
Geschreven door Sandra
Geschreven door
Sandra
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je mee in de vtwonen make-overs en vertel je alles over de laatste trends op het gebied van woninginrichting. Lees je mee?