Aflevering 1 - Huizen

In deze aflevering
Datum
februari 2022
Opdrachtgever
Frank & Karin
Ruimte
Woonkamer, Trap, Hal
Producten
Stalen deuren, Trappen, Raamdecoratie, Horizontale jaloezieën

Een heerlijke start van een knap seizoen! Ben jij ook net zo enthousiast als wij? Lees dan hier over de nieuwste aflevering van vtwonen.

How it started

In Huizen heeft Fietje weer haar best gedaan! Man man man, het huis van Frank & Karin heeft een prachtige make-over ondergaan, waarbij de stalen deuren toch wel echt de eyecatchers zijn!

Doordat de bestaande vloer in de lengte is gelegd, lijkt de woonkamer groter. Handig omdat bij deze woonkamer de nadruk vooral moet liggen op de lengte en niet op de breedte. De witte jaloezieën complimenteren de ruimte nog meer en geven ook een ruimtelijk gevoel.

Nieuwe trap

Daarnaast heeft Fietje gekozen voor een strakke betonlook voor de trap. Dit zorgt voor een speels contrast tussen het moderne van de trap en de authentieke tegels in de hal. De vakmannen bij Aanhuis.nl helpen en ontzorgen je volledig als het gaat om traprenovatie. Wij strippen de trap en bekleden de trap, inclusief zij- en stootborden. Maak net als Frank en Karin van je trap een waar pronkstuk. Kies uit verschillende soorten materiaal en opties. Wil je pvc? Helemaal goed! Ga je liever voor tapijt? Ook dat is mogelijk! Wat dacht je van led verlichting? Sfeervol en veilig.

Bekijk onze trapbekleding

De stalen deuren stelen de show!

Stalen deuren

Kijk deze prachtige stalen deuren eens! Wie zegt dat deze persé zwart moeten zijn? Juist, niemand! Deze gouden stalen deuren geven een classy vibe mee. Voor stalen deuren ben je ook bij Aanhuis.nl aan het juiste adres. Wij hebben stalen deuren in de kleuren zwart, wit en brons. Zo kies je wat bij jouw woonstijl past, daarnaast komen wij bij je thuis om de stalen deuren in te meten en te monteren.

Ontdek onze stalen deuren

Tot slot

Zie jij nou al deze foto’s van deze prachtige make-over en denk je: ‘dat wil ik ook!’. Kom langs bij een van onze winkels. Zo weet je zeker dat wij alle tijd hebben om jouw vragen te beantwoorden op het gebied van interieur.

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!