Behang en schilderwerk

De inrichting van je huis begint bij het kiezen van kleur. Wat doe je op de muren? Want een mooie inrichting verdient een goede basis. In onze winkels hebben wij een ruime collectie (glasvezel)behang en muurverf. Onze vakmensen nemen het grootste werk voor jou uit handen, door het schilderwerk, sauswerk of het behangen in jouw huis, op zich te nemen. En ze gaan pas weg, als de muren er tip-top uitzien!

Behang

Ben jij op zoek naar behang dat sterk genoeg is om een niet afgewerkte muur af te werken? Dan is glasvezelbehang wat jij zoekt! Je kunt er meerdere keren overheen verven, waardoor jij altijd de gewenste kleur kunt realiseren. En in de loop van de tijd een keer de kleur kan veranderen. Het is ideaal om in bestaande woningen te gebruiken. Jij tovert slechte wanden in een handomdraai om tot een nieuwe, afgewerkte muur; fantastisch. Glasvezelbehang kopen doe je bij Aanhuis.nl, inclusief behanger!

Ben jij niet gek op glasvezelbehang en ben je op zoek naar behang wat gemaakt wordt van papier? Ga dan voor ons renovlies behang. Je hebt je muren binnen no time zo strak, dat het lijkt op stucwerk. Zo weet jij zeker dat je een perfect eindresultaat zult krijgen. Renovlies behang aanbrengen is voor onze vakmensen een appeltje eitje, vraag hun om hulp. Zo weet je zeker dat jouw renovlies behang strak op de muur aangebracht wordt, zonder luchtbubbels!

Naast behang om jouw muren mee af te werken hebben wij ook een ruime collectie aan verschillende soorten sfeerbehang. Denk bijvoorbeeld aan fotobehang; fantastisch als je jouw interieur persoonlijk wilt maken. Daarnaast hebben wij verschillende kleuren, dessins en soorten behang voor in de slaapkamer, kinderkamer of woonkamer.

Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan.

Kleuren en behang bekijken? Doen!
Maak een afspraak

Schilderwerk

Een nieuw kleurtje doet wat met de ruimte. De sfeer verandert, de uitstraling verandert en jij hebt het gevoel in een heel ander huis te wonen. Dat is de kracht van verf! Ben jij op zoek naar iemand die het schilderwerk buiten of het schilderwerk binnen aanpakt? De vakmensen van Aanhuis.nl staan voor jou klaar!

Aan welke schilderwerkzaamheden zit jij te denken? Schilderwerk voor kozijnen? Of wellicht de deur? Bij Aanhuis.nl heb je keuze uit ontzettend veel soorten en kleuren verf; voor ieder wat wils, passend bij jouw woonstijl! Laat je inspireren. Ontdek alle mogelijkheden van het schilderwerk. Want weet jij al dat schilderwerk vaak goed te combineren is met glasvezelbehang? Vraag onze vakmensen naar alle mogelijkheden!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Aanhuis winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Wil je perfect schilderwerk op je muren en/of kozijnen? Vraag dan in de winkel naar de opties voor een schilder. Per winkel zijn de opties verschillend. Bespreek het als je in onze winkel bent. Met het schilderwerk heb jij natuurlijk je totaalinrichting compleet.

Bij Aanhuis.nl hebben we 2 keuzes als het gaat om behang. Glasvliesbehang is een bekende, dat is het behang met vaak een licht reliëf gemaakt van glasvezels.Renovlies behang is gemaakt van papier en lijkt net stucwerk. Dit behang is sterker en stootvaster dan glasvliesbehang.

Het verschil zien of voelen? Kom langs in onze winkel en ontdek het!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Onze service

Zelf aan de slag met glasvezelbehang? Uiteraard is dat mogelijk maar enige ervaring is wel een pré. We besparen je graag een hoop ergernis door je te adviseren om gebruik te maken van onze behangservice en jouw klus over te laten aan onze specialisten. Zij weten precies wat ze doen, doen het snel én je krijgt ook nog eens garantie op het geleverde werk.

Mocht het nodig zijn, dan staan wij ook klaar voor het sauswerk. Professionele muurverf in iedere gewenste kleur brengen wij graag voor je aan op je net behangen wanden. Ook staan wij klaar als jouw kozijnen en deuren een nieuw likje verf nodig hebben.

Voor meer informatie kan je bij ons terecht in de winkel, of maak een afspraak.