Aflevering 6 - Rotterdam

In deze aflevering
Datum
maart 2021
Opdrachtgever
Jennifer & Wout
Ruimte
Woonkamer, Eetkamer
Producten
Raamdecoratie, Duettes, Kasten

Mix van kleur en minimalisme. Met een dosis gemak voor de ramen én speelse kasten. En dat natuurlijk uit de handen van Aanhuis.nl. Zien hoe en wat we gedaan hebben?

How it started

Een heel bijzonder huis hebben Jennifer en Wout 3 jaar geleden op de kop getikt in Rotterdam. Alleen met een bijzonder huis kom je niet ver. Ze hebben moeite met het inrichten van de split level woning en komen samen niet samen tot een smaak. Waar zij graag kleur ziet, wil hij meer minimalistisch. Een uitdaging die Fietje niet uit de weg is gegaan. En het resultaat mag er zijn. Kijk je mee?

Kast op maat

Een ding waar ze tegenaan liepen was opbergruimte. De logge kast in de eetkamer gaf misschien voldoende ruimte, hij was te groots voor de ruimte. Fietje heeft voor in deze ruimte gekozen voor kastenwanden van Allure, in de vorm van zwevende kubussen. De kasten heeft ze laten ophangen in de eethoek en boven in de zithoek. Strak en minimalistisch speciaal voor Wout met de warme tinten voor Jennifer.

Ontdek onze kasten op maat

Voldoende opbergruimte met onze kasten op maat!

GAAF!

In de zithoek hangt nu een speelse collage van kasten waar de tv komt te staan. De ruimte was onrustig door losse en kleurrijke niet bij elkaar passende elementen. Nu is het, ondanks een paar kleurverschillen, een overzichtelijk geheel. En doordat het overzichtelijk en speels is, is het een mix voor Jennifer en Wout. Geen rommel meer en het staat netjes.

Het meubel van de GAAF! collectie van Allure is op maat gemaakt. Fietje heeft de maten en de kleuren zelf samengesteld en de keuze gemaakt tussen dichte en open vakken. Linksboven zie je de kleur Cloud Grey, het vierkante kastje is Steengrijs, de tv kast is Sablé en de hoge verticale kast is in de kleur Lava. In combinatie met de rustige kleuren in de rest van de woonkamer past deze kastencombinatie perfect.

Bekijk de GAAF! collectie

Duettes

Duette® Shades bevielen Jennifer en Wout goed, zeker de top down bottom up functie. Fietje heeft het ze nog gemakkelijker gemaakt met de elektrische Duette® Shades van Luxaflex® PowerView®. Sean van Slimmer wonen hangt het systeem op die te bedienen is met een app op je telefoon. De grote raampartij geeft veel inkijk. De Duette® Shades kun je met je telefoon bedienen voor meer privacy. Laat ze in het midden hangen zodat je wel al het licht binnenkrijgt, maar dat niet iedereen naar binnen kan kijken. En het gemak met het elektrisch bedienen is dat je het zelfs relaxed vanaf de bank kunt aansturen met één druk op de knop.

Bekijk onze duettes


Tot slot

Meer kleur en toch met een rustige aankleding. Zo heeft Fietje een mix gemaakt, meer licht en strakke deuren voor Wout en toch nog wat kleurrijke uitspattingen voor Jennifer zoals het behang in de hal. Wout vindt het gaaf en ze hebben zin om weer mensen naar boven te laten komen. Een warm geheel wat past in de lastig in te richten woning.

Ben jij nu ook enthousiast over de losse kast onderdelen van de GAAF! collectie van Allure? Of wens jij ook gemak vanaf de bank met elektrische raamdecoratie van Luxaflex® PowerView®? Kom dan langs bij jouw Aanhuis.nl winkel en we helpen. Een kast tekenen we voor je uit en Sean van Slimmer Wonen geeft je alle info over het smart maken van je huis.

Bezoek onze winkel
Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?