Best Wool Carpets

Als je op zoek bent naar een vloerkleed of tapijt van echt wol, dan is Best Wool Carpets een perfecte keuze.

Vloerkleden en tapijt

Als je op zoek bent naar kamerbreed tapijt voor in je slaapkamer of woonkamer dan is Best Wool Carpets een perfecte keuze. In de collectie Puur Natuur heb je keuze uit 83 kleuren in 16 structuren. Daar moet wel een mooi exemplaar voor jou bijzitten.

Naast het tapijt hebben ze met de collectie Monasch ook fijne vloerkleden. Een echt en eerlijk natuurproduct gemaakt van wol. Een echt Nederlands ontwikkeld, geproduceerd en op maat gemaakt product met wol uit Zuid-Europa en Nieuw-Zeeland.

De collecties vloerkleden en tapijt van Monasch en Puur Natuur zie en voel je natuurlijk bij Aanhuis.nl. Bij ons kan je je laten inspireren als het gaat om kleur, vorm en afmetingen. Onze stylisten nemen het graag mee in het ontwerp voor jouw nieuwe inrichting.

Bezoek onze winkel

Alle voordelen van wol op je vloer

Wol voelt zacht en straalt gelijk al de luxe uit die jij wilt in je kamers. Waarom wol een perfecte keuze voor op je vloer is hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Wol is lekker zacht, ideaal om heerlijk op te liggen, zitten of om met je blote voeten overheen te lopen
  • Met je stofzuiger en een schoonmaak doek heb je je vloerkleed of tapijt zo schoongemaakt
  • Met wol haal je gelijk de duurzaamheid in huis die je nodig hebt

Zelf alle voordelen ontdekken kan het beste in onze winkel. Daar vertellen we je ook graag meer over de tapijt en vloerkleden opties van Best Wool Carpets.

Meer weten over Best Wool Carpets, kom dan langs in onze winkel of plan een interieuradvies gesprek in.

Kom langs voor interieuradvies

Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!