Aflevering 2 - Lelystad

In deze aflevering
Datum
februari 2022
Opdrachtgever
Ryani & Daniël
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Vouwgordijnen, Gordijnen, PVC vloeren, Vloeren

Het was weer een aflevering om van te smullen! Frans heeft zijn best gedaan om voor Ryani en Daniël een droompaleisje te maken. En volgens ons is dat helemaal gelukt! Geniet nog even met ons mee.

How it started

Het was weer een aflevering om van te smullen! Frans heeft weer alles op alles gezet om voor Ryani en Daniël een droompaleisje te maken. En volgens ons is dat helemaal gelukt! Geniet nog even met ons mee.

Ryani en Daniël zijn 3 jaar geleden compleet verliefd geworden op deze ruime vrijstaande woning in Lelystad. Het huis heeft veel ruimte en een grote tuin, dat is perfect want zo kunnen de grote families van Ryani en Daniël altijd langskomen. Wat de inrichting betreft liggen ze wat minder op één lijn. Ryani wil graag rust en warmte met lichte houttinten. Terwijl Daniël liever donkere houttinten, cognac en veel groen in huis wil. Beide willen meer persoonlijkheid in het huis, tijd voor Frans om aan de slag te gaan!

PVC vloer

De oude vloer gaat eruit en er komt een nieuwe frisse vloer voor in de plaats, met vloerverwarming! Frans kiest hierbij voor de zachtgrijze pvc vloer Malgas C4450 uit de Aanhuis collectie in visgraatpatroon. Deze kleur ligt precies in het midden van de wensen van Daniël en Ryani waardoor er een perfect mix van hun smaken ontstaat.

Door hout met hout te combineren creëert Frans een spannend geheel en voldoet daarbij aan de wens voor lichte én donkere houttinten in huis te gebruiken. Met een prachtige, warme pvc vloer als basis!

Ontdek onze pvc vloeren


Perfecte combinatie van gordijnen en vouwgordijnen

Gordijnen en vouwgordijnen

Nu de vloer goed is wordt het tijd om sfeer en warmte te geven aan het interieur. De jaloezieën die ze nog hebben zijn goed, die laat Frans lekker hangen! Maar om wat meer zachtheid in huis te brengen combineert hij de jaloezieën met sfeervolle gordijnen. Hij kiest voor voile gordijnen Amsterdam in de kleur 14 (beach) uit onze Aanhuis collectie. De gordijnen hangen in een hippe waveplooi onder een zwarte railroede.

Om het plaatje compleet te maken en deze sfeer door te trekken naar de keuken en de speelhoek van dochtertje Loua, krijgen de vouwgordijnen dezelfde stof als de gordijnen. Zo wordt het één geheel, doordat de stof licht transparant is krijgen de bewoners hun privacy maar ook nog steeds genoeg licht binnen.

Bekijk onze gordijnen

Tot snel

ZO! Wat een aflevering hé, Frans wilde gaan voor 'soft design meets spiced botanical'. En dat is wat ons betreft gelukt! En niet alleen wij, maar ook de bewoners zijn echte razend enthousiast. De perfecte mix tussen natuurlijke en beige tinten van Ryani met de terracotta tinten en plantenwand voor Daniël.

Wil jij nou ook thuis komen in een heerlijk huis? Wij helpen je graag, kom eens langs in de winkel en laat je inspireren en adviseren. Wij hebben nu al zin in volgende week, kijk je dan ook weer?

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!