Aflevering 1 - Almere

vtwonen seizoen 18 afl. 1 Almere woonkamer
In deze aflevering
Datum
februari 2023
Opdrachtgever
Seren & Attie
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Duettes, Luxaflex, Powerview, Kasten, Elektrische raamdecoratie, Elektrische haard

Wit, wit en wit; dat is wat Seren het liefst ziet! Toch is het nu ook echt tijd dat Attie's smaak ook in het interieur betrokken wordt en gelukkig wil Eva ze daar graag een handje bij helpen! Een geweldig gezin om het nieuwe seizoen van vtwonen Weer Verliefd Op Je Huis mee af te trappen, lees je mee?

How it started

Eva heeft de eer om het 18e seizoen van 'Weer Verliefd Op Je Huis' af te trappen en hoe! Ze is namelijk te gast bij Seren en Attie, die samen met hun kinderen in Almere wonen. Het huidige interieur komt vooral uit de handen van Seren, die een grote voorliefde voor wit heeft. Dit is bijvoorbeeld goed terug te zien in de roomwitte gietvloer in de woonkamer. Toch vindt Attie dat het nu ook wel een keer tijd is om zijn smaak meer terug te zien. Zo mag er volgens hem wel wat meer kleur en warme accenten komen. Een mooie uitdaging voor Eva dus!

Als we Seren zouden vragen naar haar lievelingskleur, denk ik dat we met zekerheid kunnen zeggen dat dit wit is! De witte gietvloer maakt natuurlijk al een statement, dat bovendien gecomplementeerd wordt door de vele witte meubels en witte accessoires. Naast wit houdt Seren ook van organische vormen en natuurlijke materialen, zoals marmer.

Als je het Attie vraagt, mag het hele interieur omgetoverd worden naar Hotel Chic. Een statement als grote meubels samen met warme kleuren, zoals lichtgroen, brons, goud en een vleugje zwart, spreken Attie zeker aan. Accessoires als houten panelen en stalen deuren zijn de puntjes op de i. Het liefst zou hij ook een mooie sfeerhaard terug zien na de make-over.

vtwonen seizoen 18 afl. 1 Almere woonkamer
vtwonen seizoen 18 afl. 1 Almere woonkamer
vtwonen seizoen 18 afl. 1 Almere woonkamer kast

Aanhuis.nl moment 1

Eva begint daarom gelijk maar met het vervullen van Attie's wens; een sfeerhaard! Ze kiest namelijk voor een gave tv-kast op maat van Allure, in de kleuren Nature Grey en Reflex, waardoor er genoeg opbergruimte wordt gecreëerd. Bovendien voegt ze extra sfeer toe door te kiezen voor een elektrische haard, die ook nog eens extra warmte af geeft. Door de strakke vormen ontstaat er een chique gevoel, maar ontstaat ook die warmte waar Seren en Attie naar op zoek zijn!

Ook op zoek naar een kast op maat? We ontwerpen, inmeten én monteren graag jouw ideale kast op maat. Zelfs voor een schuine wand of kleine hoek draaien we onze hand niet om. Kom anders eens langs bij één van onze winkels om de mogelijkheden te bespreken!

Onze kasten op maat

Een fijn huis waarin alle smaken perfect gecombineerd worden!

vtwonen seizoen 18 afl. 1 Almere woonkamer

Aanhuis.nl moment 2

Omdat Seren en Attie een ruime hoekwoning hebben, hebben ze aan de zijkant van het huis veel licht dankzij de vele ramen, maar willen ze soms wel graag de inkijk verminderen. De jaloezieën die er eerst hingen, waren voor Seren te zwaar om te bedienen. Daarom kiest Eva nu voor lichte Luxaflex® Duette® Shades in de kleur Batiste Duo Tone en om het extra gemakkelijk te maken, zijn ze uitgerust met Luxaflex® PowerView® Automation motoren. Hierdoor zijn de duettes gemakkelijk te bedienen met een Pebble® en door de top down - bottom up kiezen ze zelf hoeveel inkijk er ontstaat.

Duettes zijn de ideale raamdecoratie om te kiezen als je extra wilt isoleren. Door de dubbele laag stof van de raamdecoratie wordt kou namelijk buiten gehouden, terwijl de warme lucht juist binnenblijft. In de zomermaanden werken duettes precies andersom, waardoor het op warme dagen juist helpt met het koel houden van je huis!

Meer over Luxaflex® PowerView® AutomationTot slot

Wat heeft Eva haar best gedaan en wat een prachtig resultaat! Seren en Attie zijn er maar wat blij mee en wij snappen wel waarom. Het wit is goed bewaard gebleven voor Seren, maar door tv-kast op maat mét elektrische haard en de stoere donkere accenten zien we nu ook de smaak van Attie terug!

Ben jij ook helemaal geïnspireerd voor een nieuw interieur, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen paniek, schakel gewoon de stylisten van Aanhuis.nl in. Maak snel een interieuradviesafspraak bij één van onze winkels of bekijk onze inspiratie-pagina!

Kom langs!

vtwonen seizoen 18 afl. 1 Almere eetkamer
Elektrische haard tv kast op maat in Hotel chic stijl met vtwonen
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?