Aflevering 5 - Rotterdam

In deze aflevering
Datum
oktober 2022
Opdrachtgever
Benno & Melanie
Ruimte
Woonkamer, Keuken
Producten
Raamdecoratie, Rolgordijnen, Vloeren, PVC vloeren, Vloerverwarming, Slimmer Wonen

Na jaren huren hebben Benno & Melanie hun huis kunnen kopen en is het tijd voor een grote make-over, maar waar beginnen ze? Frans schiet te hulp!

How it started

Frans mag deze week langs in Rotterdam, bij Benno en Melanie. Ze wonen al 3 jaar in hun fijne herenhuis, maar kregen dit jaar de mogelijkheid om het huis te kopen en dat betekent opknappen! Ze vinden het lastig om de beste indeling te bepalen en de uiteenlopende smaken van het stel helpen ook niet echt. Gelukkig is daar Frans to the rescue en wat heeft hij het weer knap gedaan!

Omdat Benno en Melanie het prachtige herenhuis eerst huurden, hebben ze weinig aanpassingen gedaan. Nu ze het huis gekocht hebben, willen ze het graag rigoureus aanpakken! Zo mag de vloer er ondertussen wel uit en zoeken ze een praktische oplossing voor de haard die middenin de ruimte staat. De grootste olifant in de ruimte zijn echter de compleet andere woonstijlen van het stel.

Waar Benno het liefst voor licht, ruimtelijk en strak gaat, gaat Melanie's hart sneller kloppen van uitgesproken kleuren en retro chique accenten en heeft ze haar oog laten vallen op een prachtige roze stoel. Over één ding zijn ze het beiden wel eens; er moet ruimte blijven voor fijne aandenken aan familie en Benno's Indische roots. Daarnaast ziet Benno graag vossen terug, die hem aan zijn moeder doen denken. Frans kan aan de slag dus!

PVC vloer met vloerverwarming

De vloer mag wel een opfrisbeurt gebruiken; daar zijn Benno, Melanie en Frans het allemaal over eens! De basis begint bij de vloer en daarom kiest Frans voor de warme pvc vloer van Moduleo, de Layred 22210. Door te kiezen voor een licht en neutrale tint, ontstaat er een veelzijdige basis en is de eerste stap richting een fijn huis (letterlijk) gelegd. De pvc vloer is namelijk een click-variant, waardoor ie er binnen no-time in ligt!

Om de warme basis ook letterlijk en figuurlijk te leggen, heeft Frans de pvc vloer gecombineerd met elektrische vloerverwarming. Zo heeft het hele gezin lekkere warme voetjes en voor het leggen van elektrische vloerverwarming hoeft er niet eens gefreesd te worden. De vloerverwarming is namelijk al in handige matten verwerkt, die gemakkelijk onder de vloer gelegd wordt. Geen rotzooi in huis én extra warmte; win-win dus!

Bekijk onze Moduleo pvc vloeren

Alles elektrisch in Rotterdam!

Rolgordijnen

In de eetkeuken heeft Frans vervolgens uitgepakt met Luxaflex® Rolgordijnen in de kleur 7378 en de onderlat en steun in kleur 6331, die bovendien elektrisch te bedienen zijn. Met een handige afstandbediening - die er ook nog eens mooi uitziet - kunnen Benno en Melanie voortaan gemakkelijk alle rolgordijnen apart bedienen. Daarnaast kunnen ze zelfs scenario's instellen, zodat de rolgordijnen op vooraf ingestelde tijdstippen altijd sluiten of openen. Nooit meer ruzie om wie op moet staan van de bank om de gordijnen dicht te doen; dat doen ze nu gemakkelijk met één klik!

Ontdek onze Luxaflex® Rolgordijnen


Tot slot

Wauw, wat heeft Frans het weer tof gedaan! Je ziet die duidelijke mix tussen lichte en strakke elementen van Benno en toch die leuke knipoog waar Melanie naar op zoek was. Door de nieuwe indeling heeft het gezin eindelijk die ruimte voor het hele gezin en de geweldige pvc vloer vormt echt de basis voor het persoonlijke interieur. Volgende week is het weer tijd voor een nieuwe aflevering, maar wel wat later: dan zie je Weer Verliefd op je Huis om 19:30 uur!

Ben jij nu ook helemaal geïnspireerd geraakt en kan je niet wachten om jouw interieur ook om te gooien, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat ons je helpen, met inspiratie of persoonlijk advies! Kom gezellig langs in onze winkel; zien we jou binnenkort?

Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?