Aflevering 9 - Haarlem

In deze aflevering
Datum
november 2020
Opdrachtgever
Karin & Hans
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Vouwgordijnen, Marmoleum, Vloerverwarming

Weer verliefd op de vloer, verliefd op de meubels, verliefd op de ramen, kleuren, stijl: compleet weer verliefd op je huis. Ben jij net zo verliefd?

How it started

Een huis vol verzamelingen. Hoe schep je daar nu rust in? Marianne weet het. Want zij heeft in het kleine maar authentieke huis van Karin & Hans een combi gemaakt van de twee woonwensen. Al heeft rust wel gelijk de overhand als je naar het geheel kijkt. En stiekem vinden we dat helemaal niet erg, alleen maar onwijs stijlvol.

Marmoleum

Wederom zijn wij weer de schepper van de basis, vloer. Ditmaal in een strakke versie voor een ondergrond die 'clean' is, zoals Hans het graag ziet. Het gaat om de betonlook Marmoleum vloer van Forbo in click variant in de kleur Orbit. Deze qua kleur en structuur strakke vloer is 100% natuurlijk en hiermee zo duurzaam als maar kan. Daarnaast heeft de lichte kleur een groot voordeel voor het kleine huis; het lijkt namelijk een stuk groter. Zeker doordat Marianne de vloer heeft laten doorleggen in de keuken. Zo heb je meer eenheid en ruimtelijkheid in de kamer.

Ontdek onze Marmoleum vloeren

Rust in het huis vol verzamelingen

Vouwgordijnen

Karin kwam er niet uit als het gaat om raambekleding. Gelukkig weet Marianne er wel raad mee. Ze heeft gekozen voor de licht doorlatende vouwgordijnen van Inside Blinds in de kleur Limbo 50. De rustige kleur past perfect in het pastelkleurige interieur. Doordat er linnen in zit, geeft het een natuurlijke look. En doordat het wel licht door laat, maakt het de kamer ook lichter. Voordeel blijft dat je nog steeds je privacy hebt, want naar binnen kijken bij deze vouwgordijnen zit er niet in. Marianne heeft ze voor en achter laten ophangen voor meer rust en eenheid in de kamer.

Bekijk onze vouwgordijnen

Vloerverwarming

Onder de basis, de strakke betonlook Marmoleum vloer, ligt elektrische vloerverwarming. Ideaal in het kleine huis van Karin & Hans. De foliematten geven geleidelijke en egale warmte af. Voordelen hiervan is dat je minder gas verbruikt én je hebt die lelijke radiotoren niet meer. Handigheidje; je kan de verwarming bedienen met je smartphone. Zeker het overwegen waard als je toe bent aan een nieuwe vloer.

Ontdek onze elektrische vloerverwarming

Tot slot

Als je virtueel binnenstapt in het huis van Karin & Hans, dan voel je de rust. Genoeg ruimte voor de verzamelingen van Karin en het opgeruimde gevoel voor Hans. Een heerlijk plaatje om te zien en zeker om te wonen. Wat vind jij? Wil jij dit ook? Kan, gewoon even binnenstappen bij Aanhuis.nl. Dan maken we een heel interieurplan voor je!

Bezoek onze winkel
Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?