Aflevering 1 - Nootdorp

In deze aflevering
Datum
september 2022
Opdrachtgever
Bart & Iris
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Vouwgordijnen, Gordijnen, Kasten

Het is weer zover; een nieuw seizoen vtwonen Weer Verliefd op je Huis! Frans mocht dit seizoen aftrappen en een fijn thuis creëren voor Bart & Iris. Wij vinden het enorm goed geslaagd, jij ook? Lees gezellig met ons mee!

How it started

Het is weer zover; een nieuw seizoen vtwonen Weer verliefd op je huis! Wij zaten te popelen op de bank en wat een prachtige aflevering is het weer geworden. Frans kreeg de eer om het seizoen af te trappen in het huis van Bart en Iris en we kunnen niet anders zeggen dan dat hij het weer geweldig heeft gedaan!

Bart en Iris hebben een tijdje in het appartement van Bart in Den Haag gewoond en zijn nu verhuisd naar het ouderlijk huis van Iris in Nootdorp. Het jonge stel wil een frisse start maken, maar de woonsmaken van Bart en Iris liggen echter mijlenver uit elkaar. Bart houdt namelijk van donkere tinten en 'more is more', waar Iris juist op zoek is naar licht en warmte zonder al te veel poespas. Ze zoeken dan ook naar een fijn compromis, dus Frans schiet te hulp!

Kast op maat met haard

Frans begint met een statement, die ook gelijk warmte en sfeer uitstraalt; een grote tv-kast inclusief geïntegreerde elektrische haard! Door te kiezen voor een grote kast op maat is er genoeg opbergruimte voor alle spullen van Bart en de elektrische haard voegt die sfeer toe waar Iris naar op zoek is!

Om het ton-sur-toneffect te versterken, is het tvmeubel in een warme greige kleur, namelijk 'Nature Grey' - een mooie mix tussen grijs en beige - uitgevoerd. Zo ontstaat er toch een zacht en warm geheel, samen met de rest van het interieur. Warmte wordt ook toegevoegd door de elektrische haard, want bovenin de haard zit een verwarmingselement, die warme lucht in de kamer blaast.

Ontdek onze tv-kasten op maat

Een fijne compromis van Frans in dit mooie huis!

Gordijnen en vouwgordijnen

De oude gordijnen waren wel aan vervanging toe en ook hierbij mochten we helpen. Een andere manier die Frans namelijk toepast om nog meer warmte aan het interieur toe te voegen, is met de nieuwe gordijnen en vouwgordijnen. Ook hier is gekozen voor een prachtige greige stof, namelijk de kleur soft grey in type poeder van Inspire uit onze Aanhuis collectie.

Door voor twee soorten gordijnen in dezelfde stof te gaan, wordt er genoeg rust gecreëerd, maar wel met een speelse touch. Waar Frans bij de grote ramen voor gordijnen en een stoere zwarte rails gaat, zijn de kleinere ramen voorzien van mooie vouwgordijnen, die goed bij de ruimte passen.

Bekijk onze gordijnen

Tot slot

Bart en Iris zijn razend enthousiast! Door de fijne mix voelen ze zich beiden thuis en niet onbelangrijk; er is meer dan genoeg opbergruimte! Frans heeft echt een fijn thuis weten te creëren; dat is zeker!

Dat was ‘m alweer, de allereerste aflevering van seizoen 17! Kan jij ook niet wachten om een fijn thuis te creëren, volgens de laatste trends en met de mooiste producten? We helpen je graag! Kom gezellig langs in één van onze winkels, waar we je graag helpen met inspiratie en advies!

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!

Bij Meindert & Sandra in Alkmaar is de geweldige stolpboerderij opnieuw ingedeeld en dat is zo goed gelukt! Dat kan Fietje, hé? Lees gezellig met ons mee!
Clarissa en Judith lukt het maar niet om een warm thuis te maken in hun splitlevel woning in Schagen, maar Marianne schiet te hulp! Lees je mee?
In Ede is het gelukt om de Surinaamse, Javaanse, Indische en Nederlandse roots samen te laten smelten met de verschillende smaken. Of dit samengestelde gezin er blij mee is? Lees met ons mee!