Complete woninginrichting

Ben je toe aan een fris nieuw interieur? Merk je dat de vloer, het behang of de oude raamdecoratie aan vernieuwing toe is? Of heb je net een huis of woning gekocht en wil je een nieuwe start maken? Dan sta je voor talloze vragen en keuzes. Gelukkig zijn wij hier om je te helpen. Ons team van deskundigen op het gebied van woninginrichting staat klaar om je te begeleiden naar jouw droominterieur. Met ons advies en vakmanschap zorgen we ervoor dat het inrichten van je woning een plezierige taak wordt!

Onze interieurstylisten en stoffeerders staan voor je klaar

Laat je inspireren en adviseren in onze woonwinkel! Laat je begeleiden door onze stylisten, die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Ze staan klaar om je niet alleen te adviseren over interieurkeuzes, maar ook op het gebied van duurzaam wonen en slimme technologieën voor thuis. En zodra je je keuzes hebt gemaakt, begeleiden wij je bij elke stap van het proces. Of het nu gaat om het leggen van de vloer, het plaatsen van een op maat gemaakte kast, behangen of het installeren van raamdecoratie. Onze professionele stoffeerders zorgen ervoor dat je volop kunt genieten van je nieuwe woninginrichting.

Benieuwd naar wat je precies kunt verwachten?

Zet de puntjes op de 'i' met een concreet plan

Jouw wensen vertalen we naar jouw unieke woonstijl. En daarbij draait het niet alleen naar om een prachtig interieur. Jouw praktische vragen worden hier ook in meegenomen:

  • Hoe kies ik de juiste vloer uit en hoe zit het met alle verschillende kwaliteiten?
  • Wie kan de vloer voor mij leggen, mijn behang plakken...?
  • Welke zonwering kan ik het beste aanschaffen?
  • Welke plooien krijgen mijn gordijnen?
  • Welk budget wil ik besteden?
  • Hoe pak ik dit hele proces aan?

Herken jij jezelf in deze of soortgelijke vragen? Dan zijn wij de oplossing voor jou!

Er ontstaat precies de fijne plek waar jij je helemaal thuis voelt. Eerst als schets. En hoe zetten wij het plan in de praktijk om? Lees verder of plan nu een afspraak voor een oriënterend gesprek!

Jouw hele interieur onder één dak

Goed advies en vakmanschap zijn belangrijk wanneer je jouw woning wilt inrichten. Onze woonwinkels bieden je nog een groot voordeel. Je kan de totale inrichting van je woning in een keer kiezen, wij hebben alle producten onder één dak. Bij ons combineer je eenvoudig verschillende producten tot een prachtig geheel, denk aan:

Zo liggen de stalen van voeren voor je op tafel, samen met gordijnstoffen, rollen behang of kleurstalen. Want zelfs kasten op maat, behang en-schilderwerk behoren tot ons assortiment.

Duurzame producten voor je interieur

En wij bieden je bovendien duurzame en toekomstgerichte producten. Wil jij bewuste keuzes maken? Bekijk dan de duurzame vloeren of gordijnen uit ons assortiment. Of ben jij ook zo’n fan van smart home? Met onze automatisch bestuurbare raamdecoratie is jouw woning helemaal klaar voor de toekomst. Je bent milieubewust bezig, beperkt het warmteverlies via de ramen en bespaart op energie. Dankzij elektrische raamdecoratie die je gewoon via een app op jouw smartphone bedient! Dat is duurzaam wonen 3.0.

Een interieur dat klaar is voor de toekomst, dat wil jij toch ook?! Ben je benieuwd wat we jou allemaal kunnen bieden? Kom dan langs of plan nu direct een afspraak in om samen de route naar jouw droom interieur vast te leggen, tot snel!

Ontdek ons assortiment
9 op basis van 2833 reviews

Hoe wij werken

Ga je verbouwen of verhuizen? Begin bij Aanhuis.nl met professioneel interieuradvies.

Lees meer over interieuradvies

Vloeren, raamdecoratie en gordijnen, kasten op maat, stalen deuren, buitenzonwering en horren, vloerverwarming en zelfs behang. Heel handig en enorm tijdbesparend. Dat wil jij toch ook? Maak nu een afspraak om jouw interieur te upgraden.

Maak een afspraak

Stel al jouw vragen aan de stylist! Ook rond duurzaam wonen en smart home toepassingen. Keuzes gemaakt? Dan begeleiden wij je bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Onze stoffeerders werken professioneel en zorgen ervoor, dat je volop geniet van je nieuwe woninginrichting.

Lees alles over ons

Van moodboard tot montage, dat is waar wij voor staan. Wij zijn niet voor niets dé nummer 1 specialist bij jou in de buurt op het gebied van het compleet inrichten van je woning. Wij helpen jou niet alleen met deskundig advies en inspiratie, wij nemen jou ook werk uit handen.

Zoek jouw dichtstbijzijnde Aanhuis.nl winkel