Aflevering 2 - Uitgeest

In deze aflevering
Datum
september 2023
Opdrachtgever
Andrea & Bas
Ruimte
Woonkamer, Eetkamer, Keuken, Hal
Producten
Kasten

Voor de één de ultieme woonwens; een wit en sereen interieur, voor de ander is dit compleet sfeerloos en niet praktisch. Andrea & Bas hebben dus zo'n huis. Bas kan daar overigens prima mee leven, Andrea wil graag kleur. Waar ze het samen heel erg over eens over zijn, is het feit dat ze alle spullen graag goed willen kunnen opbergen voor hun grote gezin met 8 kinderen! Okay. Wel of geen kleur en voldoende opbergruimte. Gaat dat Eva lukken? Natuurlijk!

How it started

Niet zo heel gek dat wanneer je samen zo'n groot huis hebt, je misschien een beetje opbergruimte tekort komt. Toch? Daarbij is het prettig dat keukenspullen daadwerkelijk in de keuken staan, kleding in de buurt van je slaapkamer te vinden is en het speelgoed op grijphoogte van de kids ligt. In Uitgeest zoeken de vrolijke bewoners van deze tussenwoning naar slimme opbergmogelijkheden. Ook willen ze graag meer sfeer in hun huis. Dat vindt Eva een mooi uitgangspunt. Hoe zit het met de woonsmaken van Andrea & Bas?

Nou...Andrea is gek op kleur! Knaloranje, okergeel, fuchsia roze, babyblauw; hoe kleuriger, hoe beter! Bas ziet deze kleuren het liefst hooguit als een accentje terug in een verder donkerkleurig huis; antraciet, donkergroen; dat werk. Hij houdt van industrieel, strak met een tikkeltje design. Zij wordt blij van een Scandinavische woonstijl, maar vol gezelligheid en met natuurlijke materialen zoals hout en bamboe. Euh...Eva? We hebben je hulp hier hard nodig! Kijk mee hoe Eva dit oplost!

Aanhuis.nl moment 1

Opbergen. En met een kast op maat kan je meer dan alleen je spullen kwijt. Dat is onderhand de grootste wens van Andrea & Bas. Daarom hebben we een geweldige multifunctionele kast van Allure gemonteerd. Dit is wat je noemt slim opbergen.

De kast vormt namelijk tevens een roomdivider waarmee de woonkamer van de eetkamer gescheiden wordt. Met aan de kant van de woonkamer plek gemaakt voor de televisie. Aan de boven- en onderkant ook nog eens twee keer drie deurtjes, waardoor alle televisie gerelateerde spullen mooi uit het zicht opgeborgen liggen.

De kast is in de kleur Ovatta, een mooi vergrijsde groene kleur waar Andrea blij van wordt, maar toch ook direct een strakke vormgeving van de kast waar Bas zijn hart sneller van gaat kloppen.

Met dit soort kasten kan je combineren wat je wilt; met of zonder deuren, soft closing, ingebouwde verlichting, lades en accessoires. Jij roept, wij draaien!

Welke kast is waar geschikt?

Een multifunctionele kast; van twee kanten te gebruiken. Ideaal!

De achterkant van de kast

En als de kast dan toch de beide ruimten scheidt, dan kunnen we de achterkant ook maar beter goed benutten.

Aan deze kant dus vele vakken; open, met lades én met deuren, waardoor het speels, gezellig én functioneel is. Leuke spullen kunnen uitgestald worden, ieder kind kan zelfs een eigen deurtje krijgen voor persoonlijk speelgoed. Geen gedoe, wel zo prettig.

En maak je geen zorgen over inmeten en monteren, onze eigen vakmensen nemen je dit graag uit handen. Snel en foutloos installeren wij met liefde jouw inloopkast, wandmeubel of wasmachinekast op maat.

En weet je dat we vooraf jouw droomkast in 3D voor je uittekenen? Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kan je naar hartenlust combineren en accessoires toevoegen. Meer weten? Dat kan!

Maak een afspraak

Tot slot

Blij word je daar van, toch? Van zo'n kast? En we doen nog meer voor je! Ook voor alle soorten vloeren, raamdecoratie, gordijnen, vloerverwarming en stalen deuren ben je bij ons aan het goede adres.

Zoek je een krasvaste, onderhoudsvriendelijke pvc-vloer, verduisterende gordijnen of elektrische duettes? Of kan je wel wat inspiratie gebruiken voor je verbouwing of verhuizen? Kom naar onze winkel. Weet je al precies wat je wilt en zoek je ook zo'n geweldige kast op maat? Vraag dan hier een offerte op!

Vraag een offerte aan!

Sandra
Geschreven door Sandra
Geschreven door
Sandra

Hi, mijn naam is Sandra

Niets is leuker dan lekker bij mensen naar binnenkijken of onze winkel te bezoeken, inspiratie op te doen en daar over te schrijven! Want bij Aanhuis.nl adviseren en inspireren wij je met de nieuwste tips en trends. Wij weten alles over woonstijlen en bieden je de beste merken voor werkelijk alles in jouw huis. Dus ga je verhuizen, verbouwen of wil je die ene kamer aanpakken? Je reis naar een nieuw interieur start hier! Waar wacht je nog op?