Aflevering 19 - Hei en Boeicop

In deze aflevering
Datum
december 2021
Opdrachtgever
Laurens & Michelle
Ruimte
Woonkamer
Producten
Vloeren, PVC vloeren, Vloerverwarming, Slimmer Wonen

Een vochtbestendige houtlook pvc vloer mét slim aangestuurde elektrische vloerverwarming. Klaar voor de toekomst!

How it started

Met hun twee meiden wonen Laurens & Michelle in het Utrechtse Hei en Boeicop. Een prettig huis en zoals het wel vaker gaat met de inrichting pakken niet alle gemaakte keuzes helemaal goed uit. Michelle zou de vloer niet meer zo donker willen. Of we daar iets aan kunnen doen? Dat is niet tegen dovenmansoren gezegd, want dan jeuken onze handen! Sterker nog... dan zijn we niet te stoppen en grijpen onze kans! Een toffe vloer, geschikt voor een jong gezin en nog zoveel meer! Klaar voor?

COREtec PVC vloer

Jaaaa, dat verandert de boel hė? Een compleet nieuwe vloer verricht wonderen in een ruimte. Kijk zelf maar! Styliste Marianne kiest voor een pvc vloer van COREtec. Eentje met een natuurlijke houtlook in een lichte kleur, Desert nr. 50LVP805. Het is een klikvloer, hierbij worden de planken met een klikverbinding aan elkaar bevestigd. Zo leg je de vloer in één stuk door in de grote ruimte zonder strips of verbindingen. Dat is echt heel mooi!

Een pvc vloer kent veel voordelen. Allereerst is een pvc vloer heel onderhoudsvriendelijk, Met stofzuigen kom je echt een heel eind en heb je toch wat vlekken dan kan je de vloer gerust vochtig afnemen. Het is ook een stille vloer. Je hoort weinig contactgeluiden, dus ook prettig in bijvoorbeeld een appartement. Daarbij heeft pvc een lange levensduur, is krasbestenig (noodzakelijk in een gezin!) en is snel te verwerken.

Marianne kiest voor een vochtbestendige pvc vloer want in dit huis ligt er een dekvloer op het zand. Daardoor kan er sprake zijn van optrekkend vocht en dat wil je niet in je huis. En weet jij dat pvc heel goed samengaat met vloerverwarming?

Bekijk onze COREtec vloeren


Een mooie vloer voor een fijn gezin!

Slim wonen

Onder de pvc vloer leggen we elektrische vloerverwarming aan, daardoor zijn alle onhandige radiatoren verwijderd. Behalve dat ze doorgaans niet mooi zijn om tegenaan te kijken, geeft het nu ook extra ruimte. De vloerverwarming is elektrisch en dus duurzaam want je hebt hier geen gas voor nodig.

De vloerverwarming is gekoppeld met een smarthome box. Dit heeft een paar essentiele voordelen want zo bespaar je nog meer energie. Je kunt namelijk instellen wanneer je welke warmte wenst. Dit bedien je heel heel handig met je smartphone. Een ander groot voordeel is dat je bijvoorbeeld ook de verlichting, raamdecoratie en gordijnen kunt koppelen.

Ontdek elektrische vloerverwarming

Tot slot

In Hei en Boeicop zijn ze helemaal klaar voor de toekomst! Alles lekker automatisch aansturen scheelt een hoop gedoe en energie. En zeg nou zelf, die vloer is toch echt een plaatje?

Ben je benieuwd naar pvc vloeren of andere vloeren? Of wil je alles weten over Slimmer Wonen? Onze winkels helpen je graag. Vraag gerust om advies en doe inspiratie op. Kom naar een winkel bij jou in de buurt.

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!