Aflevering 7 - Grootebroek

In deze aflevering
Datum
oktober 2022
Opdrachtgever
Erik & Madeleine
Ruimte
Woonkamer, Trap
Producten
Stalen deuren, Trapbekleding, Gordijnen

Eva mocht zich deze week helemaal uitleven in Grootebroek, waar ze de kans kreeg om de industriële stijl van Erik en de romantische stijl van Madeleine te combineren tot een warm thuis!

How it started

Toen Erik en Madeleine in hun huis trokken, hebben ze Erik's industriële stijl als uitgangspunt genomen en is er daarom gekozen voor een stoere tegelvloer en gave fabriekslampen. Toch voelt het voor Madeleine niet als een fijn thuis. Waar zij het liefst het huis om zou toveren tot een luxe hotel in modern glamour-stijl, verhuist Erik nog net niet naar een industriële fabriek, waar hij beton, doorleefde materialen en heel veel grijs om zich heen heeft. Eva heeft dus een flinke uitdaging in handen!

Stalen deuren

De grijze tegelvloer is voor Madeleine net té industrieel en maakt het wat kil. Toch heeft Eva ervoor gekozen om de vloer te houden, omdat deze wel heel goed gebruikt kan worden in een nieuwe basis. Erik en Madeleine hebben al een stalen deur laten plaatsen, maar de keuken en woonkamer vormden nog 1 grote ruimte. Door hier een stalen pui te plaatsen, verdeel je niet alleen mooi de ruimte in 2 aparte gedeeltes, maar maak je ook een gaaf statement in je interieur! In Grootebroek is gekozen voor een warme bronzen kleur, maar je kunt natuurlijk ook voor stoer zwart of fris wit kiezen! Wij zijn nu al verliefd, jij?

Ontdek onze stalen deuren

De perfecte moderne glamour style!

Gordijnen

Wist je dat je met gordijnen letterlijk én figuurlijk warmte toevoegt in je interieur? Door voor een warme tint te kiezen, geeft Eva net die warme en romantische touch in het interieur die vooral Madeleine miste. Daarnaast werken gordijnen ook positief op je energierekening. Ze houden namelijk de kou buiten de deur, waardoor het binnen lekker warm en knus blijft en de verwarming best een graadje lager mag. Warmte besparen kan je ook geweldig met raamdecoratie! Wat dacht je van duettes, jaloezieën of misschien wel plissés? Geld besparen én mooie raamdecoratie? Ik doe mee!

Bekijk onze gordijnen

Traprenovatie

Doordat bij Erik en Madeleine de trap aardig prominent in de keuken zichtbaar is, kan deze ook wel een stoere make-over gebruiken! Wist je dat je met traprenovatie je trap een geheel nieuwe look kunt geven, en vaak al binnen een dag? Daarnaast is de keuze reuze! Ga je voor pvc, wil je een stoere houtlook trap of loop je liever lekker zacht op tapijt? En vergeet de extra's niet; misschien wil je de stootborden wel in een andere kleur of kies je - net als in Grootebroek - voor verlichting bij de treden. Gelukkig kun je het bij Aanhuis.nl zo gek nog niet bedenken en is alles mogelijk! Jij vraagt, wij draaien ;)

Bekijk onze traprenovatie

Tot slot

Eva heeft het gewoon weer geflikt hoor; het fijne huis van Erik en Madeleine is omgetoverd tot een warm, romantisch en toch stoer thuis, waarin de beide woonstijlen perfect vertegenwoordigd zijn! Ben jij nu ook helemaal verliefd na het zien van deze aflevering en kan je niet wachten om jouw huis om te toveren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Aanhuis.nl helpt je graag; met inspiratie, advies en de laatste trends!

Wil je liever stalen deuren, warme raamdecoratie en gordijnen of de mogelijkheden van traprenovatie in het echt bekijken? Kom gezellig langs in de winkel, we helpen je graag!

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!

Twee verschillende smaken in een oude boerderij. Met de wens samenhang tussen de verschillende leefruimten en vooral een sfeervol thuis. Frans kan dat. Weten hoe? Kijken dan!
Een fijn familiehuis creëren in Woudenberg, door Scandinavisch en industrieel te combineren? Voor Fietje een fluitje van een cent! Lees hier meer over de make-over bij Bram & Marloes!
Ja, dat kan ook nog. Niet weten wat je met alle ruimte in je huis aan moet! Het overkomt Daan & Milica uit Soest. Stylist Liza pakt deze klus met beide handen aan. En met glans!