Aflevering 8 - Vlijmen

In deze aflevering
Datum
november 2023
Opdrachtgever
Caren & Roy
Ruimte
Woonkamer, Eetkamer, Keuken
Producten
Gordijnen, Inbetweens, Vouwgordijnen, Kasten

Caren & Roy wonen samen met hun 3 kinderen in het altijd gezellige Vlijmen, waar ze 6 jaar geleden hun huis nieuw hebben gebouwd. Vlak voor ze de sleutel kregen, kreeg Roy een zware hersenvliesontsteking, waardoor Caren alleen voor de inrichting van het huis stond. Dat interieur wordt nu liefkozend 'Zwitserland' genoemd, omdat het uit een compromis bestaat waar ze allebei niet blij mee zijn. Hoog tijd dus voor het team van vtwonen om hen aan een fijn interieur te helpen, waar ze zich wel thuis in voelen. Deze week is de eer aan Frans!

How it started

Het huis van Caren & Roy laat niets te wensen over: een prachtige nieuwbouwwoning met mooie grote ruimtes én in een gezellige straat, want Carens broer en zus zijn de buren aan beide kanten. Toch had de start van het huis een stuk beter gekund. Door de ziekenhuisopname en herstel van Roy moest Caren vliegensvlug beslissingen voor het interieur maken. De basis is daarom prima, met de witte muren en de neutrale meubels, maar het voelt voor het hele gezin nog niet als een fijn thuis. Hoog tijd dus dat Frans z'n magie laat zien!

Het is in ieder geval wel een behoorlijke klus voor Frans, want de smaken van het stel zijn op z'n zachtst gezegd uiteenlopend te noemen. Caren wordt helemaal blij van een romantisch interieur, vol bloemetjesbehang, oude theeserviezen en warme aardetinten. Roy krijgt juist de kriebels van bloemetjesbehang en heeft het liefst een stoere mancave, met donkere accenten en grote statements. Felle kleuren komen niet in z'n woordenboek voor, geef hem maar zwart, donkergroen en antraciet. Frans kan aan het werk dus!

Aanhuis.nl moment 1

Met de witte muren in huis misten Caren & Roy vooral de warmte en knusheid. Frans heeft dat probleem perfect opgelost door te gaan voor nieuwe raambekleding. Hij koos voor gave vouwgordijnen in de keuken en eethoek en de woonkamer is voorzien van moderne inbetweens met een waveplooi. Door alle raambekleding in dezelfde stof te kiezen, namelijk Mateo 50 van Inside, blijft het rustig qua tinten, maar wordt er wel één geheel gecreëerd.

De inbetweens hebben zelfs een speciaal effect. Ze zijn namelijk gehangen aan een elektrische gordijnrails (Forest DS XL), waardoor ze elektrisch te bedienen zijn en je ook scènes in kan stellen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de gordijnen automatisch open gaan bij zonsopkomst en 's avonds zelf sluiten. Perfect voor een filmavondje op de bank of zelfs als beveiliging als je op vakantie bent! Dat is echter nog niet alles, want het stoere aan deze gordijnrails is dat er ledverlichting in verwerkt is. Dit zorgt voor het Hotel Chic-gevoel wat Roy juist zo graag wilde!

Hotel Chic, maar toch romantisch? Dit is een mooie klus voor Frans!

Aanhuis.nl moment 2

In de keuken stond eerst een dichte kast, waar Caren zich mateloos aan stoorde. Ook waren ze op zoek naar een goed plekje om 's ochtends hun koffie te drinken en van het uitzicht te genieten. Daarom is Frans voor een chique kast op maat gegaan als echte coffee corner! De kast is uitgevoerd in de kleur Nature Grey, wat een mooi contrast geeft met de lichte keuken, maar toch aansluit bij de rest van het interieur.

De kast bestaat uit meerdere planken en 2 deurtjes, waarachter een wijnkoeler te vinden is. Doordat de kast op maat is gemaakt, past het perfect in de ruimte en geeft het geen log gevoel. Wist je dat al onze kasten op maat worden gemaakt? Dus of je nu gaat voor een inloopkast onder een schuin dak of een wasmachinekast inclusief wijnkoeler in de bijkeuken: we helpen je graag! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze kasten op maat!

Tot slot

Wauw wauw wauw: chapeau voor Frans! Wat een gaaf eindresultaat is het geworden en wat een warm huis heeft hij gecreëerd voor Caren, Roy en de kinderen. Ik snap wel dat ze er blij mee zijn! Wil jij nu ook zo'n gaaf interieur met mooie raamdecoratie, elektrische gordijnen of misschien wel jouw eigen coffee corner, waar je elke ochtend de barista uithangt? Aanhuis.nl helpt je graag! Kom langs in één van onze winkels of boek hier gemakkelijk jouw afspraak voor vrijblijvend interieuradvies!

Boek je interieuradvies!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?