Aflevering 8 - Voorburg

Vtwonen seizoen 18 afl 8 - Voorburg eetkamer
In deze aflevering
Datum
april 2023
Opdrachtgever
Martien & Derk
Ruimte
Woonkamer, Eetkamer, Keuken
Producten
PVC vloeren, Vloerverwarming

Dit is alweer de laatste aflevering van dit seizoen! Wat zeggen we dan? Gelukkig hebben we de foto's nog :)! In Voorburg wonen Martien & Derk en hun drie dochters in een huis dat nog steeds niet als 'eigen huis' voelt. Er moet echt iets veranderen, maar ze weten niet zo goed wat. Ook doordat de smaken echt wel uit elkaar liggen. Wat doe je dan? Dan roep je de hulp in van stylist Frans!

How it started

Ze zijn het er over eens dat er iets moet veranderen en ook dat de vloer aangepakt moet worden. Dat is een fijn begin, want voor de rest liggen de smaken van deze bewoners zacht gezegd nogal 'uit elkaar'. Daar waar Derk houdt van kleur en statements in huis, kiest Martien het liefst voor veilig wit, zwart en grijs.

Dat is niet alles. Ook wat meubels betreft worden ze het niet eens, hij wil een plofbank, zij een strakke hoekbank. Hij wil een kleurrijke Scandinavische woonstijl, zij is anti kleur en houdt van de industriële woonstijl. Ronde vormen, design, anders dan anders, dat is waar hij blij van wordt. Rechte vormen, strakker dan strak en veilige keuzes maakt haar gelukkig.

Werk aan de winkel dus! Frans houdt er van. Hij weet als geen ander compleet uiteenlopende woonsmaken samen te brengen in een huis dat echt je thuis is. Ook in Voorburg krijgt Frans het voor elkaar dat Martien & Derk weer helemaal verliefd zijn op hun huis!

vtwonen seizoen 18 afl 8 Voorburg woonkamer
Vtwonen seizoen 18 afl 8 - Voorburg pvc vloer Moduleo Roots

Aanhuis.nl moment 1

De oude vloer was een doorn in het oog van de bewoners. ook omdat er verschillende vloeren in het huis lagen. Daar gaat Frans als eerste mee aan de slag. Want kies je voor één en dezelfde vloer op de begane grond, dan zie je direct wat het doet met de uitstraling. Het brengt rust en eenheid en verbindt verschillende vertrekken letterlijk naadloos met elkaar.

Dat is exact wat deze Moduleo pvc vloer uit de collectie Roots doet. Deze houtlook klassieker in de eikenkleur Galtymore 86851 ligt in een visgraat patroon. Perfect als basis; licht en warm. Ideaal te combineren in verschillende woonstijlen. En mocht je je afvragen of pvc gecombineerd kan worden met vloerverwarming? Yes! Dat kan heel goed! Dat doen we in Voorburg ook; weg met alle radiotoren!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We helpen je graag met interieuradvies!

Interieuradvies op maat

Die vloer is echt een topper! Onderhoudsvriendelijk en tijdloos!

Vtwonen seizoen 18 afl 8 - Voorburg pvc vloer Moduleo Roots

Aanhuis.nl moment 2

Bij Aanhuis.nl combineren wij veel verschillende soorten vloeren met verschillende soorten vloerverwarming. Dit zorgt voor een prettige, constante warmte in je huis. Zo ook in het huis van Martien & Derk.

In Voorburg is de cementdekvloer van de woning op zand gelegd zonder een goede isolatie. Om toch optimaal van vloerverwarming te kunnen genieten hebben we hier een isolerende ondervloer gelegd van Warp Systems. Op deze manier leggen we een goede basis, die we daarna hebben voorzien van een tussenvloer waarover onze vakmensen de Moduleo Roots vloer volledig in visgraat patroon hebben verlijmd.

Warp Systems werkt door middel van elektrische weerstandskabels in zogenaamde verwarmingsmatten. Dit systeem is geschikt om aan een warmtepomp te koppelen. Hoe duurzaam wil je het hebben?

Blog; duurzaam leven

Vtwonen seizoen 18 afl 8 - Voorburg Kast op maat woonkamer met elektrische haard

Aanhuis.nl moment 3

Met drie jonge meiden heb je genoeg spullen op te bergen. Handig om dat in een kast op maat te doen, zodat je zelf al jouw opbergwensen werkelijkheid ziet worden. Werkt meteen de televisie weg.

De oude open haard mocht verdwijnen, warmte en gezelligheid willen dit gezin behouden. Daarom heeft Frans gekozen voor een televisiekast op maat gemaakt, inclusief een elektrische haard. Dat is nog eens een topoplossing!

De kast is van Allure, Ignite 74 Unch in de kleur S181. In tegenstelling tot de lichte pvc vloer is de kast donkerder, bijna zwart, met een duidelijk zichtbare houtstructuur. Dit zorgt voor voldoende opbergruimte voor speelgoed, de televisie én voor een compleet sfeervol plaatje in de huiskamer. Lekker strak, dus helemaal Martien haar smaak.

Stel je voor; de kinderen spelen lekker op de warme vloer, de elektrische haard is aan en je schenkt je partner een lekker drankje in... Heerlijk toch? Wil jij dat ook? Kom naar onze winkel, want wij tekenen jouw droomkast in 3D voor je uit en laten je alle kleuren, mogelijkheden en accessoires zien!

Blog; welke kast is waar geschikt?


Tot slot

Wow. Wat is het mooi geworden! Frans heeft het wederom voor elkaar gekregen om twee uiteenlopende smaken samen te laten komen in een modern, tikkeltje stoer en warm interieur.

Weet je zelf ook niet precies hoe je van jouw huis een echt thuis kan maken? Heb je behoefte aan advies en inspiratie en zoek je kwalitatief goede producten? Of heb je ideeën genoeg, maar ook twee linkerhanden? Kom naar Aanhuis.nl, wij hebben alles! Van advies tot inmeten en monteren; wij draaien onze handen er niet voor om. Tot zo :)!

Kom langs!

Vtwonen seizoen 18 afl 8 - Voorburg woonkamer kast op maat met elektrische haard
Vtwonen seizoen 18 afl 8 - Voorburg Kast op maat woonkamer met elektrische haard
Sandra
Geschreven door Sandra
Geschreven door
Sandra

Hi, mijn naam is Sandra

Niets is leuker dan lekker bij mensen naar binnenkijken of onze winkel te bezoeken, inspiratie op te doen en daar over te schrijven! Want bij Aanhuis.nl adviseren en inspireren wij je met de nieuwste tips en trends. Wij weten alles over woonstijlen en bieden je de beste merken voor werkelijk alles in jouw huis. Dus ga je verhuizen, verbouwen of wil je die ene kamer aanpakken? Je reis naar een nieuw interieur start hier! Waar wacht je nog op?