Aflevering 7 - Houten

In deze aflevering
Datum
oktober 2023
Opdrachtgever
Samantha & Tula
Ruimte
Woonkamer, Eetkamer, Keuken
Producten
PVC vloeren, Rolgordijnen, Luxaflex

Twee vrolijke dames met hun twee kids in een eengezinswoning in Houten. Landelijk ingericht waar ze beiden niet blij van worden. Daar mag dus iets aan gedaan worden. Daarbij is de wens een ruimtelijk gevoel met verbinding tussen de verschillende ruimtes. Hoe doe je dat? Dát weet Eva! Want samen met Aanhuis.nl tovert zij dit knusse nest om tot een echt thuis voor het hele gezin. Kijk je mee?

How it started

Waar de beide dames het over eens zijn is dat ze op deze plek heel fijn wonen en dat ze hier nooit meer weg willen. En dat het tijd is voor een make-over. Hoe doe je dat als je woonsmaken niet echt bij elkaar in de buurt liggen? Ze willen allebei wel graag kleur in huis, maar dan ieder net weer op een andere manier.

Samantha houdt van warme kleuren; goud, koper, zandtinten; dat werk. Tula houdt van donkere kleuren als diepblauw, terracotta, donkergroen en dan gecombineerd met stoere industriële elementen als zwarte kozijnen en stalen deuren. De één is 'meisjesachtig' en houdt van een romantische stijl, de ander noemt dat kitsch. Samantha wil bloementjes, printjes, vrolijkheid met zachte teddy materialen. Tula is meer van Hotel Chic, strakke lijnen en betonlook. Doordat er altijd een boel gezelligheid in huis is met veel mensen willen de dames graag een ruimtelijk gevoel in huis met plek voor iedereen. Ondertussen zoeken ze ook naar verbinding en een warm geheel. Okay. Eva weet genoeg. Aan de slag!

Aanhuis.nl moment 1

Dé manier om eenheid in huis te krijgen is de basis; een vloer. En wanneer je kiest voor een vloer over de hele verdieping voelt dat direct warm en compleet én verbindt het de verschillende leefruimtes. Gezien de jonge kids is het wenselijk dat er op de grond gespeeld kan worden en dat de vloer tegen een stootje kan. Dan kom je al snel uit op onderhoudsvriendelijk en sterk pvc.

In Houten kiezen we voor een een Moduleo pvc-vloer Wicker 287. Dit is een houtlook pvc-vloer, met een luxe uitstraling. Het Wicker patroon, ook wel hexagon genoemd, zit vol karakter en zorgt ervoor dat je een ware eyecatcher van een vloer hebt. Het bestaat uit een centrale zeshoek die wordt omgeven door parallellogrammen die in elkaar verweven worden. Ingewikkeld? Niet als je het ziet! Om te leggen; ja, best wel. Laat dit daarom altijd doen door onze vakmensen. Zij doen veel meer dan dat; ze denken met je mee over de ondervloer, inmeten, leggen en ook over de afwerking door bijvoorbeeld plinten of advies over vloerverwarming.

Onze pvc-vloerenEen ruimtelijk gevoel en eenheid. Kan dat met verschillende smaken? Jazeker en dat laten we in Houten zien!

Aanhuis.nl moment 2

Want je kan je vast voorstellen dat het behoorlijk prettig is als je vloer comfortabel aanvoelt. En laat pvc zich nou perfect combineren met vloerverwarming! Doordat pvc een dunne vloer is, geleidt het de warmte goed.

In Houten is gekozen voor Warp Systems vloerverwarming; een duurzame oplossing. Het systeem werkt doordat er elektrische weerstandskabels in zogenaamde verwarmingsmatten, tussen de ondervloer en de uiteindelijke vloer worden geplaatst.

Voordelen? Allereerst krijg je een gelijkmatige verwarming met een aangename temperatuur in de hele ruimte. Je vloerverwarming wordt volledig op maat gemaakt en geeft optimaal comfort terwijl je ook energie bespaart. En dan hebben we het nog niet eens over hoe lekker het is dat de kids heerlijk op de grond kunnen spelen en je radiatoren de deur uit kunnen. Ideaal, want dat zorgt voor meer leefruimte, dus meer een ruimtelijke gevoel in huis.

Alles over voerverwarming

Aanhuis.nl moment 3

Als je een ruimte groter wil laten lijken, gebruik dan lichtere kleuren; helemaal voor de ramen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hier dan gekozen is voor lichte raamdecoratie.

Dit zijn hele mooie rolgordijnen, misschien wel de bekendste vorm van raamdecoratie. En dat is niet gek, want ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, dessins en in verschillende transparanties.

De raambekleding zijn Luxaflex Lightline® rolgordijnen in de kleur 9740. Om het een stoere look mee te geven, want daar houdt Tula zo van, hebben deze rolgordijnen zwarte baleinen. Stoer, strak en gewoon heel gaaf.

Ben je ook op zoek naar iets voor je ramen? Wij helpen je graag op weg. Duettes, vouwgordijnen, jaloezieën en meer. Bekijk alle soorten!


Meer raamdecoratie

Tot slot

Nou? Wat vind jij er van? Dit is toch een mega toffe make-over? Ga jij verhuizen, verbouwen of heb je hulp nodig bij het uitzoeken van nieuwe stalen deuren of vragen over buitenzonwering; wij helpen je graag. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor een interieuradvies. Samen bekijken we alle woonstijlen en vertalen jouw woonwensen naar een geweldig droomhuis.

En geen zorgen of het goed past; wij maken alles op maat voor je. En weet je dat onze eigen vakmensen jouw nieuwe vloer inmeten en ook leggen of je kersverse gordijnen perfect monteren?

Niet langer wachten dus, maak die afspraak!

Boek interieuradvies

Sandra
Geschreven door Sandra
Geschreven door
Sandra

Hi, mijn naam is Sandra

Niets is leuker dan lekker bij mensen naar binnenkijken of onze winkel te bezoeken, inspiratie op te doen en daar over te schrijven! Want bij Aanhuis.nl adviseren en inspireren wij je met de nieuwste tips en trends. Wij weten alles over woonstijlen en bieden je de beste merken voor werkelijk alles in jouw huis. Dus ga je verhuizen, verbouwen of wil je die ene kamer aanpakken? Je reis naar een nieuw interieur start hier! Waar wacht je nog op?