Aflevering 2 - Eemnes

In deze aflevering
Datum
maart 2020
Opdrachtgever
Sadaf en Saman
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Vloeren, Gordijnen

Jahaa, daar was ie weer. Aflevering 2 van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In hopelijk nu wel het droomhuis van Sadaf, Saman en zoontje Dayan. Naja, aan het huis lag het niet; het was meer de inrichting. Zij heeft de voorkeur voor een moderne inrichting met een romantische touch en hij zoekt het toch liever industrieel. Daar weet styliste Marianne een perfect ‘romantisch industrieel’ plaatje van te maken. Met deze week drie items van je favoriete winkel, Aanhuis.nl.

PVC vloer

Na de klassieke visgraat pvc vloer van vorige week, hebben we deze week een unieke variant. Stoer en elegant & luxe met een vleugje beton. Het is een pvc vloer van Green-Flor, de Royal Touch (tm 7411-5-XL). Het lijkt gewoon net echt natuursteen, alleen is dit een veel praktischer variant. Het mooiste van de vloer is dat het een combinatie is van beide smaken. Het luxe gevoel waar Sadaf gek op is en het donkere wat weer favoriet is van Saman. Oftewel een stoere en classy combi. Voordeel van deze pvc vloer is dat hij waterbestendig en onderhoudsvrij is. Zo kan hij prima in de keuken liggen én is het een ideale vloer voor kleine kinderen. Gaaf hè zo’n vloer, keer wat anders!

Bekijk onze PVC vloeren

Houten jaloezieën

Eerder hingen hier donkere shutters. Dat voelde toch een beetje kil aan, dus heeft Marianne gekozen voor off-white (kleur 1510) houten jaloezieën van onze eigen Aanhuis collectie. Met deze jaloezieën zit je beschut, maar kan je – als je wilt – toch voldoende licht in huis naar binnen halen.

Bekijk onze jaloezieën

De vloer, raamdecoratie én gordijnen van Aanhuis.nl

Gordijnen

Aan de achterkant van de woning heeft Marianne gekozen voor gordijnen met een transparante linnenlook. Het zijn de voiles van Aanhuis (Lyn 06/1510). De gordijnen zorgen gelijk voor sfeer, zeker door de kleur. Ze zijn opgehangen met een waveplooi, waardoor het mooi valt en het zorgt voor een betere akoestiek en isolatie.

Ontdek onze gordijnen

Tot slot

Een heerlijke elegante en chique inrichting waar ze zeker beide verliefd op zijn. Jij ook? Kan je advies gebruiken, zoek je inspiratie of zoek je bovenstaande producten? Wil je nieuwe gordijnen, een nieuwe vloer, of een perfect passende kast op maat? Of begin je liever met een interieuradvies waar je echt verder mee kan?

Kom gezellig langs in onze winkel, wij helpen je graag. Tot snel!

Bezoek onze winkel

Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!