Uitgebreid interieuradvies

Wil je een moodboard, kleurenplan en een complete presentatie van je woning? Boek dan onze interieuradvies uitgebreid pakket. Onze ervaren styliste neemt alle tijd voor jou om samen jouw inspirerende woonplannen uit te werken.

Laat je inspireren

Hebben wij je interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak om alle mogelijkheden in één van onze winkels te bespreken. Dan gaan we samen een mooi interieur avontuur beleven!

Boek hier jouw uitgebreide interieuradvies afspraak

Laat je adviseren in de winkel met ons uitgebreide interieuradvies pakket! We nemen altijd contact met jou op om jouw wensen te bespreken, zo komen we samen tot een definitieve prijs.

* verplichte velden

Uitgebreid interieuradvies pakket

Ons uitgebreide interieuradvies pakket is een aanvulling op je interieuradvies basis pakket. We gaan hier een stapje verder en bieden jou een op maat gemaakt plan van aanpak van meerdere ruimtes. Dat doen we met verschillende onderdelen. Je mag hierbij denken aan bijvoorbeeld schetsen of moodboards. Met de vergaarde informatie vanuit je Interieuradvies basis pakket ga je samen en met onze styliste het volgende stappenplan volgen;

  • Samen komen we tot jouw unieke woonstijl die bepalend is voor het eindresultaat
  • Je ontvangt een interieur schets gebaseerd op de plattegrond van je woning
  • Met de styliste maak je combinaties in kleuren, materialen en producten
  • De styliste maakt speciaal voor jou een op maat gemaakte interieur presentatie
  • Van de gekozen materialen maken we samen een moodboard en kleurenplan

De prijs is afhankelijk van het aantal ruimtes en jouw exacte wensen, daarom is de prijs op aanvraag en gezien bovenstaande redenen zéker de investering waard!

Uiteraard wordt de uitvoering van het plan door de verkoopadviseur begeleid. Dit alles gaat planmatig en gestructureerd en samen realiseren wij de woninginrichting van jouw dromen!

Onze andere pakketten

Heb je na het uitgebreide interieuradvies pakket de smaak te pakken? Ga dan voor de vervolgstap, het premium interieuradvies pakket. Daarmee krijg jij een realistisch beeld van hoe jouw verdieping of hele woning eruit kan komen te zien middels een 3D animatie! Maak van jouw huis je droomhuis met Aanhuis.nl. Toch eerst nog het vrijblijvende basisadvies met de bijkomende afspraken? Boek dan ons interieuradvies basis pakket.