Aflevering 9 - Haarlem

19 WVOJH Haarlem gordijnen woonkamer
In deze aflevering
Datum
november 2023
Opdrachtgever
Fleur & Ocke
Ruimte
Slaapkamer, Keuken, Woonkamer
Producten
Gordijnen, Vouwgordijnen, PVC vloeren, Tapijt

Een huis in het mooie Haarlem dat onderdeel is van een 100 jaar oud monumentaal complex. Met een mega kleurrijke buitenkant en vaste karakteristieke elementen aan de binnenkant. Fleur & Ocke zijn er ongelooflijk blij mee. Wat minder blij zijn ze met de uiteenlopende smaken van zichzelf. Want hoe creëer je een nieuwe gezamenlijke woonstijl zonder alle kenmerkende elementen te veranderen? Dan vraag je Fietje. Want Fietje weet raad!

How it started

Ze wonen er nu 10 jaar samen met hun twee tieners. Op slag verliefd waren ze op het rode en gele houtwerk aan de buitenkant en groen betegelde schouw binnen. Aan deze kleuren mag niets veranderd worden vanwege de monumentale status en precies die kleuren zijn nu het woonprobleem. Fleur ziet het hele interieur graag luchtig, licht en ruimtelijk, een beetje de Scandinavische lichte woonstijl. Ocke houdt van donkere, warme kleuren gecombineerd met industrieel stoere elementen.

Hmmm, dat is best een verschil tussen die twee. Ze hebben echt hulp nodig, want waar ze het wél over eens zijn, is dat ze nooit meer weg willen van deze unieke locatie. Dus leggen ze alle vertrouwen in Fietje haar handen voor de perfect passende woonstijl. Voeg daar onze producten aan toen en wat denk je, wordt dit gezin weer helemaal verliefd op hun huis? Vast!

Aanhuis.nl moment 1

In eigenlijk elke woonstijl past een pvc-vloer. Want pvc is verkrijgbaar in zoveel verschillende kleuren en dessins, zo past er altijd wel eentje bij jouw smaak. Denk aan houtlook of betonlook pvc. Mooi, sterk en heel onderhoudsvriendelijk. In Haarlem leggen we in de keuken pvc tegels van Moduleo Roots in de kleur Azuriet 46148.

Deze lichte grijze vloer past perfect bij de frisse look van dit prachtige huis. Door de aanwezige andere kleuren wordt het een warm kleurrijk geheel, met een prettig lichte basis.

Wil je meer weten over alle mogelijkheden van pvc, neem een kijkje in onze winkel!


Bekijk alle pvc-vloeren


Dit bijzondere huisje verdient een make-over!

Aanhuis.nl moment 2

Geen huis is af zonder iets voor de ramen. In de woonkamer hangen wij daarom vitrages met een hele mooie luchtige waveplooi. Deze ultra dunne gordijnen zijn uit onze Aanhuis-collectie, stof Parijs in de kleur Canvas.

In de keuken hangen we vouwgordijnen in dezelfde stof. Mooi en eenvoudig. Passend bij de luchtige look waar Fleur blij van wordt en toch ook stoer wat bij Ocke past.

In de slaapkamer komen dezelfde vouwgordijnen maar dan verduisterend gevoerd. Dat slaapt wel zo lekker, als je slaapkamer goed donker verduisterd wordt.

Bij Aanhuis.nl maken we alle raamdecoratie met liefde op maat voor je. Zo weet je altijd dat het perfect aansluit en goed hangt. Ook het inmeten en monteren nemen wij je uit handen. Ontzorgen noemen we dat. Meer weten? Dat kan!


Jouw raamdecoratie op maat gemaakt

Aanhuis.nl moment 3

Als je dan van die heerlijk verduisterende vouwgordijnen in je slaapkamer hebt hangen, dan verwacht je volledig comfort als je het bed uit stapt. Met je voeten op een fijne, warme, comfortabele vloer; tapijt dus.

In Haarlem leggen we een wollen tapijt van Best Wool. Dit tapijt is uit de collectie Sterling, in de kleur Reseda.

En wie denkt dat tapijt niet stoer is, komt bedrogen uit. Tapijt is er in verschillende soorten, allerlei kleuren en zelfs ook met dessins. Dus ook voor een stoere woonstijl, een Scandinavische of meer de klassieke woonstijl.

In elk geval is dit lichte tapijt helemaal naar de smaken van Fleur & Ocke.

Bekijk ons tapijt

Tot slot

Het was al een behoorlijk kleurrijk huis. Bewoners Fleur & Ocke zijn wel aan wat eisen gebonden, omdat ze in een monumentaal pand wonen. Met respect voor alle karakteristieke elementen heeft Fietje er een warm kleurrijk geheel van weten te maken. Licht, luchtig en stoer; helemaal naar wens van Fleur & Ocke.

Wil jij ook een make-over? Zoek je een nieuwe vloer of is je raamdecoratie aan vervanging toe? Weet je precies wat je wilt of heb je werkelijk geen idee? De vakmensen van Aanhuis.nl helpen je graag. Als je gaat verhuizen of je weet niet waar je moet beginnen, boek een interieuradvies. Je staat er niet alleen voor, tot gauw! :)


Ja! Ik boek een interieuradvies!

Sandra
Geschreven door Sandra
Geschreven door
Sandra

Hi, mijn naam is Sandra

Niets is leuker dan lekker bij mensen naar binnenkijken of onze winkel te bezoeken, inspiratie op te doen en daar over te schrijven! Want bij Aanhuis.nl adviseren en inspireren wij je met de nieuwste tips en trends. Wij weten alles over woonstijlen en bieden je de beste merken voor werkelijk alles in jouw huis. Dus ga je verhuizen, verbouwen of wil je die ene kamer aanpakken? Je reis naar een nieuw interieur start hier! Waar wacht je nog op?