Montage

Heb je je gordijnen, raamdecoratie, stalen deuren, of kast op maat bij onze winkel uitgezocht? Dan is het tijd om de maten op te nemen en na levering je gekozen producten te monteren. Dat is de montage service van Aanhuis.nl. Om de exacte maten te weten komen we bij je thuis de ruimte, ramen of kozijnen op te meten. Zo weten we precies wat we bestellen en op maat laten maken. Zijn de producten binnen? Dan komen we langs voor de montage. Zo weet je zeker dat wat je hebt besteld goed hangt, draait of in elkaar zit.

Montage raamdecoratie en gordijnen

Als je de keuze hebt gemaakt voor jouw nieuwe raamdecoratie, gordijnen, stalen deur of kast op maat, dan wil je ook dat deze perfect hangen of zijn gemonteerd. Dat kunnen de vakmensen van Aanhuis.nl voor je doen, want bij montage van deze producten komt nog wel wat kijken.

Denk aan je raamdecoratie. Wil je deze in de dag, of op de dag? En hoe lang moeten ze zijn? Als je kijkt naar onze top-down, buttom-up duettes of plissés moet je wel goed weten hoeveel je nodig hebt. Hetzelfde geldt natuurlijk voor horren. Of heb je gedacht aan slimme raamdecoratie? Dan zorgen wij ervoor dat deze is aangesloten op de nodige apparaten.

Bij gordijnen is het de vraag welke plooi je hebt, zodat je precies weet hoeveel stof je 'kwijt' raakt bij het open of sluiten van de gordijnen. Wij zorgen ervoor dat de lengte van de gordijnen, maar ook zeker de breedte met de combinatie van plooien en rails, perfect voor jouw ramen hangen.

Laat ze monteren

Raamdecoratie en gordijnen inmeten is werk voor vakmensen. Het is verstandig om het inmeten en monteren van je raamdecoratie en gordijnen aan ons over te laten. In onze winkel adviseren we je graag meer over deze service.

Stalen deuren en kasten op maat

We komen niet alleen langs voor de raamdecoratie en gordijnen. Net zo belangrijk zijn de maten en de stevigheid van jouw gekozen stalen deuren en kast op maat. In onze winkel heb je de stalen deur gekozen die je wenst, of je hebt een kast op maat op het oog die je graag in je slaapkamer, woonkamer, bijkeuken of zolder wilt. Om deze uit te tekenen hebben we de exacte maten van de kozijnen of de ruimte nodig. Hiervoor komen we graag, met rolmaat, bij je thuis.

Montage deuren en kasten

Zijn de stalen deuren of onderdelen van de kast binnen? Dan komen onze vakmensen langs om deze te monteren. Zij zorgen ervoor dat de stalen deuren recht hangen en goed sluiten. Bij de kast op maat monteren ze hem tot het laatste schroefje en precies op de plek met de indeling als op de tekening.

Stalen deuren of een kast op maat zoek je uit bij Aanhuis.nl. Want wij zorgen niet alleen voor het juiste advies en inspiratie, wij zorgen ook voor perfecte montage. Kom naar onze winkel en laat je adviseren of maak een afspraak, zodat we alle tijd voor je kunnen inplannen.

Voordelen montage

Los van hoe handig iemand wel of niet is, zijn er verschillende redenen om van onze montageservice gebruik te maken:

  • Je hebt te weinig tijd en zo houd je weer vakantiedagen over
  • Je bent al druk bezig met een hele verbouwing of nieuwbouwproject
  • Je hebt het gereedschap niet zomaar in huis

Allemaal geen probleem, onze vakmensen zorgen voor perfecte montage. Want ze hebben jaren ervaring als het gaat om het stoeien met boormachines, potloodjes, schroefjes en het knippen of korter maken van je raamdecoratie en gordijnen.

Wil jij naast de montage van onze producten ook je vloer door ons laten leggen? Laat je dan adviseren over onze legservice. Of bekijk de voordelen van onze producten op maat.