Aflevering 7 - Uithoorn

In deze aflevering
Datum
november 2020
Opdrachtgever
Deborah & David
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Horizontale jaloezieën, PVC vloeren, Vloeren, Kasten

Doe maar die vloer, die raamdecoratie én die kast alsjeblieft. Zonder tasje, alleen wel met Eva!

How it started

Eigenlijk zijn ze een lange tijd niet tevreden geweest met hun drive-In woning. Nèt in de verkeerde tijd gekocht en net niet de goede samenkomst van smaken. Want Deborah wil Scandinavisch en David wil modern. En iedere interieurkenner weet dat die twee stijlen soort van water en vuur zijn: onmatchbaar. Maar Eva is het toch gelukt in weer een nieuwe make-over. Met niet 1, niet 2, maar wel 3 Aanhuis momentjes. Verlekker je mee?

PVC vloer

De basis, de vloer dus, die móest anders. Het gaf gelijk een donkere sfeer in huis (en dat willen we niet). Eva heeft gekozen voor de Malgas pvc vloer van onze Aanhuis collectie. Deze heeft ze laten leggen in de moderne visgraat. Passend bij de Scandinavische voorkeur van Deborah, waarin ze ook snakt naar natuurlijke materialen. De kleur 4470 heeft een echte houtlook, met de voordelen van pvc. Onderhoudsvrij, gemakkelijk schoon te houden en ijzersterk. Een basis waar wij en zeker Deborah & David helemaal weg van zijn.

Bekijk onze PVC vloeren

Met 3 Aanhuis momentjes deze make-over!

Jaloezieën

Met een nieuwe nieuwbouwwijk tegenover je huis wil je wel wat privacy. Weg met die inkijk en dat is gelukt met onze aluminium jaloezieën (50 mm - kleur 1726) voor de ramen. Daarbij haalt het ook veel van de lichtinval weg. Het mooiste aan jaloezieën is dat je de ‘lamellen’ kunt kantelen, zodat jij zelf kan bepalen hoeveel licht je naar binnen wilt laten schijnen. Want licht is fijn, alleen teveel soms best irritant. Ook kan je ze zo kantelen dat je wel lekker naar buiten kunt kijken, maar de overkant niet bij jou naar binnen. Win-win-win-win situatie dus ;-)

Ontdek onze jaloezieën

Kast op maat

Last but not least: de onwijze TV- kast op maat van Allure. Het huis had een gebrek aan opbergruimte. Nou, nu niet meer. Onze kast vrienden van Allure hebben namelijk een mooie opbergkast geplaatst met voldoende ‘show’ ruimte. De kast is uitgevoerd in de kleuren Steengrijs en Cloud Grey en voorzien van ingefreesde ledspots die te bedienen zijn met een afstandbediening. De deurtjes zijn push to open, dus je hebt geen handvat aan de kast én je kan ze zachtjes dichtdoen door de softclose die erop zit.

Opbergen én je mooiste spullen open en bloot laten zien, dat is pas inrichten. Dat heeft Eva toch weer heerlijk gedaan.

Bekijk onze tv-kasten op maat

Tot slot

Hier en daar kleur voor Deborah, toch de strakke lijnen voor David en daar een Eva sausje over. Dat is de heerlijke make-over van Uithoorn.

Wil jij meer weten over de jaloezieën waar je mee kunt spelen? Of ben jij benieuwd naar welke pvc vloer qua kleur en legwijze bij jou past? Droom je zelfs van een kast op maat waar JIJ, ja jij, kan bepalen wat de maat, indeling, kleur enz enz is? Dan hoef je maar één ding te doen; naar Aanhuis.nl.

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!