Complete woninginrichting

Vind je het tijd voor een nieuw interieur? De vloer, het behang of de oude raamdecoratie zijn aan vervanging toe? Of heb je een huis of woning gekocht, een nieuwe start! Dan komen er heel veel vragen en keuzes op je af. Als woonexperts helpen wij je graag op weg naar je nieuwe interieur. Met advies en vakmanschap zorgt ons team ervoor dat het inrichten van je woning een leuke klus wordt!

Onze interieurstylist en stoffeerders staan voor je klaar

Laat je inspireren en adviseren in onze woonwinkel. Stel al jouw vragen aan de stylist! Ook rond duurzaam wonen en smart home toepassingen. Keuzes gemaakt? Dan begeleiden wij je bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Denk aan het leggen van de vloer, plaatsen van een kast op maat, behangen of aanbrengen van raamdecoratie. Onze stoffeerders werken professioneel en zorgen ervoor, dat je volop geniet van je nieuwe woninginrichting.

Benieuwd wat je precies kan verwachten? Kom naar de winkel of lees gauw verder.

Zet de puntjes op de 'i' met een concreet plan

Jouw wensen vertalen we naar jouw unieke woonstijl. En daarbij draait het niet alleen naar om een prachtig interieur. Jouw praktische vragen worden hier ook in meegenomen:

 • Hoe kies ik de juiste vloer uit en hoe zit het met alle verschillende kwaliteiten?
 • Wie kan de vloer voor mij leggen, mijn behang plakken...?
 • Welke zonwering kan ik het beste aanschaffen?
 • Welk budget wil ik besteden?

Herken jij jezelf in deze of soortgelijke vragen? Dan zijn wij de oplossing voor jou! Er ontstaat precies de fijne plek waar jij je helemaal thuis voelt. Eerst als schets. En hoe zetten wij het plan in de praktijk om? Lees verder of plan nu een afspraak voor een oriënterend gesprek!

Jouw hele interieur onder één dak

Goed advies en vakmanschap zijn belangrijk wanneer je jouw woning wilt inrichten. Onze woonwinkels bieden je nog een groot voordeel. Je kan de totale inrichting van je woning in een keer kiezen, wij hebben alle producten onder één dak. Bij ons combineer je eenvoudig verschillende producten tot een prachtig geheel, denk aan:

 • raamdecoratie
 • zonwering
 • stalen deuren
 • karpetten
 • horren
 • vloerverwarming
 • shutters

Zo liggen de stalen van voeren voor je op tafel, samen met gordijnstoffen, rollen behang of kleurstalen. Zelfs behang en-schilderwerk en kasten op maat behoren tot ons assortiment.

Duurzame producten voor je interieur

En wij bieden je bovendien duurzame en toekomstgerichte producten. Wil jij bewuste keuzes maken? Bekijk dan de duurzame vloeren uit ons assortiment. Of ben jij ook zo’n fan van smart home? Met onze automatisch bestuurbare raamdecoratie is jouw woning helemaal klaar voor de toekomst. Je bent milieubewust bezig, beperkt het warmteverlies via de ramen en bespaart op energie. Dankzij elektrische raamdecoratie die je gewoon via een app op jouw smartphone bedient! Dat is duurzaam wonen 3.0.

Een interieur dat klaar is voor de toekomst, dat wil jij toch ook?! Ben je benieuwd wat we jou allemaal kunnen bieden? Kom dan langs of plan nu direct een afspraak in om samen de route naar jouw droom interieur vast te leggen, tot snel!

9 op basis van 2555 reviews

Hoe wij werken

Onze motivatie? Dat jij geniet van het herinrichten van je kamer of woning. Zonder stress rond de juiste keuzes voor je nieuwe vloer of verduisterende gordijnen of zonwerende raamdecoratie.

Lees meer