Aflevering 10 - Rotterdam

In deze aflevering
Datum
november 2023
Opdrachtgever
Dainara & Charly
Ruimte
Woonkamer, Eetkamer
Producten
Kasten, Vloeren, PVC vloeren

Dainara & Charly waren vanwege gezinsuitbreiding op zoek naar een bijzonder huis, en dat hebben ze gevonden! Maar de inrichting van hun bijzondere droomhuis is nog een pijnpunt, want hun smaken liggen mijlenver uit elkaar en ze weten niet hoe ze van de splitlevel-woning een gezellig geheel kunnen maken. Aan Liza dus de schone taak om het jonge gezin een heerlijk thuis te geven en dat kan ze hoor!

How it started

Het was liefde op het eerste gezicht toen Charly & Dainara elkaar 8 jaar geleden leerden kennen en het was ook liefde op het eerste gezicht bij het bezichtigen van hun splitlevel-woning; tenminste, voor Charly dan. De bezichtiging deed hij namelijk alleen en Dainara zag de woning pas voor het eerst toen ze de sleutel kregen, een week na de geboorte van hun dochtertje. De liefde is er gelukkig nog steeds in Rotterdam, maar toch vinden ze het beiden maar wat lastig om er een gezellig en warm geheel van te maken. Ze hebben namelijk de hele inboedel van het vorige huis mee verhuisd, wat vooral uit een hoop opknappers en krijgertjes bestaat, en de smaken van Dainara en Charly kun je nou niet bepaald 'overeenstemmend' noemen. Een leuke uitdaging voor Liza dus!

Dainara omschrijft haar eigen stijl als mannelijk en houdt van Hotel Chic en donkere kleuren. Charly ziet zichzelf juist wel wonen in een licht Afrikaans strandhuis en gaat het liefst voor natuurlijke materialen en aardse tinten. Heel benieuwd wat Liza hiervan gaat maken!

Aanhuis.nl moment 1

Op het hoger gelegen woongedeelte lag een donkere glanzende tegelvloer gaf een kil effect aan de woning, hoog tijd om te vervangen dus! De vloer in het woongedeelte blijft liggen, Liza is dus op zoek gegaan naar een vloer die goed bij de bestaande houttint past. Daarom heeft ze gekozen voor een pvc-vloer van Coretec, namelijk de Albaron. Deze pvc-tegels zijn van een groot formaat, wat voor rust zorgt, en de neutrale tint vormt een goede basis voor het interieur.

Wist je dat een pvc-vloer vaak ook prima over een bestaande vloer gelegd kan worden? Aan de hand van de bestaande vloer en eventueel aanwezige vloerverwarming kunnen onze experts goed bepalen of jouw oude vloer eerst verwijderd moet worden of dat het er eenvoudig overheen gelegd kan worden. Zeker weten dat jouw nieuwe vloer perfect wordt gelegd? Laat het aan onze vakmensen over! Meer weten over de mogelijkheden?

Lees meer over het leggen van je pvc-vloer!Hotel Chic of toch een Afrikaans strandhuis; twee uitersten waar Liza wel raad mee weet!

Aanhuis.nl moment 2

Er mocht ook wel meer opbergruimte komen en een leuk plekje voor dochtertje Georgie. Liza heeft daarom gekozen voor een strakke garderobe/opbergkast op maat van Allure bij de keuken, dat bovendien voorzien is van een werkblad. Door een draaideurkast op maat op unieke wijze te combineren met een breed werkblad, hebben Dainara en Charly niet alleen meer opbergruimte dat niet in het zicht zit, maar is er voor hun dochtertje ook een heerlijke plek ontstaan om straks lekker te kleuren en knutselen.

Het werkblad loopt optisch door in de kast en heeft een stoere zwarte kleur, genaamd Blackwood, wat voor een stoere touch zorgt. De kast zelf is uitgevoerd in de kleur Master Oak Light Natural, wat weer perfect aansluit bij de rest van het interieur. Zoals je dus ziet is er van alles mogelijk met een kast op maat; het kan namelijk volledig aangepast worden naar jouw wensen, smaak en zelfs de plek waar je de kast wilt hebben. Benieuwd wat er voor jouw huis mogelijk is?

Bekijk onze kasten op maat!


Tot slot

Pfoe, dat was een flinke uitdaging, maar wat heeft Liza het gaaf gedaan! Ik snap wel dat Dainara en Charly er blij mee zijn, wat een fijne mix tussen hun smaken! Kan jij nu ook niet wachten om jouw interieur helemaal om te gooien en misschien wel eindelijk voor die nieuwe pvc-vloer of kast op maat te gaan? Dat begrijpen we maar al te goed!

Zorg dat je het goed aanpakt en maak gebruik van Aanhuis.nl; onze vakmensen staan met alle liefde voor je klaar met interieuradvies en de mooiste producten. Boek snel je afspraak voor vrijblijvend interieuradvies of kom langs bij jouw Aanhuis.nl-winkel; tot snel!

Zoek jouw Aanhuis.nl-winkel!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?