Aflevering 5 - Urk

In deze aflevering
Datum
oktober 2023
Opdrachtgever
Liza & Klaas-Willem
Ruimte
Eetkamer, Woonkamer, Keuken
Producten
PVC vloeren, Vouwgordijnen, Gordijnen, Powerview

Een prachtig verbouwd huis van opa en oma én een gezellig gezin met 2 leuke dochters; dat zit wel goed qua interieur, toch? Bij Liza en Klaas-Willem is hun interieur echter 1 groot compromis en daar mag nu wel een keer wat aan gedaan worden. Een mooie klus voor styliste Liza dus. Krijgt zij het voor elkaar om haar liefde voor Wabi Sabi en zijn liefde voor robuust en stoer samen te brengen? Je leest het hier!

How it started

Liza en Klaas-Willem zijn echte familiemensen en hebben het huis van Klaas-Willems opa en oma 2 jaar lang grondig verbouwd. Echter kwamen ze niet helemaal uit het interieur en kwamen ze tot een compromis: Liza mocht de keuken uitzoeken, Klaas-Willem de vloer. Waar Liza juist van licht houdt en daarom voor een houten keuken ging, is Klaas-Willem juist gek op Hotel Chic en ligt er nu een donkere tegelvloer. Totaal niet Liza's smaak dus. Hoog tijd dus dat Liza ze helpt om een fijn huis te maken voor hun gezinnetje!

Als je Liza de vrije hand geeft, gaat ze voor lichte kleuren, een combi van Scandinavisch en landelijk met mooie Japandi/Wabi Sabi-elementen en zachte materialen. Klaas-Willem gaat juist voor meer uitgesproken; het mag wel een beetje stoer, met grove materialen en donkere, sprekende kleuren. Weet styliste Liza hier een compromis in te vinden waar ze wel blij mee zijn? Ik ben benieuwd!

Aanhuis.nl moment 1

De basis van een interieur begint altijd bij de vloer. De donkere tegelvloer van Klaas-Willem sloot natuurlijk helemaal niet aan op Liza's wens voor licht, dus hup, snel een nieuwe vloer erin die ze allebei mooi vinden! Liza is gegaan voor een gave dryback pvc-vloer van Therdex in een bijzonder motief, namelijk Hongaarse punt! Door voor zo'n gaaf patroon te kiezen, creëert Liza zo net wat meer spanning in de basis, maar de neutrale warme tint - namelijk de kleur TX99542 - zorgt ervoor dat het wel een rustig geheel blijft.

Ook zo'n gave vloer in huis, maar 2 linkerhanden? De vakmensen van Aanhuis.nl leggen jouw nieuwe pvc-vloer altijd perfect én met liefde! Dubbel genieten van je pvc-vloer? Combineer 'm dan met elektrische vloerverwarming! Zo is je nieuwe pvc-vloer een pareltje in huis om te zien én zit jij er altijd lekker warm bij + kunnen die ouderwetse radiatoren ook eindelijk de deur uit!

Jouw nieuwe pvc-vloer vind je hier!

Een fijn familiethuis, waarin de smaken van Liza en Klaas-Willem perfect gecombineerd worden? Geen enkel probleem voor styliste Liza!

Aanhuis.nl moment 2

Ook de raamdecoratie kon wel een make-over gebruiken. Liza heeft, door te kiezen voor vouwgordijnen in een lichte tint, eenheid en warmte gecreëerd. Aan de voorkant van de woning heeft Aanhuis.nl elegante vouwgordijnen van Luxaflex® geïnstalleerd, in de kleur nr. 9905. Dezelfde stof komt terug aan de achterkant van de woning, bij de openslaande deuren, maar dan in moderne wavegordijnen. Door voor dezelfde stof, maar dan in verschillende gordijnen te kiezen, ontstaat er rust mét een speelse touch!

Zowel de vouwgordijnen als wavegordijnen zijn bovendien elektrisch bedienbaar, super handig! Zo kun je gemakkelijk vanaf de bank de gordijnen dicht doen, maar kun je bijvoorbeeld ook scènes instellen, waarbij de gordijnen automatisch open of dicht gaan. Dit wil jij toch ook?!

Helemaal geïnspireerd door deze mooie producten en natuurlijk de gave make-over? Dat snappen we wel! Wist je dat we je ook graag helpen met interieuradvies? Boek snel je afspraak, dan kijken we met jou mee naar je wensen en woonstijlen. Zo komen we samen tot een interieur waar je écht blij mee bent!

Boek jouw interieuradvies

Tot slot

Wat gaaf is het geworden hè, Liza heeft het echt geweldig gedaan en gelukkig zijn de bewoners ook enorm enthousiast!

Jeuken jouw handen nu ook om aan de slag te gaan, maar heb je geen flauw idee welke stoere pvc-vloer, raamdecoratie of elektrische gordijnen het beste in jouw interieur passen? Kom dan langs in één van onze winkels! We helpen je graag met advies, hebben alle producten volgens de laatste trends in huis en staan voor je klaar met goed vakmanschap. Zien we jou snel?

Vind mijn winkel

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?