Aflevering 4 - IJmuiden

In deze aflevering
Datum
oktober 2022
Opdrachtgever
Harold & Annemarie
Ruimte
Woonkamer, Trap
Producten
Trappen, Kasten

Een nieuwbouwhuis in IJmuiden. Klinkt goed he? Nu nog wat sfeer en eenheid graag. Liza steekt de handen uit de mouwen. En hoe!

How it started

In deze vierde aflevering nemen we een kijkje in het nieuwbouwhuis van Harold & Annemarie in IJmuiden. Een modern huis met een goede basis, waar het een beetje ontbreekt aan sfeer en eenheid. Hoe gaat Liza dat aanpakken?

Jaaaa, een mooie uitdaging want Harold houdt van hotel chique en malle printjes. Tikkeltje luxe en modern mag, mits het zwart is of grijs of olijgroen. En Annemarie? Zij houdt van stoer landelijk. Het huis hoeft niet te vol en het mag allemaal lekker licht. En de muren? Die mogen minder kaal. Okay. Werk aan de winkel!

Vloeren

Wat een enorme keuze bestaat er in vloeren. Kies je een harde vloer, zoals laminaat of ga je voor comfortabel tapijt? Of combineer je beide; bijvoorbeeld een pvc vloer met een karpet?

Een pvc vloer is een hele veilige basis en gemakkelijk in gebruik. Krasbestendig, bestand tegen water, eenvoudig schoon te maken en de keuze in kleuren en dessins is groot. Je kan kiezen voor onder meer een betonlook of een houtlook vloer. Kies je dat laatste dan kan je ook nog een brede visgraat laten leggen. Heel mooi wanneer je ervoor kiest om dat over de hele benedenverdieping door te laten lopen, zoals hier in IJmuiden.

Bekijk onze vloeren

Je gehele woninginrichting veranderen kan bij Aanhuis.nl!

Kasten

Om je spullen goed op te bergen, extra zitruimte te creëren, maar ook om sfeer te brengen in je ruimte, maken wij kasten op maat. Of het gaat om een wasmachinekast in je berging, wandmeubels in de woonkamer of een inloopkast voor je kleding; bij Aanhuis.nl draaien we onze hand er niet voor om. Kasten met draai- of schuifdeuren, zelfs je kastinterieur en accessoires kan je uitzoeken. In IJmuiden zie je een kast waarin de televisie is verwerkt.

Bij de eethoek is een lang, smal wandmeubel gemaakt. Weet je dat er bij Aanhuis.nl ook hele mooie kasten zijn, bijvoorbeeld GAAF! van Allure? Deze worden ook zwevend gehangen en daarmee kan je echt geweldige combinaties maken. Kortom, kom naar de winkel. We adviseren en helpen je graag om de kast van jouw dromen te realiseren!

Ontdek onze kasten op maat

Trappen

In IJmuiden is ook de trap aangepakt. Wanneer je je trap wilt bekleden en de ondergrond is goed, dan kan je direct het product uitzoeken waarmee je de trap wilt bekleden. Tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk dan alleen tapijt. Denk aan leer of pvc. En met verlichting maak je van je trap een ware eyecatcher!

Is je trap niet meer zo goed, ga dan voor traprenovatie. Wij zorgen ervoor dat we eerst de oude bekleding verwijderen en pakken de onderlaag goed aan. Als we dat gedaan hebben dan kan de trap opnieuw bekleed worden. Of je trap van hout, beton of metaal is; een open of dichte trap; wij geven elke trap een metamorfose!

Bekijk onze trap opties


Tot slot

Kan je advies gebruik, zoek je inspiratie of bovenstaande producten? Wil je nieuwe raamdecoratie of buitenzonwering of een perfect passende stalen deuren? Kom gezellig langs in één van onze winkels, wij helpen je graag. Tot snel!

Bezoek onze winkel
Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?